.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

какво да правя...

Моята история е малко странна. Да започнем от там, че съм момче на 15 години, което яко го бият хормоните.. нищо необичайно. Харесах си едно момиче една година по-малка е от мен. МЕГА яка, руса, натокана сичко 6 . Излизахме.. всичко точно, знаете на къде бия. И докато се наканя да я целуна тръгна с един 94 /набор/ o.O...
    ОК! Викам хуу все ще скъсат някой ден, имайки впредвид разликата в годините. Да ама не . Вече ходели 5 месеца... Излизаме, аз и момичето, супер често. Като сме навън и звънне приятеля и тя го лъже.. вика аз съм на село... или наказана съм и няма да излизам 1 седмица, а през тази седмица всеки ден е с мен... Имах супер моменти да я целуна ама... като имам капчица съвест.
    Незнам кво да правя.. супер се чудя. Ако тръгнем може да почне да прави така и с мен... ама пък супер се изкушавам .

Ами попитай я защо след като й е приятно с теб и иска да излиза с теб, не скъса с гаджето си вместо да го разиграва.
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Мега фен Аватара на Chacho
    Не я питай, а просто я целуни в удобния момент и й кажи съвсем сериозно да избере - ти или той, защото е ясно какви са ти намеренията и не искаш да те разиграва. Ако не стане, така или иначе не е щяло да се получи нещо, а ако стане - взимай я. Но внимавай да не ви омотае и двамата, и да се окаже, че си я делите без да подозирате. И не си мисли за съсипване на приятелства и подобни, щото и аз и ти сме наясно, че не искаш само това.

Но за да лъже, че не е с теб, значи най-вероятно те възприема по такъв начин, че да й е гузно от гаджето, ако е с теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ам знам, че ще ти е гадно да го чуеш, но това е момиче което ненае какво иска в деиствителност, но какво да се прави като хлътнеш по момиче няма оттърваване каквото и да ти говорят другите.Разкрии си чувствата пред нея.Успех

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо не я попиташ защо го лъже ,когато са заедно и трябва уж да са верни един на друг ? Та,да. Просто я целуни в правилния момент. Но наистина ако работите станат и тръгнете с нея ,внимавай същото да не се случи и с тебе.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Rousse.
    Подкрепям мнението на Chacho .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    и й кажи съвсем сериозно да избере - ти или той.
    Тва ще е грешка. Просто като ти каже, че си има приятел ( което е очевидно и го знаеш ) или ти се оправдае с нещо й казваш, че на теб не ти пречи или пък, че не искаш да ги разделяш. Така директно да я накараш да избира.. няма да стане. Пък и какво значение има с кого е тя "официално" важното е на кого лигави мръвката.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    и й кажи съвсем сериозно да избере - ти или той.
    Тва ще е грешка. Просто като ти каже, че си има приятел ( което е очевидно и го знаеш ) или ти се оправдае с нещо й казваш, че на теб не ти пречи или пък, че не искаш да ги разделяш. Така директно да я накараш да избира.. няма да стане. Пък и какво значение има с кого е тя "официално" важното е на кого лигави мръвката.
    А кво правим, ако лигави и двете? Не знам, аз не бих се навил да свиря втора цигулка. Всъщност, въобще не искам да има втора цигулка. Ако има някакви шансове - пробвам се, за да не ме е яд после, а след това приемам последиците. Било то добри или лоши.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Дори и да искаш момичето да зареже другия и да тръгне с теб, не е това начинът, защото, когато се поставят ултиматуми, дори човекът срещу теб да те иска, ще направи напук и ще избере приятеля си. Тя сама трябва във времето да стигне до решението, продиктувано от собственото й желание, че иска да е с теб и да зареже приятеля си. Пък, ако не го направи, може да пробваш само секс или пък да си пробваш късмета при друга. Да не е само тя.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Щом е руса и натокана.. както казваш.. - и е на 14.. Просто ми е ясно, че е една от всичките кифли в града! Колкото и да я харесваш.. ти никога няма да осъзнаеш каква е и как ще те върти теб на пръста си! Но все пак я питай въобще има ли ТЯ съвест и защо излиза с друго момче щом си има гадже.. Не се знае на колко още момчета е завъртяла главата на 360 градуса ..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

