.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Град
    sofia

Какво да правя...как да си я върна...има ли надежда?

Историята която искам да ви разкажа е дълга,затова ще гледам да обясня ситуацията накратко.Аз съм момче на 21г. тя е на 19г.Били сме заедно 3пъти като сега беше последния 3-ти...Накратко...1-вия път като бяхме заедно тя беше на 16 аз на 18 струваше ми се малка,нещата въряха,но много по детски и прекратих аз отношенията ни!2-рия път когато бяхме заедно беше след година...тогава обаче тя ме задушаваше зверски и не издържах на напрежението...и скъсахме пак по мое решение.Тези два пъти при които я късах много я нараних не и вдигах телефона,майка и ми звънеше да ми казва че не спирала да плаче с дни...Последно се събрахме тази година през януари..тя тъкмо беше започнала връзка с едно момче не бяха от много време заедно някъде месец,два!Пак започнахме да се виждаме и аз разбрах от общи приятели че тя за тези 3 години не е поглеждала друго момче и както личеше още не ме беше забравила!След месец през който само се виждахме тя усети накаде тръгват нещата и ми каза че не може да има връзка с мен,че ме е забравила и е продължила напред!Но след кратко време започна да ме търси,скъса с момчето и искаше да сме заедно.Аз разбира се това и чаках и приказката трая 7месеца.Тогава обаче се появи братовчедка и от Испания,която идва на 2 години по ведъж...и всичко се преобърна!Тя започна да ме пренебрегва и на 3тия ден от както братовчедка и се беше върнала тя ме скъса а се бяха виждали предишната вечер за 1ви път!Каза ми че не може да е с мен не ме обича вече,няма шанс да се оправиме...след 5 тежки за мен часа ми писа дали може да се видим?Казах и ок и се оправихме..за 3дни после пак същата песен държеше се с мен като с парцал,човек който и досажда не и пукаше!И така тя продължаваше да ме зарязва за да излиза с братовчедка си и след няколко дни ми се извиняваше че не ме била потърсила.Предпоследния случай е важен и затова и ще го напиша.Тя искаше раздяла при положение че предишните пъти и казвах ако искаш да се разделим просто ми кажи..но тя ми отговаряше че просто иска да бъде сама...била объркана.Тогава аз не я оставих...каза ми да я оставя,защо не съм искал да я оставя,аз и отговорих че вярвам в нас и мисля че всичко ще се оправи.Остана с мен..започна да се държи както преди,но и това изтрая седмица!Тръгваики си от работа не ми се обадила защото мислела че спя,казах и ок по-късно да се чуем?Тя отвърна добре и това беше.След 3 часа и звъня не ми дига телефона...пиша и смс пак нищо!Накрая я намерих в "Facebook" и тя си седи там и започна да ме храни как не съм се спрял не знам си какво..аз побесях и я питах дали нещо не се е случило,тя ми каза с две думи да я оставя намира.Отидох до тях карах я 1час да слезе...и накрая слезе с досада едва ли не и ми каза че не може повече да сме заедно!След 2 дни се видяхме тя се разплака каза ми че съм и липсвал и че не може да каже че не ме обича обчала ме,но не както преди!Видях я само още веднъж в който тя беше като зло куче..нямало шанс за нас повече...през сълзи ми изкрещя че не ме обича че не и липсвам!И оттогава нищо бяга от контакти с мен!Започнала е да се вижда пак с бившия и май са заедно!До мен достигна и снимка която ясно показва как докато е била с мен и ми обясняваше че не иска да ходя с нея когато се вижда с братовчедка и те двете са отишли при бившия на моята приятелка и това го е криела от мен!Тя повтаря как трябва да я забравя и че не е за мен че съжалявала за това което ми е сторила!Много се извинявам за дългата история,но всичко е много важно за мен!Много я обичам и не искам да я за забравям!Ако някой има идея какво да направя освен да не я притискам нека сподели!Много ви моля за съвет опитвам от 2 седмици да спра да мисля за нея но не се получава,липсва ми страшно много!

