- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Пъпчици
Здравейте !
Отскоро се бръсна отдолу със самобръсначка, обаче забелязах, че са се появили пъпчици отстрани. Някой има ли същият проблем и как може да премахна тези пъпчици ?
П.П. Момиче съм .
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Нормално е. Ползвай някакъв спирт (мъжете ползваме одеколон) след бръснене. А най-добре ползвай кола маска.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Няма идеално решение, но вече те посъветваха. Съвсем нормално е и, ако си с човек с поне малко опит и акъл, няма да му направи впечатление. А темата е по-добре да я сложиш в Козметика и диети, по-могат да се намерят момичета със съвети. Най-много афтършейв да ти препоръчам![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Почвай стрийтфитнес и ще ти мине \/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не се бръсни на контра и използвай афтърфреш.И започни стрийтфитнеса!![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
идиоти
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Недей със самобръсначка.Доста е неприятно усещането като започнат да растат отново.Пробвай с Veet.
![]()
Първоначално написано от Greennight
![]()
Благодаря !
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Отговорът е, че трябва да отидеш на бръснар, човека си знае работата.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И аз ползвам самобръсначка .. Имам един приятел дето ходи на коламаска 2 пъти в месеца , за мен тва означава да си адският гей!!
За момиче обаче е по-добре кола маска
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy