- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най-много ви дразни в половинката ви?
Ходи прекалено бързо.
Понякога е прекалено несигурен и плах в решенията си.
Когато ми е сърдит, не ми говори.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Прекалено е сериозен и рядко се усмихва.[/b]
И където и да идеш,
и с когото и да бъдеш
няма да обича като майка, като брат!!!
Винаги в приятелите ми ме е дразнило прекалената ревност. С кого си ,къде ще ходите ,какво ще правите. Спомням си,че викам на един бивш: "Ще излизам с една приятелка" ,а той ми вика "Кое е това момче". Абе. Като цяло в една връзка ме дразни прекалената ревност или липсата на такава.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това, което не харесвам у мен . Или по-точно това, което в разбиранията ми е заслоено като глупаво или наивно от родителите и обществото , същевременно ако го имам в зародиш ( а всеки има всяка черта в зародиш ) - стоя и се нервя , даже и да не се е появявало от години.
Когато човек приема всичко и себе си изцяло, тогава приема и другите.
А за доброто държание на анонимната - чувстваш се гузна според мен , защото не го заслужаваш според теб .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И моя е малко ревнив, рядко прекалява с това, но пък на мен въобще не ми прави впечатление...![]()
Преди страшно много ме изнервяше инатът му. И понеже Овен и Овен трудно излизат на глава... това си беше проблем. Но пък забелязвам, че напоследък почти се е отказал от него (и съм доволна)![]()
Дразни ме това, че прекалено много мисли. Не е спонтанен, а това е толкова хубаво нещо...
Дразни ме също и че не обича да говори, когато е обиден, наранен или нещо такова. Предпочита да си премълчи, вместо да го обсъдим. В такъв случай на мен ми се налага да мина през девет планини в десета, че да разбера какво всъщност е станало (за какво мисли, какво го притеснява)
Сега работя по въпроса да го "разчитам" по-правилно и бързо и едновременно с това да му помогна да говори за тези неща по-открито.
Абе каквото и да е си го обичам.![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Хах, добре дошла в клуба.Първоначално написано от onestar
Усещам, че понякога губи детското в себе си. Не че държа да подскача с мен, когато види сладък смърф, но не е толкова голям, на колкото се прави.
ТОЧНОПървоначално написано от annonimnna
![]()
![]()
...адски ревнив е... ;/
awerw♥
Инатът му, защото неговият инат не е този, който ти помага да постигнеш целите си, а някакъв дебилски, който е в ущърб на самия него.
Иначе за това, че мъжете не обичат да говорят, когато за обидени, наранени, е типично за всички. Жените не сме така. Ние като си го изговорим ни минава, а мъжът просто седи и мълчи.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
чак дразни, не мисля, но определено не ми се нрави особено - не е много общителен. не, че аз съм най-приказливата на света, но когато сме с някой друг и виждам, че се поизмъчва доста. иначе ревност - никога досега не е проявявал дори в малки количества, което си е странно сигурно, но е свикнал да ме има, както и аз него![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Това, че държи на всяка цена да е прав, че е ревнив и че не се спуска на домакинска работа, без да му помрънкам за заварените чинии в мивката например или че трудно го вдигам да излезем да пазаруваме и се налага да го чакам по 30-40 минути.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Оу, това е отвратително. Бившият ми ме обсебваше така и аз направо се побърквах, дори се стигна до момент, в който не исках изобщо да го виждам, да го чувам, въобще...не исках да имам никакъв контакт с него. Той дори не ми позваляваше да се спъна сама.Първоначално написано от annonimnna
Макар че, той не беше точният човек. Може би искам такова отношение от определен човек и затова стана така, че да не мога да го понасям.
По темата:
Ходи мнооого бавно. Закъснява. Принципно мразя който и да било да закъснява.
Когато се разсърди става ужасен, не разрешава да го докосне човек.
Май е само това...(?!)
Едит: Понякога много ме дразни с това, че не показва никаква ревност, пък съм сигурна, че не може да ме дели с никой, а и не иска.
Също така често нарича моите работи "глупости". Може да е неволно, но е много гадно.
Иска нон-стоп да сме заедно , да правим всичко заеднои непрекъснато ми пипа телефона.
Не ми дава да му пипам косата.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
1 Ревността
2
и товаПървоначално написано от annonimnna
3 Той е с 3 години по голям от мен и се държи незряло да не кажа детски, аз съм по малка пък това ми прави впечатление
4 И най най мразя като ми каже " Мило, нали ще сме заедно завинаги ? "![]()
WTF .. чудя се да се смея ли или да плача
![]()
• God is a D J •
Това, че едно нещо трябва да го повторя 739 пъти.
Има избирателна памет, което ме вбесява.
Много говори, по - малко действа.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ревността..
Не винаги мисли преди да каже нещо..
и тва е май :С
no relationship, no emotion, just sex..
Първоначално написано от PinkPan7her
и аз съм същата...когато съм обидена
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Дразни ме че винаги закъснява. Това, че като е ядосан не ми вика не се нерви ами просто си отива... и въобще не можем да говорим за проблема. Също така има дни в които просто всичко го дразни и тогава не мога да стоя покрай него... ужасен е тогава.
In a mad world , only the mad are sane...
Дразни ме, че за каквото и да се скараме, както и да протекат нещата, накрая винаги аз някак си се оказвам виновна.
Дразни ме, че много спи![]()
И най-много мразя, че вече не ми се извинява, дори да е сбъркал много, не прави жестове за помирение и чака винаги аз да се предам![]()
Днеска се замислих над тази тема и открих че...
...не мога да се сетя за нищо което да ме дразни в нея.![]()
Подобно е и при мен.Първоначално написано от Pigeon
Освен това не ми дава да му целувам врата. И ме пляска по дупето когато най-малко очаквам и ме стряска![]()