.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от val10
    Ам знам, че ще ти е гадно да го чуеш, но това е момиче което ненае какво иска в деиствителност, но какво да се прави като хлътнеш по момиче няма оттърваване каквото и да ти говорят другите.Разкрии си чувствата пред нея.Успех
    И аз така мисля.И двамата сте още малки и на теб ще ти мине бързо и тя също ще ви подмени и двамата бързо

Абе според мене тяхната връзка се е поизчерпила... или оня не може да я разбере. То жени, иди ги разбери. Надали в началото е била безразлична. Сега ще кажете, че за пет месеца много бързо са си омръзнали, ем връзките на 15 годишните явно са така... Съгласете се де
    Ако стане нещо ще ви пиша
    Мерси на всички за мненията.. позамислих се малко

Фен
    Град
    София
    коя зодия е

Аз съм сигурен ,че и теб те лъгала ,ама тебе те е удрял хормона през това време... не може само единия да лъже Колкото по-бързо я разкараш толкова по-добре От оборотни "барбита" само проблеми и главоболия
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Нека да е интересно бе... кво ще разказвам на внуците

А за зодията аз съм скорпион тя везни Не се бях замислял за това да ви кажа

Фен
    Град
    София
    сигурно си секси миии за нея,характерно си е да се колебае и да взима трудно решения ,лекомислена е, предполагам ,не сте много подходящи ..обаче това , си скорпион означава,че обичаш да ти е интересно и да има мистерия и интрига .. добре ,млъквам,ама да кажа ,че не само Слънцето е важно,т.е. зодията ,ами и другите планети и асцендента и домовете и тнтнтн... знам,че не знаеш за какво става дума ,ама вземи я разкарай тая везнЪ или и кажи да вземе да се стегне и да си избере мъж,ама и дай малко време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си