.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    И понеже врата се затворила явно сама, ти трябваше да ни споделиш, че баба ти пикаела по пода?!
    Поправих си отговора !

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Особено с пердето няма нищо странно, движи ли се по-силно при вятър навън?
    Не. Пердето ми е вътре все пак, ако вътре не става течение, няма начин да се движи.
    Едно перде е много по-чувствително на едно течение от един човек. Цитирам строителен предприемач, върл противник на свръх уплътнените дограми, заради влагата: "Като се мести пердето прозорецът е добър". Естествено това не значи, че трябва да се стига до значителни загуби в отопление.
    Едит: Дори естественото движение на топлия въздух (май беше конвекция) може да размърда пердето, особено при отоплително тяло зад него.

Голям фен
    преди няколко седмици, се събуждам през нощта, и понеже в стаята ми не е много тъмно, видях, че вратата е отворена. Помислих си, че е станало течение и се е отворила. Станах и я бутнах силно, но като остана около 20 см разстояние, все едно някой си беше сложил крака и тя се върна, без да се чуе удар в касата или нещо подобно. Отидох и я бутам да я затворя, но пак на около 20 см нещо я спира. Ритнах с крака да не би да има чехла или паднала дреха- нямаше нищо. Бутах я трети път, пак не стана и вече много се уплаших, завих се през глава и съм заспала. Събуждам се пак по някое време, гледам вратата затворена, помислих, че някой е ставал и я затворил. Но като попитах нашите сутринта, те казаха, че изобщо не са ставали. Казах им какво е станало, мама каза, че сигурно съм сънувала, но тате се качи и провери дали има нещо, което да запъва вратата, но нищо не откри. Стори ми се странно, че ми повярва на историята, и като го поразпитах се оказа, че няколко вечери по-рано, му се е случило същото, но с друга врата сега като се събудя през нощта, изобщо не поглеждам към вратата, защото ме е страх

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    Ето една много странна случка, която стана преди около 6 месеца... казвам истината който не вярва негов проблем...
    Беше една вечер към 1 часа през нощта, аз си играя на компа и чувам от хола телефона на майка ми звъни... викам аре той ще спре... обаче звъни ама звъни едно 3 минути без да спре отивам влизам в хола и спира... идвам пак тук и пак почва да звъни... бягам към хола да видя и гледам някакъв номер - 0000000000... изключих и телефона да не звъни повече... и си легнах... ставам по едно време, отивам до кенефа и чувам звук от чупене на бутилка в хола... отивам и кво да видя? Барчето където баща ми държи алкохола отворено, едната бутилка с ракия счупена много странно, сякаш е прерязана и горната част сложена на капачката... и си тече ракията... гледам дали има някой... никой няма всички спят а и няма как да влезе крадец... бях в шок и направо отивам в стаята си заключвам се и лягам... на сутринта баща ми питаше всички кой е направил това... никой не знаеше включително и аз... секцията и до днес е унищожена от алкохола :X но знам кой е макар и да не е между живите... чичо ми лека му пръст беше алкохолик и умря от цироза на черния дроб причинена от алкохола... сигурен съм че онази нощ беше той...
    Сега немога да заспя

Мега фен Аватара на xoxi
    ZloboMiR, остави го моето перде.
    Съвсем ясно обясних, че се е местило и когато няма абсолютно никакви 'дразнители'.
    При течение и когато парното е пуснато ми е ясно. Не го отразявам.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Преди няколко години не знам въобразявахме ли си с една приятелка или наистина чувахме някакви звуци на драскане все едно по дивана....

Живея в къща и преди чувах стъпки по тавана( невъзможно е да са били мишки,защото точно тогава го обзавеждахме,а къщата е строена преди 6 години не е стара)

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Клон/и, удрящи по покрива? А мишките са много нахални същества и бързо се нанасят.