Град
    Rousse.
    Не знам, как го прочетох цялото ...
    Струва ми се, че отначало е искала да ти го върне, за предишните два пъти, в които си я зарязал, само че, накрая се е объркала ужасно много и не е знаела вече, какво иска да прави, и какво прави.
    Изяснете си нещата насаме и просто решете, дали искате да сте заедно, наистина, или не.

Първите 2 пъти ти си скъсал с нея и си я наранил, щом 3 години не поглеждала друг.. Сега тя теб. Еми както се казва "Колелото се върти. Днес страдам аз, утре - ти!". Не те знам какво ще правиш. Ако първия път не беше късал с нея, "защото била малка", сега нямаше да сте в това положение. : ))

Поговорете си като възрастни и сами си решете.
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на djipsito
    Бих казала, че човек претръпва. В смисъл... 2 пъти си я рязал преди, минало е толкова време, чувствата й не са същите. Може би си спомня и й липсва онова време, може би й се иска всичко да е както преди. Още повече сега като знае, че я искаш повече. Проблема е, че тя не се чувства по същия начин и сигурно за тва е толкова объркана.

Нещо като... "липсваш ми като те няма, ама като си при мен ми е досадно и не искам да те виждам..." някакъв такъв женски филм.
    За съжаление не знам рецептата за успех.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Може да е натрупала злоба към теб и сега да си го връща.
    През тия години където е страдала и прочие е трупала гняв и сега дори да те харесва, лошите чувства опорочават любовта ви и я объркват. Чуди се дали да прости и да ти се отдаде напълно (емоционално). Според мен съмненията, гневът, злобата я човъркат и разяждат отношенията ви.
    Стига се дотам, че дори да те харесва, не е със същата сила, защото реваншизмът й убива любовта, а и след толкова раздели няма как всичко да е същото. Може би ти няма и доверие и това допълнително разяжда любовта ви.

Някакви такива филми.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    sofia
    Ами опитвах се,точно това да направя,но тя не иска и да чуе не иска да се вижда с мен и колкото повече настоявах толкова повече ми се дразнеше!

Град
    sofia
    Сега последния път беше най ама най-прекрасната връзка която сме имали!Много бяхме щасливи,но братовчедката май и е разбъркала главата!Казвала ми е и за момчето докато още не бяхме заедно че няма чуства към него и просто се разбирали,тогава какво прави сега при него?

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    На тебе се пада честта, да я накараш да се видите и да проведете един много сериозен разговор...преди това се стегни малко, не трябва да изглеждаш като парцал

Пък иначе ако мислиш да я забравиш, единствения универсален метод е времето, метод щракане с пръсти не съм чувал да има (или поне да е от полза, иначе ако си надъхан пробвай )

Град
    Rousse.
    Просто е объркана и не знае, кое е правилното решение, което трябва да вземе, за да не се прецака, както преди. Ако, наистина си сигурен, че искащ да си с нея, трябва да и го докажеш по начин, който да загърби омразата, която изпитва към теб вмомента. Говори с нея. Дори и да ти се развика, я остави да си излее гнева. Няма да е зле, да и кажеш и едно '' Извинявай. ''

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Бих казала, че човек претръпва. В смисъл... 2 пъти си я рязал преди, минало е толкова време, чувствата й не са същите. Може би си спомня и й липсва онова време, може би й се иска всичко да е както преди. Още повече сега като знае, че я искаш повече. Проблема е, че тя не се чувства по същия начин и сигурно за тва е толкова объркана.

Нещо като... "липсваш ми като те няма, ама като си при мен ми е досадно и не искам да те виждам..." някакъв такъв женски филм.
    За съжаление не знам рецептата за успех.
    Колкото до чуствата и те бяха по-силни от преди,но това докато се появи испанката и започнаха и кризите й!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Веднъж не се е получило,защото била малка,вторият отново,но поради друга причина.Добре,прекратил си нещата и вторият път,но защо си позволил всичко да се потрети?Запомни-веднъж нещо не се ли получи,после колкото и да повтаряш, грешката ще става по-голяма.
    Вече си разбрал какво мисля за отношенията ви.Безсмислено е да повтарям как нямате бъдеще.

