- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва! Не знам как! Не става! Помощ!
=============
ла-ла-ла
Успокой се и обясни малко по-подробно ситуацията.
На този етап,колкото и глупаво да звучи,явно той не разбира от дума,така че бих ти казал да накараш няколко приятели да "поговорят" с него![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
1. Хващаш мама и тате под ръчичка и отиваш и обясняваш подробно ситуацията на "сивите гълъби" (куките) в районното.
2. Молиш баща/вуйчо/чичо/приятел/познат/роднина да отидат да пробват да "поговорят" с момчето.
3. Прекъсни всякакъв контакт с него. Блокраш го отвсякъде. Не трябва да има никакъв контакт с теб.
4. Говориш с родителите му.
Ако някой има други идеи да казва...
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Комбинация от горните.Първоначално написано от AmanitaMuscaria
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Явно приятелят ти е поредната откачалка![]()
Какво толкова си му направила или какво точно иска от теб, че не спира да те "преследва", би ли ни пояснила ?
Как те тормози?
Блокираш го от всякъде. Можеш и от телефона, ако отидеш в полицията.
Иначе останалите неща ти ги казаха - ходи в полицията, събери няколко приятели да го поступат (все пак да внимават да не му счупят нещо).
ДА.. трябва да се внимава.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
awerw♥
махаш го от всякъде, пращаш да го понатупат и проблемът е решен, не вярвам след боя да поиска пак да те потърси![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от AmanitaMuscaria
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Първоначално написано от crowberry
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Действай твърдо... в главата си. Ако не си оправиш нещата там, ще станеш като ония "той ме бие, ама аз го обичам". Пробвай разговор с родителите и ако не стане, отивате заедно в близкото РПУ.
+++Първоначално написано от SmilezZz
А за блокиране на телефонен номер.. Направи го, обаче не виждам какво му пречи да си купи друга карта..
Момиче ^^
нищо няма да ти направиПри мен ситуацията беше същата. Просто го е яд, че те е изпуснал
![]()
Мхм. Сама си го просиш, без извинение. Късате и толкоЗ - прекъсваш всякакъв контакт. Откъде-накъде той ще те храни, а ти ще му помагаш после да си решава проблемите? Ти не го ли видя какъв е дебил още преди да се съберете?Първоначално написано от badsector
Един хубав бой ще оправи всичко, такива като този не разбират от друго.
Не се ли сети,че щом така я преследва,след един евентулен побой над него,ще поиска да си отмъсти?Първоначално написано от LeprikonA
Обясни ситуацията на баща си ама не на майка си на баща си! В момента в който един баща разбере, че ДЪЩЕРЯ му е в опасност не можеш да си представиш колко бързо ще се сети как да оправи проблема. Гарантирам ти че ако баща ти е мъж на място (в което не се и съмнявам) въпросното момче никога няма да те доближи![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Прекъсвах,а той пак ме търсеше. Помагах му и бях мила с него с надеждата,че няма да има драми занапред.Първоначално написано от NambyPamby
ла-ла-ла
Да,права си. Но баща ми е извън България и няма как да разчитам не него.Първоначално написано от NoMore
![]()
ла-ла-ла
И аз съм била в тая ситуация преди известно време и те разбирам... Историята беше подобна, ходехме година и нещо, послеq докато раздялата беше прясна-прясна идваше до нас без покана, звънеше ми непрекъснато, стигало се е до там да си изключвам телефона.
След няколко месеца звъненето намаля, но не спря. От тогава минаха три години и си мислех, че вече се е успокоил, обаче преди няколко месеца баща ми ми каза, че го е заварил пиян в двора ни... и ми стана адски зловещо.
Най-добрия съвет, който мога да ти дам е да не си позволяваш даже и една добра думичка да разменяш с него. Пълен игнор, рязане и отбягване. Така се течение на времето нещата ще се уталожат, надявам се.
Първоначално написано от SmilezZz
Обичам те !!![]()