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    За всичко си има обеснение , невярвайте в такива неща

Цитирай Първоначално написано от JZfan
    За всичко си има обеснение , невярвайте в такива неща
    добре че си вЕрваш.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Много обичам такива теми. Ще я следя с интерес.
    Понякога, когато съм сама в стаята ми и е нощ вече, а компа ми се намира в ъгъла на стаята, и имам чувството, че не съм сама. Като, че ли има някакво присъствие около мене.... както и да е
    а ведъж така си изкарах акъла... беше много бурно времето вън и има силен вятър, и аз си седя на компа вътре, а навън тъмно вече и изведнж се чу адски силен трясък отвън на терасата ми....когато изллезнах да видя к'во е станало.....сушилката с дрехи паднала на земята хохох
    awerw

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    ДОвечера по дискавъри ченъл ще дават случки с духове гледайте го супер страшно е!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Loken
    ДОвечера по дискавъри ченъл ще дават случки с духове гледайте го супер страшно е!
    E супер страшен не е,но е интересен

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    Е тез 2те серии не ама има някои детоо..

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не ми се е случвало подобно нещо.Иначе темата е интересна

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Loken
    E супер страшен не е,но е интересен
    Някой да знае от къде мога да си го изтегля?

Много хубава тема : )
    На мен не са ми се случвали много такива неща. ;д
    Междудругото ето нещо не много интересно ;дд Баба ми наскоро почина и с мама решихме да чистим хола (тя като
    идваше в София спеше там) и изведнъж пред мен изкочи едно колие и гривна от сребро ,питах мама откъде е това и тя ми каза ,че било на баба само ,че не ги е носила много,бяха хубави и ги взех ;дд и сега тези неща някак си ме пазят...не знам точно как да го обясня..някак си ме зарежда с позитивна енергия.Бях в болница и бях адски притеснена и си стиснах колието и някак си..ми стана добре,не се притеснявах вече и се презаредих,тоест все едно току що съм станала и съм се наспала мноого добре 100 % сега някой ще ми каже защо е така ама..аз ще си го нося ;дд

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    хем да ъпна темата хем да кажа кво стана снощи... ставам и отивам до тоалетната (беше към 3 3 и нещо през нощта) цъкам лампата в малкия коридор и след секунда чувам съвсем ясно как от хола се затваря чекмеджето от секцията... даже знам кое е знам им звуците... а то бая силно се затвори и се чу ясно. В хола тъмно, моите спят... тва не е първия случай в нас и не ми направи особено впечатление. Сега се сетих за един път беше много отдавна но го помня. Седя си в хола сам, майка ми в кухнята, аз си седа на дивана и гледам телевизия и понеже отстрани на дивана има 2 фотьойла на колелца, усетих как единия леко мръдна напред. Погледнах го и наистина беше напред а няма какво да го бутне... също вечер като гледам до късно телевизия в хола понякога чувам как нещо се удря в прозореца но всъщност няма нищо... само шума, отивам гледам нищо няма. Преди месец пък гледам комиците пак в хола, опънал съм се на дивана, лампата загасена и чувам как едната вратичка на единия шкаф от секцията се отваря... цъкам лампата и наистина беше леко отворена... нашия хол е уникален... като се сета че после трябва да ходя там направо

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен

Живея в апартамент сама от 12 годишна още не ми се е случило нищо да ме изяде нещо ?
    Глупаци!
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на scrooper
    xXxAngerfisTxXx, лошото е, че ти вярвам. На мене също са ми са се случвали дооста странни неща, от които установих, че "който търси, напира". Това важи за мене. Ако се ровя по темата, по някакъв начин ги предизвиквам, ако ще просто защото съм на такава вълна. Затова се старая да избягвам да мисля за паранормалното или поне за тъмната му страна.
    always late but worth the wait!

