Такаа.. От скоро ходех с едно момче, което замина за Варна днес и знаех, че връзката ни е обречена на провал още от самото и начало, но все пак реших да пробвам. Почти всеки ден се виждахме с това момче и всичко беше супер и все повече започвах да го харесвам.. Друг е въпросът, че по скайп се държеше супер пренебрежително.. Та дойде денят в който той замина, а ние дори не се сбогувахме на живо, а само в скайп, което е доста тъпо.. Той ми каза, че ще му липсвам и така нататък, но решихме да се разделим.. Въпреки това как може да не отдели дори 5 минути за да се сбогува с мен да излезем на кафе или нещо подобно..явно не му е пукало достатъчно макар, че си личеше, че е обратното. А може би не е искал да се виждаме, защото щеше да му е още по - трудно да напусне града.. Та въпроса ми е какво мислите по този проблем и как мога да го преодолея, защото сега се чувствам изключително зле и не се интересувам от никой друг.

PS: който няма стойностно мнение по въпроса или иска да подхвърли пак някоя "остроумна" подигравка, да не си прави труда да пише.