.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Паранормалното

Може и да има такава тема някъде назад,но пък какво толкова,ще я възобновим Ее споделяйте своите странни преживявания

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Имаше една тема за духове ,в които всички обясняваха по някоя странна история. Аз сега ,честно казано ,не се сещам. Но ще следя темата с интерес.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Имаше една тема за духове ,в които всички обясняваха по някоя странна история. Аз сега ,честно казано ,не се сещам. Но ще следя темата с интерес.
    Ох,да бе и аз се сещам.. даже се бях наплашила по едно време

аз имам 1-2 историйки ..

Не помня кога беше,може би преди 4-5 години,както си оправях леглото,погледнах към вратата на стаята и видях женски образ да тича към спалнята Не знам дали ми се е привидяло,но знам,че ми изглеждаше доста реално и отидох до комшийката ми (тя е на моята възраст някъде) Направо минавам тичайки,оставям всички врати отворени и звъня на вратата и на пожар (понеже тя живее срещу нас) Като и разказах ме помисли за луда,но както и да е,само помня,че изчаках майка ми да си дойде и тогава се прибрах

Другото .. Когато струвахме 40 дни на дядо ми,от гроба излетя една пеперуда,всички се зачудиха откъде е дошла (пък нали казват,че душата на починалия се преражда в някое животно най-често) И след това пък гущер изскочи,е да по приемливо от колкото пеперудата,но странното беше,че гущерите са плашливи по принцип,а този си обикаляше покрай нас,дори опитвах да го сплаша,но не.. дори не помръдна

може ли да формолираш заглавието малко по -различно за да не изглежда толкоав лигаво,защото тази тема далеч не е от лигавите.Може да го промениш на Паранормална активност.

Колкото до това.Ами един път решихме да посетим едно изоставено сиропиталище,което не е активно от около 20 години.Решихме са преспим една вечер там с всички необходими предпазни мерки.По-скоро ме беше страх от човек от същата раса от колкото от дух.Както и да е,чухме женски плач нагоре .. всички се оплашиха,но аз проявих моята обичайна глупост и тъпотия и тръгнах нагоре по стълбите с един приятел още.Тогава пропаднаха стълбите,щях да се убия.
    После продължих да вървя и една врата беше широко отворена и се трясна изведнъж ( течение ,но като си там,течението е последното нещо за което мислиш ) ..и т.н .
    Повярвай ми,всичко,което се случва е само в главите ни ( 90% от пътите ) ..
    В смисъл.Сега ако дойдеш и ме убиеш и после в моята къща се населят други обитатели и после други и други и остане легенда,че аз съм умрял там,да не мислиш,че хората няма да почнат да си въобразяват разни неща?Естествено аз съм си болен мозък понякога и бих ги поразплашил ако имам възможност,но едва ли

Only I can live ,forever.

^ Винаги ми се е искало да отида на някое такова място,може да се каже,че много се интересувам от тези неща,жалко че в моя град или някъде наблизко няма такива места

побързайте..по AXN SCI FI започна Ловци на духове..документален филм е.ПГледайте го и ще го коментираме тук,като свърши който не го е гледал ще го коментирам тук .. готина темичка между другото.

Град
    Русе
    Ние пък на село имаме такива места. Даже се сетих,че веднъж преди доста време , бяхме ходили там (на детски акъл) да викаме "Дама пика" и нали ние уж си мислим,че всички сме се събрали,тъй като бяхме голяма групичка ,ама не. По едно време ,тъкмо правехме първия си опит да викаме ,един закъснял идва и нещо викна. Да не ви говоря как всички момиче изкрещяхме и се гушнахме в момчетата.

Супер фен
    Град
    България
    Ами,това ми се случи снощи ,без това съм си страхлива,особено след като изгледах "То",снощи си лежа тъкмо щях да си лягам,но си светнах нощната лампа/огрява цялата стая и става светло/,погледнах към огледалото и видях женски образ на някакво баба,останах 10 сек,на място и хоп отидох в спалнята при тати,че ме беше страх
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Голям фен Аватара на gugenceto2
    На мен ми се е случвало един и същ сън да се повтаря 2-3 седмици
    След 3тия ден вече става зловещо.Като бях на 13 отидох да някакъв лагер с класа си и решихме да викаме кървавата мери Ама както винаги момчетата провалиха нашия свещен ритуал На друг лагер бяхме в някаква много стара къща и през нощта беше много зловещо.Ако станеш примерно да отидеш до тоалетната всички те чуват щото пода скърца ужасно.Тогава имаше някакво пълнолуние и през прозорците които не знам защо нямаха пердета нито щори се получаваха някакви сенки от дърветата А в другата стая пък цял ден беше тъмно и отново зловещо щото беше много малка

