- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най-много ви дразни в половинката ви?
моят приятел е с доста тежък характер. Голям инат е и е ужасно директен... А най-лошото е, че е страхотен в аргументите и винаги успява да се изкара невинен...
Ооооо, това е супер мило.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от roseleaf94
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Още ли бе?Първоначално написано от ilievabe098
![]()
ПТ - големи проблеми бързо преживява, ама на малки като започне да се сърдиии ...![]()
и понякога ми се вижда прекалено перфектен.. до толкова, че се дразня![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от Pigeon
Същото.
Иипсува честичко,преди си пееше и ми ядеше(захапваше) косата.Постоянно се закача с мен-гъделичка ме(твърди,че това е единствения начин,да се разсмея..) или пък ме шляпа и като му кажа "оф,заболя мее.." ,което става почти всеки път,отговорът е "ама то дори не беше със сила" и я се извини,я не.
Честно да ви кажа обичам всичко в него,защото не е перфектен.Има си лошите черти има си и добрите..просто няма какво да не харесвам в него![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
И мен ме разбива... всеки път, когато посегна нагоре към главата му.Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
много често ми се сърдии използва ''обратна психика'' много ама прекалено често
![]()
Дразня се от политиката му на "Чакам да ти мине" след някоя караница. Особено когато с две думи може да оправи всичко.
Дразни ме какъв многознайко е. И как понякога ми обяснява като на бавноразвиваща неща, от които наистина си нямам представа, но и нямам нужда/интерес да ги знам.
Дразня се когато ме дразни нарочно. Когато не усеща кога да спре с гъделичкането, хапането и прочие, дори след като съм му казала, че започвам да се ДРАЗНЯ.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Оу да,и товаПървоначално написано от TheBeliever
![]()
А, бъзикам се. :dПървоначално написано от SonataArctica
Намирам си начини да се добера до нея.Един вид предизвикателство.
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
само любопитството й...,и то дори някой път е хубаво![]()
Понякога се държи с мен като с малко момиченце, което не знае как да се грижи за себе си.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами адски ревнив е !![]()
Много бързо си променя настроенията. Когато ми е сърдит тръгва напред. Ревнив е. Казва всичко, което мисли и никога не си премълчава за нищо (което понякога си е проблем).
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Това, че е ужасно ама ужасно ревнив. Понякога прекалява с шеговитото дразнене, особено когато аз не съм в настроение. Почти винаги вместо да ми се извини, когато е виновен, започва да ми се умилква, да се прави на интересен ама така и не казва "Извинявай". Проверката по/на телефона ми и постоянното настояване да ми види скайпа (ами няма пък!). И факта, че като се скараме винаги аз излизам виновна, независимо какво е станало.
И едно от нещата, които са на първо място - когато изляза с някой друг, а не с него, започва да се цупи, да ми се сърди, да се нерви, дразни, ядосва, но като го питам дали е заради това, казва че не е.
Същото ! Дори и в момента се мъча да разгадая за какво точно ми се сърди..Първоначално написано от onestar
![]()
Ама какво да го правя, обичам си го![]()
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Дразни ме, че понякога е много нервен и избухлив и понякога като се пошегувам нещо и той го приема много насериозно![]()
дразни me като почне да ми обянява някви научни работи дето само той си ги знае, аз нищо не цепя от това което ми казва![]()
и също, че постоянно ме кара да излизам сутрин рано. Kато стана и веднага иска да излизаме, пък аз искам да си помързелувам малкои после ми се сърди, че аз не съм го карала да излезем, пък той винаги ме изпреварва
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Ит килс ми инсайд.
Понякога прекалява с шегите...наистина често се случва да са прекалено груби и най-лошото е ,че не се усеща и си мисли,че и на мен ми е също толкова забавно ,колкото и на него![]()
stop acting like a heartless BITCH, you know I love you.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Първоначално написано от dontcare
бтв, 18.01.2010 сте тръгнали?
![]()
20.01.2010 changed my life <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