.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Какво най-много ви дразни в половинката ви?

Не знам дали има такава тема

Мен най-много ме дразни прекаленото филмирване на тема "ревност"

Мега фен Аватара на xoxi
    Ходи прекалено бързо.
    Понякога е прекалено несигурен и плах в решенията си.
    Когато ми е сърдит, не ми говори.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Пловдив
    Прекалено е сериозен и рядко се усмихва.[/b]
    И където и да идеш,
    и с когото и да бъдеш
    няма да обича като майка, като брат!!!

Град
    Пловдив
    Ревност, ревност и пак ревност.
    Ааа и още едно нещо ме дразни ПОНЯКОГА и това е прекалено доброто му държание към мен. Писва ми някой път, да се държат с мен като с принцеса
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Винаги в приятелите ми ме е дразнило прекалената ревност. С кого си ,къде ще ходите ,какво ще правите. Спомням си,че викам на един бивш: "Ще излизам с една приятелка" ,а той ми вика "Кое е това момче". Абе. Като цяло в една връзка ме дразни прекалената ревност или липсата на такава.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Това, което не харесвам у мен . Или по-точно това, което в разбиранията ми е заслоено като глупаво или наивно от родителите и обществото , същевременно ако го имам в зародиш ( а всеки има всяка черта в зародиш ) - стоя и се нервя , даже и да не се е появявало от години.
    Когато човек приема всичко и себе си изцяло, тогава приема и другите.

А за доброто държание на анонимната - чувстваш се гузна според мен , защото не го заслужаваш според теб .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    И моя е малко ревнив, рядко прекалява с това, но пък на мен въобще не ми прави впечатление...

Преди страшно много ме изнервяше инатът му. И понеже Овен и Овен трудно излизат на глава... това си беше проблем. Но пък забелязвам, че напоследък почти се е отказал от него (и съм доволна)

Дразни ме това, че прекалено много мисли. Не е спонтанен, а това е толкова хубаво нещо...

Дразни ме също и че не обича да говори, когато е обиден, наранен или нещо такова. Предпочита да си премълчи, вместо да го обсъдим. В такъв случай на мен ми се налага да мина през девет планини в десета, че да разбера какво всъщност е станало (за какво мисли, какво го притеснява)
    Сега работя по въпроса да го "разчитам" по-правилно и бързо и едновременно с това да му помогна да говори за тези неща по-открито.

Абе каквото и да е си го обичам.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Дразни ме също и че не обича да говори, когато е обиден, наранен или нещо такова. Предпочита да си премълчи, вместо да го обсъдим. В такъв случай на мен ми се налага да мина през девет планини в десета, че да разбера какво всъщност е станало (за какво мисли, какво го притеснява)
    Хах, добре дошла в клуба.

Усещам, че понякога губи детското в себе си. Не че държа да подскача с мен, когато види сладък смърф, но не е толкова голям, на колкото се прави.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Ревност, ревност и пак ревност.
    Ааа и още едно нещо ме дразни ПОНЯКОГА и това е прекалено доброто му държание към мен. Писва ми някой път, да се държат с мен като с принцеса
    ТОЧНО

...адски ревнив е... ;/
    awerw

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Инатът му, защото неговият инат не е този, който ти помага да постигнеш целите си, а някакъв дебилски, който е в ущърб на самия него.

Иначе за това, че мъжете не обичат да говорят, когато за обидени, наранени, е типично за всички. Жените не сме така. Ние като си го изговорим ни минава, а мъжът просто седи и мълчи.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    чак дразни, не мисля, но определено не ми се нрави особено - не е много общителен. не, че аз съм най-приказливата на света, но когато сме с някой друг и виждам, че се поизмъчва доста. иначе ревност - никога досега не е проявявал дори в малки количества, което си е странно сигурно, но е свикнал да ме има, както и аз него
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Това, че държи на всяка цена да е прав, че е ревнив и че не се спуска на домакинска работа, без да му помрънкам за заварените чинии в мивката например или че трудно го вдигам да излезем да пазаруваме и се налага да го чакам по 30-40 минути.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Оу, това е отвратително. Бившият ми ме обсебваше така и аз направо се побърквах, дори се стигна до момент, в който не исках изобщо да го виждам, да го чувам, въобще...не исках да имам никакъв контакт с него. Той дори не ми позваляваше да се спъна сама.
    Макар че, той не беше точният човек. Може би искам такова отношение от определен човек и затова стана така, че да не мога да го понасям.

По темата:
    Ходи мнооого бавно. Закъснява. Принципно мразя който и да било да закъснява.
    Когато се разсърди става ужасен, не разрешава да го докосне човек.
    Май е само това...(?!)

Едит: Понякога много ме дразни с това, че не показва никаква ревност, пък съм сигурна, че не може да ме дели с никой, а и не иска.
    Също така често нарича моите работи "глупости". Може да е неволно, но е много гадно.

Иска нон-стоп да сме заедно , да правим всичко заедно и непрекъснато ми пипа телефона.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ми дава да му пипам косата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

1 Ревността
    2
    и това
    3 Той е с 3 години по голям от мен и се държи незряло да не кажа детски, аз съм по малка пък това ми прави впечатление
    4 И най най мразя като ми каже " Мило, нали ще сме заедно завинаги ? " WTF .. чудя се да се смея ли или да плача
    • God is a D J •

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    1 Ревността
    2
    и това
    3 Той е с 3 години по голям от мен и се държи незряло да не кажа детски, аз съм по малка пък това ми прави впечатление
    4 И най най мразя като ми каже " Мило, нали ще сме заедно завинаги ? " WTF .. чудя се да се смея ли или да плача
    ++ И за двете,само дето при мен разликата в годините е друга

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това, че едно нещо трябва да го повторя 739 пъти.
    Има избирателна памет, което ме вбесява.
    Много говори, по - малко действа.

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Ревността..
    Не винаги мисли преди да каже нещо..
    и тва е май :С
    no relationship, no emotion, just sex..

Че,като пика кляка

Град
    Ада
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от onestar

и аз съм същата...когато съм обидена
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Повече от фен Аватара на NoMore
    Дразни ме че винаги закъснява. Това, че като е ядосан не ми вика не се нерви ами просто си отива... и въобще не можем да говорим за проблема. Също така има дни в които просто всичко го дразни и тогава не мога да стоя покрай него... ужасен е тогава.
    In a mad world , only the mad are sane...

Дразни ме, че за каквото и да се скараме, както и да протекат нещата, накрая винаги аз някак си се оказвам виновна.
    Дразни ме, че много спи
    И най-много мразя, че вече не ми се извинява, дори да е сбъркал много, не прави жестове за помирение и чака винаги аз да се предам

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Днеска се замислих над тази тема и открих че...

...не мога да се сетя за нищо което да ме дразни в нея.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от Pigeon
    Дразни ме, че за каквото и да се скараме, каквото и да се скараме, както и да протекат нещата, накрая винаги аз някак си се оказвам виновна.
    Подобно е и при мен.
    Освен това не ми дава да му целувам врата. И ме пляска по дупето когато най-малко очаквам и ме стряска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си