На моето село има едно порутено училище...И преди време аз и още няколко деца отидохме да го разгледаме....Аз по принцип не вярвам в паранормални щуротии,обаче по едно време трябваше да прекосим един изключително тъмен коридор и аз както не вярвам тия неща,така се пощурих че на бегом го прекосих.Не знам защо... Много се стреснах.
    Metallica-Seek And Destroy

Мега фен Аватара на SurfSky

Re: Паранормалното

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Може и да има такава тема някъде назад,но пък какво толкова,ще я възобновим Ее споделяйте своите странни преживявания
    Явно ви се четат страховити неща .Ето малко http://bgworld.forumotion.com/t1383-topic . За пръв път да започна да чета нещо,и да го дочета докрай(изключвам спортните вестници ). По тази история,както може би знаете е и базиран филм.Но дали е истина,или не...Вие кажете.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Ето една много странна случка, която стана преди около 6 месеца... казвам истината който не вярва негов проблем...
    Беше една вечер към 1 часа през нощта, аз си играя на компа и чувам от хола телефона на майка ми звъни... викам аре той ще спре... обаче звъни ама звъни едно 3 минути без да спре отивам влизам в хола и спира... идвам пак тук и пак почва да звъни... бягам към хола да видя и гледам някакъв номер - 0000000000... изключих и телефона да не звъни повече... и си легнах... ставам по едно време, отивам до кенефа и чувам звук от чупене на бутилка в хола... отивам и кво да видя? Барчето където баща ми държи алкохола отворено, едната бутилка с ракия счупена много странно, сякаш е прерязана и горната част сложена на капачката... и си тече ракията... гледам дали има някой... никой няма всички спят а и няма как да влезе крадец... бях в шок и направо отивам в стаята си заключвам се и лягам... на сутринта баща ми питаше всички кой е направил това... никой не знаеше включително и аз... секцията и до днес е унищожена от алкохола :X но знам кой е макар и да не е между живите... чичо ми лека му пръст беше алкохолик и умря от цироза на черния дроб причинена от алкохола... сигурен съм че онази нощ беше той...

Град
    Русе
    xXxAngerfisTxXx - Мале ,аз бих се стреснала ,ако ми се случи нещо подобно ,даже щях да вдигна целия блок на крака. А това с номера - 00000 ,боже. Нямам думи.

Тея теми ги мразя толково колкото ги и обичам. Все имам кошмари след тях.
    Веднъж ми се случи нещо, което никога няма да го забравя. Да съм била първи клас. Не повече. Тогава ми се налагаше с брат ми да спим в хола, защото там има климатик. И аз по едн време се събуждам и гледам зад масичката с радиото минава брат ми и ми се хили. Ама сякаш се носеше по въздуха, а не вървеше. Поглеждам до мен (спахме на разтегаем диван) и той си спи. Поглеждам пак към радиото и го нямаше.
    Толкова добре го помня това. Няма да го забравя никога. Особено колко ме беше страх да заспя. Но и никога няма да забравя милата и топла усмивка.
    Сега за всеки шум и сянка обвинявам котките си.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Banned Мега фен
    ооооо мразя да чета такива теми .. ама почна ли ги- чета с интерес

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    На мен доста неща ми са се случвали .... Вечер когато няма никой вкъщи майка ми и баща ми са на работа, чувам стъпки все едно някой ходи в другата стая или коридора ама когато ида да видя няма никой Понякога когато си стоя в стаята имам усещане, че има и друг човек в стаята, а няма. Има и една случка, която няма да забравя. Това се случи няколко дена след като баба ми почина. Аз си стоях в стаята на баба, бях легнала на леглото и изведнъж усетих допир по ръката все едно някой ме докосна, после изхвърчах от стаята с 100 километра в час и повече там не отивам и до ден днешен...

Вчера бях сам в къщата и си легнах.По едно време под вратата започна да излиза светлина..зелена,червена,ли лава .. и да се чува постоянно тропане.Разбира се,това съм аз и с цялата си идиотщина станах ,отворих вратата и започнах да търся от къде идва и кой го прави..дори отидох и през цялото време говорех ' ако си тук,излез да се видим ,моля те ' и така 5-6 минути и накрая влизам в кухнята и гледам брат ми пие кока кола и пуснал телевизора .. тъкмо се бил прибрал .. вика ми 'какво правиш бе човек,пак си полудял нещо'

Цитирай Първоначално написано от LordVoldemort
    Вчера бях сам в къщата и си легнах.По едно време под вратата започна да излиза светлина..зелена,червена,ли лава .. и да се чува постоянно тропане.Разбира се,това съм аз и с цялата си идиотщина станах ,отворих вратата и започнах да търся от къде идва и кой го прави..дори отидох и през цялото време говорех ' ако си тук,излез да се видим ,моля те ' и така 5-6 минути и накрая влизам в кухнята и гледам брат ми пие кока кола и пуснал телевизора .. тъкмо се бил прибрал .. вика ми 'какво правиш бе човек,пак си полудял нещо'