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Leonore
    Просто е объркана и не знае, кое е правилното решение, което трябва да вземе, за да не се прецака, както преди. Ако, наистина сис игурен, че искащ да си с нея, трябва да и го докажеш по начин, който да загърби омразата, която изпитва към теб вмомента. Говори с нея. Дори и да ти се развика, я остави да си излее гнева. Няма да е зле, да и кажеш и едно '' Извинявай, ''
    Казах го хиляди пъти!Говорих и с майка и..през първите дни и е било гадно(точно като ми каза че и липсвам),но след това ми каза че вече си е добре спокойна била и така нататък...тя спря да ме напада пред приятели в социалните мрежи,но и нищо повече!Известен период преди да ме скъса и правех само изненади от които много се радваше!!!Постоянно и казвах колко много значи за мен и колко я обичам аз съм такъв,че внимание никога не и е липсвало!Но започна да ми се нервира че ходя при майка и да я разбирам как е и спрях да го правя!Единственото което получих от нея тези дни беше едно "Не съм бременна " и това беше защото малко преди да се разделим стана беля и имаше съмнения...

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София

Re: Какво да правя...как да си я върна...има ли надежда?

Цитирай Първоначално написано от smsix
    Тези два пъти при които я късах много я нараних не и вдигах телефона,майка и ми звънеше да ми казва че не спирала да плаче с дни...
    тя за тези 3 години не е поглеждала друго момче
    Пфф с извинение, ама си отвратителен! Може ли поне 1 път да не и вдигнеш телефона и да и обясниш нормално нещата и да я успокоиш малко ?? Но не, чак майка и трябва да ти звъни! Все пак до скоро сте били всичко един за друг, а на следващия ден все едно не се познавате и се държиш като пълен нещастник, това е адски тъпо.. к'вото и да е направила, колкото и да те е задушавала не мисля че е редно да се държиш така с нея при положение че до преди ден сте били толкова близки. Не я оправдавам за това което е направила по-късно.. Големи хора сте братче, а се държите като деца. И двамата не знаете какво искате! Щом сте тръгвали и разделяли толкова много пъти, нещата ще се повтарят дори и да се съберете отново.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    sofia

Цитирай Първоначално написано от katii
    Тези два пъти при които я късах много я нараних не и вдигах телефона,майка и ми звънеше да ми казва че не спирала да плаче с дни...
    тя за тези 3 години не е поглеждала друго момче
    Пфф с извинение, ама си отвратителен! Може ли поне 1 път да не и вдигнеш телефона и да и обясниш нормално нещата и да я успокоиш малко ?? Но не, чак майка и трябва да ти звъни! Все пак до скоро сте били всичко един за друг, а на следващия ден все едно не се познавате и се държиш като пълен нещастник, това е адски тъпо.. к'вото и да е направила, колкото и да те е задушавала не мисля че е редно да се държиш така с нея при положение че до преди ден сте били толкова близки. Не я оправдавам за това което е направила по-късно.. Големи хора сте братче, а се държите като деца. И двамата не знаете какво искате! Щом сте тръгвали и разделяли толкова много пъти, нещата ще се повтарят дори и да се съберете отново.
    Права си и хиляди пъти съм съжалявал за тогава!!!Мислех си че ще изкупя всичко с любов,но съм се залъгвал!Аз отлично знам какво искам,но...

Град
    sofia
    И още нещо което мисля за много важно!Каза ми че съм същия като баща й!Майка и е имала подобна история с баща й който е бил адски ревнив като мен и просто в задушавал майка й от ревност!Този проблем го оправих от моя страна...първия път като ме скъса ми каза че е заради ревността и и казах че ще се променя и го направих за нея...спрях да я ревнувам,спрях и да го показвам дори и да го чуствах!Тя видя промяната,и ми каза че я вижда,но след време ми каза.."Хората не се променят" и въпреки че го виждаше не ми даде реално шанса да и го покажа с времето!Последните и думи бяха че каквото и да правя съм като баща й!А майка и ми беше споделила че ако тя открие него в мене просто няма шанс за нас!Опитвах се да я обедя че сме различни хора,но ...

