.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

наркотиците не ме хващат ;о

Опитвала съм трева няколко пъти, не усещам никаква промяна.. а със сигурност всеки път е била качествена, защото хората, с които пуших всеки ден са напушени и не биха си взели боклук. И с амфетите съм така-по 1,2, или 3 линии-никакъв ефект. Какъв е проблема според вас

Мега фен Аватара на ZipFail
    Тревата повечето хора не ги хваща от първото пушене, някои и от първите няколко

Супер фен Аватара на someonerandom
    С амфетите не съм запознат,обаче за тревата сигурна ли си,че я пушиш правилно?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Проблемът е,че си тъпа и си пропиляваш живота в експерименти с разни боклуци

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    С амфетите не съм запознат,обаче за тревата сигурна ли си,че я пушиш правилно?
    еми мисля че да..

Търсиш друсана трева. Не може да няма във вашия град, който и да е той. Изпушваш сама една десятка и ще те хване, гаранция. Успех.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Къв ти е проблема бе , ти си много готина, понеже като ти кажат нещо , че е лошо и гадно не го правиш . Вашите са те направили лесна за манипулиране, полезна си за обществото.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Пробвай с хероин,гаранция да стане.

Глупави деца.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Къв ти е проблема бе , ти си много готина, понеже като ти кажат нещо , че е лошо и гадно не го правиш . Вашите са те направили лесна за манипулиране, полезна си за обществото.
    Мислиш ли,че каза поне 1 смислено нещо?! Искаш да кажеш,че трябва да тегля една майна на родителите си и да се влача с некви пропадняци,дето живота им зависи от некви боклуци.. е нема да стане

Цитирай Първоначално написано от Xeon
    На колко си ?
    16

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Мислиш ли,че каза поне 1 смислено нещо?! Искаш да кажеш,че трябва да тегля една майна на родителите си и да се влача с некви пропадняци,дето живота им зависи от некви боклуци.. е нема да стане
    познавам един човек който употребява амфети - със страхотна физика е, студент е и работи в адвокатска кантора, доста начетено момче

човек който използва такива опиати =/= пропаднал наркоман задължително

не бъди толкова бърза да съдиш

ПП (ако си го мислиш "не", дори тревица на съм консумирал)
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    познавам един човек който употребява амфети - със страхотна физика е, студент е и работи в адвокатска кантора, доста начетено момче

човек който използва такива опиати =/= пропаднал наркоман задължително

не бъди толкова бърза да съдиш

ПП (ако си го мислиш "не", дори тревица на съм консумирал)
    Абе извинявай,ама човек щом е стигнал до наркотиците,значи му липсва нещо и не всичко е наред,та ако ще ядрен физик да е!

Пък бас ловя, че дори никога не си и пробвала въпросните наркотици

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    хохохохйохйохойохойохйохо йохой
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    напротив, затова пускам темата. bloodymirror, имам си проблеми, искам да избягам по някакъв начин, не е за да се правя на интересна. и повечето ми приятели го правят а не са никак лоши като хора.

Цитирай Първоначално написано от PamelaIvanova
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    напротив, затова пускам темата. bloodymirror, имам си проблеми, искам да избягам по някакъв начин, не е за да се правя на интересна. и повечето ми приятели го правят а не са никак лоши като хора.
    Aз също съм на твоите години,но далеч не по този начин избягвам проблемите си,но както и да е,животът си е твой,прави с него каквото искаш.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D

Re: наркотиците не ме хващат ;о

Цитирай Първоначално написано от PamelaIvanova
    Опитвала съм трева няколко пъти, не усещам никаква промяна.. а със сигурност всеки път е била качествена, защото хората, с които пуших всеки ден са напушени и не биха си взели боклук. И с амфетите съм така-по 1,2, или 3 линии-никакъв ефект. Какъв е проблема според вас
    Няма проблем Това, че дрогата не те хваща е супер... но ако има проблем, това е, че се притесняваш, че няма да те хване
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Мацко,пожелавам ти да умреш!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Днес пуших смартшоп - пак никаква промяна, само леко ме заболя главата

Супер фен Аватара на someonerandom
    bloodymirror е още един от хората с промити мозъци,които не са опитвали нищо от нещата,които така щастливо и упорито обиждат и са твърдо убедени,че ако дръпнат веднъж трева и ще свършат в клиника за зависими от кокаина-което си е нейна/негова работа,стига да не обяснява на другите как да си живеят живота.Щом смяташ,че сме пропаднали и от нас няма да излезе нищо-добре,това си е за теб,обаче не се излагай.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    хохохохйохйохойохойохйохо йохой
    ?
    МОМИЧЕ!

Мега фен
    Много сте ми смешни, като почнете да обяснявате, че за да плюем едно нещо, трябва първо да сме го опитали. Аз и лайна не съм яла, но мога да преценя, че не стават за ядене, нали? Тровете се, правете каквото искате с живота си, но не набутвайте постоянно в очите ни факта, че се друсате. Тая демонстративност е излишна според мен.

Голяма демонстративност, няма що. Момичето е пуснала тема за да пита, ама разни социално осакатени личности веднага се чустват отговорни да и наливат морал и ценности.
    Единствените които парадираха тук преди бяха принца и принцесата на фороНа.

ПП: @PamelaIvanova, визирах bloodymirror в последното мнение.

Щом не си опитвал наркотици, не си опитвал нищо от живота? Има много по-приятни и интересни неща за опитване от амфетите и разни други боклуци дето ти развалят вътрешностите. И много ясно, че ще се чувстваме длъжни да и влеем акъл. Все пак е млад човек и да е непозната е кофти да знаеш, че намира смисъл единствено в тва да намери нещо, с което да се надруса по-качествено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си