Да и на мен ми се е случвало тва с прозореца...Лежа,лежа-по едно време се чука 2-3 пъти А СЪМ НА 2 ЕТАЖ и е много лесно да се стигне до там...Или днес седя в кенефа и по едно време чувам как вратата се отваря - Мамо?-никой,Тате?-никой,Ей брат ми ти ли си ве?-никой...След 5 минути чувам ясно как чешмата се пуска и тече...Излязох-няма никой,вратата затворена,чешмата суха? Направо щях да се наакам,добре че бях в тоалетната и тва правех

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    хем ги обичам хем ги мразя Така сега съм аз
    Значи бяхме на семеино събиране в една къща бях на около 10 години със брат ми майка ми чичо ми леля ми братовчедите ми и баба ми . И нали си лягаме аз мама тате брат ми и баба ми сме на един етаж , към 2 3 чеса се чува едно страшно пръщене от банята . Ставам майками я няма баба ми я няма баща ми също и брат ми пълен мрак . Чичо леля и другите са 2 етажа по надоло защото ние бяхме на 3 я 2 беше в ремонт няма значение и .... Ставам , пълен мрак само един много зловещ звък който идва от банята веднага към стаите няма никой така се стреснах веднага ревнах ама колкото мога по силно Влизам в банята и какво да видя майка ми баща ми брат ми и баба ми са в банята там на тоалетната чиния се беше спукала някаква тръба и те затворили вратата да не ме събудят Можете ли да си представите ситуацията отварям врата рева колкото мога , а те ми хе хилят на среща
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Така сега сериозно . Който иска да вярва , но това наистина се случи

Веднъж какво ми се слуци , значи бяхме аз и три мой приятелки в едната бяхме сами спахме в тях защото техните ги нямаше . Бяхме на селото ми . И така нали ние и няшта глупост решихме да викаме дама пика . Нали събрахме се свещи , червило в 12 чеса и нали запомваче и точно на думите Дама пика ела прозореца се шчупи зарязахме сичко и видяхме едно паве ли тухла ли не помня . И сега и 4 бяхме като .... ударени и аз се укопитих и пъвите ми думи бяха БЯГАИИИИ оставихме сичко свеши павета тухли Те къщите са близко сега по пижами по пантофи тичаме при баба ми и при брат ми . И им разказахме какво се е случило те дойдоха с нас и наистина прозореца беше счупен и павето вътре . До днес се чудя дали беше съвпадение или паранормално , но от тогава едната ми приятелка от страх започна да заеква , а другата никога повече не успя да заспи на тъмно , започна да получава констуфобии от сичко задушавания , беше много страшно . На мен и на другата Сантра нищо ни няма обаче от тогава не си играем с такива нещо
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    аз пък съм имал чувството че летя... смисъл с отворени очи съм не мога да мръдна и се усещам че съм над леглото... под мен няма нищо или пък един път май пак бях в сънна парализа отварям очи и гледам над мен два черни силуета... няма мърдане ей... странното е че сънната парализа няма обяснение... само е доказана че съществува
    Да и аз така всеедно летя под мен нищо , няма мърдане след 5 6 секунди отново си бях на леглото но вече будна в първия момент не усъзнах какво ми се случва но когато се укопитих старшно много се стреснах станах отидов до тоалетната пих вода и се по успокойх и си легнах отново

не са ми се слущвали такива неща

Виждам, че темата от доста време е зарязана, ама все пак ще пиша.
    Значи веднъж просто като си бях в стаята се случи нещо странно. Беше си обикновен ден, с обикновени хора и занимания. Вече беше тъмно и аз реших просто да погледна през прозореца. И както си блеех навън, по жицата на стълбовете премина нещо. Беше жълто, тъмно жълто, даже едно такова мръсно жълто. Имаше формата на елек, но беше издуто. Движеше се по жицата, сякаш тя беше конвейер, или просто се плъзгаше по нея. Помислих, че някаква торба се е закачила. Но не и докато не го видях пак. Бяхме с бфф-то у тях и се лигавихме както винаги. Забляхме се през прозореца и изведнъж това същото премина точно над прозореца. Изкарах си акъла, разказах на приятелката ми, че съм го виждала и преди. Точно сега си говорим с нея по телефона и тя ми каза, че пак го е видяла и то два пъти само днес. И двете, също и вие, знаете, че не всичко може да се обясни логически. Не знам какво е това нещо, но съм сигурна, че пак ще го видим. Не е първото паранормално нещо, което ни се случва, виждали сме, а и сме преживявали много подобни неща. Ако някой друг също е виждал това чудо, да пише.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си