.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Аз все пак искам да разбера, какво авторката има предвид под "държа се с мен като с парцал"???

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    Аз все пак искам да разбера, какво авторката има предвид под "държа се с мен като с парцал"???
    Да, и аз.

Под думата "парцал" имам в предвид, че се държа грубо.Сякаш не го интересуваше дали ме боли, или не и че ми е за първи път.. И знам че аз съм си виновна, поддадох се накрая какво да направя.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от razocharovana123
    Под думата "парцал" имам в предвид, че се държа грубо.Сякаш не го интересуваше дали ме боли, или не и че ми е за първи път.. И знам че аз съм си виновна, поддадох се накрая какво да направя.
    Аха, а ти не му каза, че те боли, не го накара да спре... така ли?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може ли да ходиш 8 месеца с някой и да не правите секс защото не си сигурна дали той е точния... тва жените сте много странни личности... и сега като си сигурна вече, че не е бил точния си представям още колко време няма да правиш секс.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Е сливи ли имаш в устата си та да не кажеш че не ти е приятно

^ Казах му всичко, което и на вас.. В момента на него му е много по зле, отколкото на мен.. Иначе секс ще правя, но никога повече с него!

Guest
    ^ Казах му всичко, което и на вас.. В момента на него му е много по зле, отколкото на мен.. Иначе секс ще правя, но никога повече с него!
    Да, зле ще му е..Накърнено му е мъжкото достойнство Няма какво повече да се занимаваш с някакъв пикльо, който си гледа само собствения кеф...

Това и мисля да направя. Не искам да имам нищо общо с него..Този път вече трябва окончателно да приключи всичко..Толкова нерви за 8 месеца мисля че ми бяха достатъчни!

Благодаря много на всички!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Това и мисля да направя. Не искам да имам нищо общо с него..Този път вече трябва окончателно да приключи всичко..Толкова нерви за 8 месеца мисля че ми бяха достатъчни!

Благодаря много на всички!
    разгледай у форона има много желаещи
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не се и съмнявам просто

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Станалото - станало. Предполагам ти е супер отвратително, но се е случило. Искам само да питам - през тия 8 месеца той държал ли се е грубо с теб, или сега изведнъж за пръв път виждаш такова поведение?

... Не искам да те плаша но ако е болен и сте го правили без презерватив е напълно възможно да ти е лепнал нещо .Ако е болен де !!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    може ли да ходиш 8 месеца с някой и да не правите секс защото не си сигурна дали той е точния... тва жените сте много странни личности... и сега като си сигурна вече, че не е бил точния си представям още колко време няма да правиш секс.
    ,не случайно някой казват ,че жените са тъпи като овце.. направо ме замая с това изказване ... в крайна сметка и ти не знаеш защо си се съгласила.... направи си тестове... вдигай главата горе ... ПАК ЩЕ ПОПИТАМ ЗАЩО ХУБАВИТЕ МОМИЧЕТА ГОВЕДАТА ГИ ПРИТЕЖАВАТ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от powerman
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ,не случайно някой казват ,че жените са тъпи като овце..
    а мъжете като бизони..

Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Станалото - станало. Предполагам ти е супер отвратително, но се е случило. Искам само да питам - през тия 8 месеца той държал ли се е грубо с теб, или сега изведнъж за пръв път виждаш такова поведение?
    Повече от отвратително.Не абсолютно никога не ме е обиждал или да се държи грубо, само като изключим прекалената ревност от негова страна..на което се дължат и всекидневните караници.
    И след всички неща които му наговорих го нараних много..ине му вдигам сигурно е полудял.Не знам какво да правя вече и как да постъпя

Първият път никога не е идеално ..
    Обичам малко, предимно себе си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от amada
    Първият път никога не е идеално ..
    Моя си беше идеален... Не изключвам кръсвта и болката, но не изключвам и удоволствието. Ако едно момче знае как да накара едно момиче да се почувства добре защо да не е идеално?

Права си, но ако момчето знае как да ти причини тази " сладка болка " .. А за да се случи това, той трябва да има поне малко опит .. Не става с някой девственик.
    Обичам малко, предимно себе си.

Guest
    Права си, но ако момчето знае как да ти причини тази " сладка болка " .. А за да се случи това, той трябва да има поне малко опит .. Не става с някой девственик.
    Може и така да е, но доколкото разбрах на мацката гаджето и хич не е бил девствен...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Ооо и що пък да не става с девственик?!

Ducky wenii Maimunchoo

^ Не не е! И сега вече започвам да се убеждавам че не е бил с мен само заради това(знам.. наивно звучи). Продължава да ми доказва че означавам нещо за него, но след това което се случи някак си не мога да го погледна пак по същия начин.не мога да го обясня точно.. буквално ми падна в очите

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Ооо и що пък да не става с девственик?!
    Точно.То въпроса е да е начетен! Ама сегашните изроди като ги гледам знаят само думите п*тка и х*й и вече мислят, че са способни за полов акт .

А относно по темата - Е добре ве егати елементарната култура БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ ... Поне майка ти или там който е не са ли ти казвали без ? Самата дума СПИН, СИФИЛИС не ти ли звучи опасна ? Бременността ? Егати индивидите, това най много ме издразни.
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Явно не си прочел мненията ми по-нагоре.Осъзнавам грешката си..И най-тъпото знаете ли кое е ?! Че не очаквал че ще искам с презерватив, усещал се кога ще свърши бооже.....

Guest
    Явно не си прочел мненията ми по-нагоре.Осъзнавам грешката си..И най-тъпото знаете ли кое е ?! Че не очаквал че ще искам с презерватив, усещал се кога ще свърши бооже.....
    Всички така казват...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си