- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми вече
казал съм си вече като видя някоя ще я псувам за да ми мине ядът.Никога няма да си хвана момиче нарочно
Ма направо ги налагай с пръто у глъвътъ! Пък те да се надяват, че ще хванеш някоя без да искаш, че да не отнесат пердаха.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мноо си тъп! (сори ама ми писна) Наспи се и тогава пак ще си говорим.Първоначално написано от AggravatioN
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
аз съм инат човек каквото кажа това правя никой не може да ме спреПървоначално написано от Luidgie
Keep trollin, trollin, trollin, trollin. (rock)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е па давай! Провали си живота за единия инат. Остани си девствен, що не влезнеш у манастир направо? Много тъпо подхождаш с живота си. На никой не му пука, дали ще си останеш сам. За себе си го правиш, не за обществото. Как не го разбирате?Първоначално написано от AggravatioN
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Я съм грозен и ми се лепат. I win. You lose.
Не мога да разбера как дори си успял да си напишеш ника грамотно. Мистерия, бате, мистерия.
Temet Nosce
벨야카
Любовта идва точно тогава,когато не очакваш.![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Нека да идва мен какво ме интересуваПървоначално написано от stteLii
Любовта за глупаците е тя
Стегни се, ламьо...не ги гледай тия мутрите те може да ходят със всякакви красиви момичета, които обаче в гърдите имат повече, от колкото в главата (за силикона става въпрос, пък да не говорим, че на повечето главата им е празна и да не говорим, колко по-красиви момичета има !) те си живеят в отделна реалност...не ги гледай, но вземи се стегни, никоя няма да приеме човек до себе си, който гледа така на живота..трябва ти промяна !
мри си сам.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Завистлив си ,повърхностен и явно хич те няма с момичетата (;.Вместо да мислиш ,как са възможни такива неща според теб ,вземи си оправи характера и подхода.Писна ми от самосъжаляващи се момчета >.<"
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
то не е само до тялото бе пич...![]()
awerw♥
Ти ако си уверен в себе си ще стане.![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
и ако си поработиш върху характера и не си толкова негативен.Първоначално написано от Missmarch
Ти си зле. Без бой се отказваш. Щом до сега не си привлякъл интереса поне на една, значи проблема определено е в теб. И не ми минавай с оправдания тип - "те търсят само парите" или "аз съм идеален, те не разбират". Да се самосъжаляваш не е начина. Само губиш време така.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Не му се ловете, достатъчно ни се поебава.
Проучили са теПървоначално написано от Chacho
Знаят за теб повече от теб самия
Всички наследства и прочие
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Като за начало спри да се държиш като някава разглезена пикла, оправи си характера и не обвинявай другите за твоят неуспех сред момичетата.Така като ти чета коментарите разбирам що си нямаш приятелка.
Завистта е лошо нещо.Прогони я, докато не се е превърнала в омраза.
Интересното е,че още се намират хора,които му се връзватТая тема ми действа депресиращо
![]()
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Именно. Темата е ебавка. Запрете са!
Тялото ти НЕ е критерий за акъла!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз говоря сериозноПървоначално написано от Chacho