Град
    Rousse.
    Прекалено много драма, ако питаш мен. Останах с впечатлението, че приятелката ти е лесно ранима. Другото, което е - имате много неизяснени неща помежду си. Излезте някъде и си ги изяснете, по съвсем нормален начин, вместо да търсиш съвети тук. Ако тя продължава в същия дух и ти видиш, че явно, каквото и да направиш, няма да се получи нищо, я остави. Света няма да се свърши.
    Просто, всичко, което прочетох до сега, ми се струва доста глупаво на моменти. Особенно частта с баща й. Това, че и ти си постъпвал по същия начин, когато е ставало въпрос за еди си какво, не означава , че ще бъдеш като него..
    Както казах, малко прекалявате с драмата. Вземи нещата в свои ръце, направи това, което смяташ за правилно, а, ако не стане нищо, след време, все ще го превъзмогнете.

Град
    sofia
    Прекалено много драма, ако питаш мен. Останах с впечатлението, че приятелката ти е лесно ранима. Другото, което е - имате много неизяснени неща помежду си. Излезте някъде и си ги изяснете, по съвсем нормален начин, вместо да търсиш съвети тук. Ако тя продължава в същия дух и ти видиш, че явно, каквото и да направиш, няма да се получи нищо, я остави. Света няма да се свърши.
    Просто, всичко, което прочетох до сега, ми се струва доста глупаво на моменти. Особенно частта с баща й. Това, че и ти си постъпвал по същия начин, когато е ставало въпрос за еди си какво, не означава , че ще бъдеш като него..
    Както казах, малко прекалявате с драмата. Вземи нещата в свои ръце, направи това, което смяташ за правилно, а, ако не стане нищо, след време, все ще го превъзмогнете.
    Проблема е че каквото и да кажа или направя я дразни и не иска и да чуе че проблеми не се решават като не се говори за тях...Пък и това че почти сигурно пак е с бившия й който заряза за да се съберем,не знам какво да си мисля вече!Знам че си права,но не знам как да я накарам да се видим...

Град
    Rousse.
    Нищо не ти пречи, да отидеш до у тях. Или да поизлъжеш за нещо, за да се видите. Нали знаеш - в любовта и войната всичко е позволено.
    След като, толкова много искаш да сте заедно и нещата да се оправят, все ще намериш начин.
    Но, наиситна, от това което ще си кажете, когато се видите / ако се видите /, зависят много неща. Накрая, може да се окаже и, че не изпитва нищо към теб, вече. Не можеш да си сигурен, какво и се върти в главата.
    Така че, ще ти кажа само, да бъдеш малко нахален, много обедителен и да и покажеш, че наистина държиш на нея. Няма смисъл от толкова мислене. Просто действай.

Град
    sofia
    Нищо не ти пречи, да отидеш до у тях. Или да поизлъжеш за нещо, за да се видите. Нали знаеш - в любовта и войната всичко е позволено.
    След като, толкова много искаш да сте заедно и нещата да се оправят, все ще намериш начин.
    Но, наиситна, от това което ще си кажете, когато се видите / ако се видите /, зависят много неща. Накрая, може да се окаже и, че не изпитва нищо към теб, вече. Не можеш да си сигурен, какво и се върти в главата.
    Така че, ще ти кажа само, да бъдеш малко нахален, много обедителен и да и покажеш, че наистина държиш на нея. Няма смисъл от толкова мислене. Просто действай.
    Така е ама и не искам да я натискам много,защото сме разделени от 20-тина дена и в началото бях много настоятелен исках постоянно да се видим да поговорим,но получавах само отговор "няма за какво да се виждаме" и "Спри се!Забрави ме !" такива неща...когато говорих с майка и тя ми каза не я притискай ако тя пойска да се видите,тя ще те потърси,ама това така и не се случва засега!Преди седмица може би исках да говоря с нея за нещо много важно,но тя абсолютно никакъв отговор.После ме изтри от Скайп,Фейсбук,но след 2дена през които обаче и бях оставил покана за приятелство тя я прие,но и нищо не ми писа...Вчера и предложих пак да се видим че искам да поговорим за нещо и че имам да и кажа някои неща и та ми отвърна както преди "Няма за какво да се виждаме сори"