anonymous708973
    Guest
    Ултиматумът е лоша идея. Ако ми поставят на мен, ще избера другия човек, не защото повече държа на него, а защото ме карат да избирам. Независимо от ситуацията.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тая ми е съвсем ясна.Разиграва и двамата ,а е поредната 14 годишна дрисла.Прави си изводите,с теб е ..а лъже него.С него е ,а лъже теб.Явно си падаш по интригите,по-забавно ли ти е ..не знам .След като искаш да е с теб ,пробвай ..целуни я ,но после ще съжаляваш когато същатата ситуация стигне и до твоята глава (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ а аз не бах избрала нито един. за да лъже единия сигурно си има причина, ако другия я кара да избира, значи съвсем не го бива и него. това е сaмо в случай, че не е градската курвентия ^^
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    ^ а аз не бах избрала нито един. за да лъже единия сигурно си има причина, ако другия я кара да избира, значи съвсем не го бива и него. това е сaмо в случай, че не е градската курвентия ^^
    Това е в случай ,че не е "градската курвентия" ,но на мен точно на такава ми лъха.Зарязва и тръгва с другия ,какво е то това >.<Или ще си с един или сама .

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Това е в случай ,че не е "градската курвентия" ,но на мен точно на такава ми лъха.Зарязва и тръгва с другия ,какво е то това >.<Или ще си с един или сама .

нали е МОДЕРНО да са няколко, недей сега
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    V.T

Явно, аз съм изостанала нещо .Те малките, почнаха по да разбират и от мене xD

Явно, аз съм изостанала нещо .Те малките, почнаха по да разбират и от мене xD
    а! ама ти си от търново! дапп, малките всичко знаят ние просто трябва да им се радваме на бившите настоящите и бъдещите и на всяко едно терзание.

Фен
    Град
    Където няма други.
    Лъже него,ще лъже и теб.
    Не си прави ненужни проблеми,не стане ли,голям праз.
    Гледай напред,продължи.
    (Като се сетя моите мъки к'ви са малко иронично звучи,whatever)
    a3

.: machoka :.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    егати к*рвето...

Постави се ти на мястото на сегашния и приятел... и теб ще те лъже така.
    awerw

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Ку^ва.

.. DaKid ..

Фен
    Град
    Където няма други.
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    егати к*рвето...

Постави се ти на мястото на сегашния и приятел... и теб ще те лъже така.
    said it already.
    a3

.: machoka :.

Супер фен Аватара на badsector
    Тая явно се прави на вървежна и иска да поеме колкото се може повече пишки през живота си. Не виждам какво толкова я бавиш. Целувки, глупости. Директно я хващай за гъза и я подкарвай.

Фен
    Град
    swishtow
    Прегърни я, Целуни я и и кажи Обичам те! Ще е твоя

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо ти е момиче като нея?Не виждаш ли как нагло лъже?Нима искаш да си на мястото на сегашния й приятел?

Senior Member Фен
    Ти сам виждаш колко е подла и как лъже ! Външния вид не е толкова важен в случая ... Няма смисъл да тръгнеш с нея ако ще те лъже и тебе така При всички следващи ще е така няма да се промени тва ку*ве По-добре си намери едно свястно момиче, с което ще ти е супер кеф, да не те лъже, и да не изглежда уличница в очите на другите ... Смятай каква репутация си си изградил като си хлътнал по нея
    I'll seek you out
    Flay you alive.
    One more word
    and you wont survive.
    And I'm not scared
    of your stolen power.
    I see right through
    you any hour.

МОМИЧЕ СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми