Какво да правя...как да си я върна...има ли надежда?
Историята която искам да ви разкажа е дълга,затова ще гледам да обясня ситуацията накратко.Аз съм момче на 21г. тя е на 19г.Били сме заедно 3пъти като сега беше последния 3-ти...Накратко...1-вия път като бяхме заедно тя беше на 16 аз на 18 струваше ми се малка,нещата въряха,но много по детски и прекратих аз отношенията ни!2-рия път когато бяхме заедно беше след година...тогава обаче тя ме задушаваше зверски и не издържах на напрежението...и скъсахме пак по мое решение.Тези два пъти при които я късах много я нараних не и вдигах телефона,майка и ми звънеше да ми казва че не спирала да плаче с дни...Последно се събрахме тази година през януари..тя тъкмо беше започнала връзка с едно момче не бяха от много време заедно някъде месец,два!Пак започнахме да се виждаме и аз разбрах от общи приятели че тя за тези 3 години не е поглеждала друго момче и както личеше още не ме беше забравила!След месец през който само се виждахме тя усети накаде тръгват нещата и ми каза че не може да има връзка с мен,че ме е забравила и е продължила напред!Но след кратко време започна да ме търси,скъса с момчето и искаше да сме заедно.Аз разбира се това и чаках и приказката трая 7месеца.Тогава обаче се появи братовчедка и от Испания,която идва на 2 години по ведъж...и всичко се преобърна!Тя започна да ме пренебрегва и на 3тия ден от както братовчедка и се беше върнала тя ме скъса а се бяха виждали предишната вечер за 1ви път!Каза ми че не може да е с мен не ме обича вече,няма шанс да се оправиме...след 5 тежки за мен часа ми писа дали може да се видим?Казах и ок и се оправихме..за 3дни после пак същата песен държеше се с мен като с парцал,човек който и досажда не и пукаше!И така тя продължаваше да ме зарязва за да излиза с братовчедка си и след няколко дни ми се извиняваше че не ме била потърсила.Предпоследния случай е важен и затова и ще го напиша.Тя искаше раздяла при положение че предишните пъти и казвах ако искаш да се разделим просто ми кажи..но тя ми отговаряше че просто иска да бъде сама...била объркана.Тогава аз не я оставих...каза ми да я оставя,защо не съм искал да я оставя,аз и отговорих че вярвам в нас и мисля че всичко ще се оправи.Остана с мен..започна да се държи както преди,но и това изтрая седмица!Тръгваики си от работа не ми се обадила защото мислела че спя,казах и ок по-късно да се чуем?Тя отвърна добре и това беше.След 3 часа и звъня не ми дига телефона...пиша и смс пак нищо!Накрая я намерих в "Facebook" и тя си седи там и започна да ме храни как не съм се спрял не знам си какво..аз побесях и я питах дали нещо не се е случило,тя ми каза с две думи да я оставя намира.Отидох до тях карах я 1час да слезе...и накрая слезе с досада едва ли не и ми каза че не може повече да сме заедно!След 2 дни се видяхме тя се разплака каза ми че съм и липсвал и че не може да каже че не ме обича обчала ме,но не както преди!Видях я само още веднъж в който тя беше като зло куче..нямало шанс за нас повече...през сълзи ми изкрещя че не ме обича че не и липсвам!И оттогава нищо бяга от контакти с мен!Започнала е да се вижда пак с бившия и май са заедно!До мен достигна и снимка която ясно показва как докато е била с мен и ми обясняваше че не иска да ходя с нея когато се вижда с братовчедка и те двете са отишли при бившия на моята приятелка и това го е криела от мен!Тя повтаря как трябва да я забравя и че не е за мен че съжалявала за това което ми е сторила!Много се извинявам за дългата история,но всичко е много важно за мен!Много я обичам и не искам да я за забравям!Ако някой има идея какво да направя освен да не я притискам нека сподели!Много ви моля за съвет опитвам от 2 седмици да спра да мисля за нея но не се получава,липсва ми страшно много!