Град
    Rousse.
    Ок. Замислял ли си се, че вече, може да се е отказала от теб и да не иска, да сте повече от познати, или приятели ?
    На практика, вие сте се събирали и разделяли три пъти. На нея, може да и е писнало и да си е казала, че счупеното, колкото и пъти да го сглобяваш и залепяш, няма да е същото, а това нея, не я устройва.
    Явно ... всъщност - не. Със сигурност, си е казала, че иска да започне на ново, като се има впредвид, преди, колко е била объркана.
    Остави я. Тя сама ти казва, че не иска да говори с теб и то, по - най простия и прав начин. След като е така, значи, наистина, не иска да сте заедно, или поне за сега.

Град
    sofia
    Ок. Замисля ли си се, че вече, може да се е отказала от теб и да не иска, да сте повече от познати, или приятели ?
    На практика, вие сте се събирали и разделяли три пъти. На нея може да и е писнало и да си е казала, че счупеното, колкото и пъти да го зглобяваш и залепяш, няма да е същото, а това нея, не я устройва.
    Явно ... всъщност - не. Със сигурност, си е казала, че иска да започне на ново, като се има впредвид, преди, колко е била объркана.
    Остави я. Тя сама ти казва, че не иска да говори с теб и то по - най простия и прав начин. След като е така, значи, наистина, не иска да сте заедно, вече.
    Разбира се че съм се замислял над това,но просто не исках да повярвам защо тогава единия ден ми казва че съм и липсвал не каза нищо за събиране и аз си замълчах,но и тогава ме целуна прегърна и ревеше много!А на следващия ден вече беше твърда като камък и не можах нищо да и кажа или направя!Точните и думи бяха,че може и да съжалява и след време да иска да се съберем,но не се знаело как ще съм аз и как ще е тя!Питах я дали ще се чуваме и виждаме от време на време тя отговори да!На следващия ден вече каза че не може и че повече никога няма да ми вдигне телефона!Всичко това ме обърка много!Това се случи на 3-тия ден от раздялата...А и си мисля че човек не може да се откаже така твърдо от 9месечна връзка само за няколко часа!Казвала ми е и преди,че това че съдбата ни събира въпреки всичко трябва да означава нещо и за двама ни...дано е така

Град
    Rousse.
    Oпитва се да те забрави и да бъде с теб, само приятелка. Явно, не е сигурна във връзката ви, когато сте заедно и не ти има много голямо доверие. Остави я, сама да реши какво иска. Не и се меси. В крайна сметка, ако се окаже, че не иска да сте заедно и вече не изпитв същите чувства, ти каквото и да правиш, няма да стане нищо.

Град
    sofia
    Oпитва се да те забрави и да бъде с теб, само приятелка. Явно, не е сигурна във връзката ви, когато сте заедно и не ти има много голямо доверие. Остави я, сама да реши какво иска. Не и се меси. В крайна сметка, ако се окаже, че не иска да сте заедно и вече не изпитв същите чувства, ти каквото и да правиш, няма да стане нищо.
    Така и ще направя...пък в случай че наистина е щаслива с момчето с което вероятно се е събрала...аз нищо не мога да направя

Град
    Rousse.

Съгласна съм с решението ти. Най - сетне, след толкова писане. : д

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

1-вия път като бяхме заедно тя беше на 16 аз на 18 струваше ми се малка,нещата въряха,но много по детски и прекратих аз отношенията ни!
    Всичко след написаното нататък е било грешка. Щом веднъж не се е получило и сте скъсали, няма смисъл.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си