.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Атлетично тяло и кофти характер най-верояно. Самата ти тема го доказва. Това, че са 100 кила не ги прави половин хора, не ги прави лоши, скучни, противни и какво ли още не.

За да си хванеш гадже според мен трябва да освен тялото си да започенеш да тренираш и ума си

Here is a crazy idea- read a book or somethin'

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на xoxi
    Chacho, има и по-фрапиращи умове, които направо да не ти се вярва, че говорят сериозно.

Щях да казвам нещо по темата, ама докато я прочета и забравих.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Атлетично тяло и кофти характер най-верояно. Самата ти тема го доказва. Това, че са 100 кила не ги прави половин хора, не ги прави лоши, скучни, противни и какво ли още не.

За да си хванеш гадже според мен трябва да освен тялото си да започенеш да тренираш и ума си

защо ме мислите за глупав. Знам английски език, слушам само рок музика и общо взето никога не псувам,обиждам,завиждам и така. Просто попитах защо повечето хубави момичета са със по пълни момчета

Banned Мега фен
    ами нали знаеш... понякога гаднярите излизат с добри момичета, а гадните момичета с добри момчета, но все някога всичко си идва на мястото.. спокойно.. за всеки влак си има пътници - изтъркано,да! но вярно.. ще си намериш момиче спокойно

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AggravatioN

защо ме мислите за глупав. Знам английски език, слушам само рок музика и общо взето никога не псувам,обиждам,завиждам и така. Просто попитах защо повечето хубави момичета са със по пълни момчета

Не знам от къде ги вадиш тези заключение...Тъпите кифли ходят с "нацепените батки" , защото имат "големи баници" . Другите момичета правят избора си на базата и на външният вид и на интелекта/ характера. Явно още не си срещнал подходящата. Знам, че сигурно ти звучи изтъркано, но е точно така. От личен опит ти го казвам.

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от AggravatioN

Не знам от къде ги вадиш тези заключение...Тъпите кифли ходят с "нацепените батки" , защото имат "големи баници" . Другите момичета правят избора си на базата и на външният вид и на интелекта/ характера. Явно още не си срещнал подходящата. Знам, че сигурно ти звучи изтъркано, но е точно така. От личен опит ти го казвам.
    брат прав си донякъде ,че не съм срещнал подходящата. Мога да споделя целия си проблем на скайпа освен olaf_92

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си