- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми вече
гледам как някакви по 100 кила излизат със много яки момичета. Аз не мога 1 момиче да намеря дето имам атлетично тяло
Ти ако не ставаш на акъл и по характер,атлетичното тяло с нищо няма да ти помогне.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Явно не ти е проблемът в тялото. Може в лице да си симпатичен и да имаш и хубаво тяло (относителни са понятията, но все пак определени хора са харесвани повече от други), следователно да правиш добро първо впечатление, ама после има много начини да го развалиш.
имам акъл и добър характер . Държа се мило със момичетата и пак не ставаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Като си толкова навит, няма да стане. Кой знае с какъв подход заговаряш момиче, ако изобщо го правиш.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Писна ми от тия момиченца дето само заради едните кинти се ловят :@
Щом така си обясняваш нещата, почва да ми се разяснява какви са ти проблемите. Пробвал ли си да се държиш мило с момичетата, само когато са си го заслужили?Първоначално написано от AggravatioN
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Звучиш като кифла... Винаги се намират оправдания. Уууу той и пуска, тя е курва и за това е с него. и т.н. Търси вина у себе си. Не у момиченцата.Първоначално написано от AggravatioN
Пръски мозък се сивеят
да пробвал съм и не ставаПървоначално написано от Chacho
Освен да имам скрито богатство, за което не подозирам?Първоначално написано от AggravatioN
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Момчето е красиво,умно, с добър характер, има подход към момичетата и е мил.Боже, дай му едно гадже, та той е идеален !
както и да е ... винаги от страни ще гледам жално как другите си имат връзка аз не
Добре, сериозно, как можеш да кажеш нещо такова? По-скоро бих си плювнал на лицето си и бих се разходил из центъра така, отколкото да заявя подобно нещо. Защо като видиш, че не стават лесно нещата, се предаваш? Колко наакани Гошковци също влачат мацките под мишница?
Ей ти го първия минус, красавецо: самосъжаляваш се и не си гониш нещата (май станаха два) .Спокойно, като разнищим и други ще намерим. Gotta catch 'em all...Минуси!
вече се ядосвам. Заклевам се никога да си нямам жена до 80 години мамка му
Също така се кълнеш като бабичка и лесно се гневишПървоначално написано от AggravatioN
![]()
пожелавам ти като станеш на 80 да си хванеш най-якото путенце в старческия дом !
Омг това е ебати простотията! Има хора, които са създадени да са сами. (поради липса на желание и интерес) А ти имаш желание и интерес, ама се предаваш щото си видял 3 момичета с грозни гаджета. Ако всички се предаваха от това, са да сме 5 човека на земята.Първоначално написано от AggravatioN
Пръски мозък се сивеят
аз винаги си държа да думатаПървоначално написано от Cellmate
ОК, един плюс от мен, стига да не лъжеш в момента, което ще ти добави още 2 минуса - че не си държиш на думата, и че лъжеш.
Я се успокой малко и си живей детството.
на 20 години детство ...Първоначално написано от Cellmate
Таз година люлка догодина булка![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Всъщност, въпроса не е да гоним минуси. Ако всички момичета ги взимат мутри, може би трябва да се замислим, кои са "всички" момичета. Може би се заглежда по конкретен тип мацки, които просто не са за него.
Ау...critical strike...но пак е въпрос на гледна точка.
П.С. Виждал съм и такива на 23 без приятелка, така че нека се зарадваме, че има и по-зле и да си седнем на шкембе чорбата (може и да е полуслято писане...не съм много запознат с тази удивителна гозба)