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Оо, при мен не са се случвали някакви страшни работи и по-добре, че иначе нямаше да съм с всичкия си вече. Много съм страхлива. Обаче веднъж на едно зелено училище (втори, трети клас да съм била) едни наши съученички решават да викат Дама Пика. Обаче едната се наплашва и почва да плаче, отива при госпожата и й се оплаква. Госпожата се ядосва и отива при тея момичета (те са в съседната стая до нас), взема им картата на Дама Пика, скарва им се и ги оставя. Влиза при нас, да види дали ние спим, ама ние стоим и си приказваме нещо. Вижда ни, казва вече да лягаме и... пуска картата в кошчето на нашата стая!!! След което ние направо издивяхме от страх, няма да ви обяснявам как сме се гушкали цяла нощ! Бше ужасно, ама ужасно. И на всеки му се привиждаха някви глупости в тъмното, детски работи.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    xXxAngerfisTxXx Леле, това ме шашна.
    Знаеш ли? Сега ми стана интересно, след като е звъннал телефона после във "неприети повиквания" имаше ли нещо?

Иначе при мене нон-стоп се чуват стъпки от горния етаж, вечерта.. когато всички са си по леглата и никой не става. Вече свикнах.
    За друго не мога да се сетя

Мега фен Аватара на xoxi
    Anja, не ви ли мина през ума да махнете картата?

В момента се сещам само, че след като баба ми умря, една вечер я видях да минава пред вратата на моята стая. Но и до ден днешен не знам дали съм сънувала или не.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Anja, не ви ли мина през ума да махнете картата?

В момента се сещам само, че след като баба ми умря, една вечер я видях да минава пред вратата на моята стая. Но и до ден днешен не знам дали съм сънувала или не.
    Хитро, ама нас ни беше страх да припарим на 5 метра от кошчето, ти искаш някой да я докосне. Ужас беше. И най-страшното беше, че кошчето беше до вратата и трябваше да минеш през нея, ако искаш да отидеш до тоалетна или да излезеш от стаята. И през нощта на едното момиче му се доходи до тоалетна, ама не можехме да я оставим да мине сама покрай кошчето и ходихме 5те заедно до тоалетната. Голям страх.

Ducky wenii Maimunchoo

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Аз по принцип съм здраво стъпил на земята човек и не вярвам в такива работи. Мисля, че за абсолютно всичко се намира логично обяснение обаче веднъж ми се случи нещо, което и до ден днешен не мога да си обясня. Преди ходехме с баба и с дядо на нивата им да им помагаме и там има един фургон, в който спеше пазача, тоя човек вече не работеше там, ама фургона си остана. Веднъж нашите ме бяха взели с тях да им помагам и по едно време ме пратиха във фургона за нещо. Аз влизам и тъй като бях изморена използвах случая да си почина малко. Както съм седнала на леглото и изведнъж почва да се чува някакъв много странен звук все едно някой влачи много тежък метал по цимента(наоколо няма нищо циментирано). Ослушвам се аз и почват да ме побиват тръпки, поглеждам през прозореца да видя да не би някой от родителите ми да е до фургона и да прави нещо, ама не те са на стотина метра от мен и няма как да са те. Ослушвам се и пак тоя звук се чува. Викам си да изляза да огледам около фургона да видя какво издава тоя звук, излизам навън нищо не се чува. Пак влизам - звукът продължава и аз вече гледам така . И както седя и се чудя какво по дяволите е това изведнъж стените на фургона почнаха да пукат. Никога преди не съм чувала подобно нещо. Аз излетях с 200 от фургона и повече не съм ходила на тая нива. А забравих да кажа, че пазачът, като напусна не даде логично обяснение за решението си, каза само, че не можел повече да издържи "там"...
    ПП Съжалявам за дългия пост
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Супер фен
    Град
    България
    Това не се случи на мен,а на една позната,тя беше ходила в екскурзия в Испания,и нали са спряли в Италия в някакъв мотел,и всички си говорили и тя отишла до прозореца и си гледала,ей така и слушала другите/пред прозореца имало накякви релси и гора,обаче надалеч/,и изведнъж тя започнала да вижда силует на жена,който свети,все едно го е виждала от близо,казала на другите,те погледнали-няма нищо,само тя го е виждала,горката такива тръпки са я побивали
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    България
    Аз един път беше вечер,лято,де,и си гледам телевизор,и изведнъж погледнах към прозореца,(не знам защо),и видях силует на човек(който свети)и премина много бързо,цяла вечер не можах да спя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си