.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: тест

тест

Здравейте.За 2ри път си правя тест шуар чек и едната ми черта е ярка а другата е бледа.Някои може ли да ми обясни какво означава това? Благодаря предварително.

да не би да си пресрочила времето....? Важи само това до 5тата - 7мата минута (забравила съм вече колко точно минути бяха...)
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Имаш малки количества ЧХГ в организма, явно си бременна.
    Направи със сутрешна урина възможно най-скоро . Тогава концентрацията му е по-висока и ще знаеш със сигурност.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    да не би да си пресрочила времето....? Важи само това до 5тата - 7мата минута (забравила съм вече колко точно минути бяха...)
    Правила със си и съм го запазвала, и не са ми се появявали черти допълнително
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Правила със си и съм го запазвала, и не са ми се появявали черти допълнително
    Просто съм чела, че е възможно... Иначе и на мен не са.....
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Искам да поясна че веднъж правих когато ми закъсня преди 1 месец после реших д апия витамин с смених и климата и наистина не ми дойде но от 10 дена насма от начало имах някво кафяво течение а после доста обилно течение кръв.Просто исках д абуда сигорна и сега з атова пак си направих тест но останах шокирана.И да попитам някоя да не би случайно да си е правила кръвен тест,след колко време излизат резултатите и колко пари струва? Благодаря

Бременна си. Ще се наложи цезарово сечение.
    ~Tiesto. <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За кръвния тест виж в ценоразписа на конкретната лаборатория. Прави се на 11-тия ден.
    На коя минута отчете резултата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си