.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Разхлабващо...

Здравейте.
    Пробвах със шоколади с разхлабително действие ,снощи изядох едно снощи но много много няма прогрес.С някакви билки ли да опитам ,някой има ли идеи

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кога последно ходи до тоалетната?
    С какво се храниш? Колко тежиш? На колко години си? Имаш ли редовен стомах или си по начало със запек?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Leticcia
    Течен парафин, дулколакс, ако не стане пиши

На 17 съм тежа 54 кг.Не съм ходила от вчера ,след това 2-3 дни не ходя... и така се повтаря ,по принцип имам редовен стомах ,но не зная на какво се дължи това напоследък.Старая се да се храня с манджички,супи ,зеленчуци ,плодове,без хляб и без сухи храни ....

Град
    пространството на Дисе
    Пробвай с печени чушки на гладно, хапвай сушени сливи и сладко от рози. Вземи си и от плодовите сиропчета Фрути лакс.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Вземи си чай от майчин лист (сена) , ще ти помогне ...
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Guest
    Изпий една кофа ЗЕХТИН веднага ще тръгне акиту.

Повече от фен
    недей пий нищо . аз днеска сутринта изпих некво като олио разхлабващо и не си намерих място цял ден ужасни болки в корема навсякъде и съм си с лаптопа в кенефа цял ден . по - добре яж нещо така по течно недей взима нищо че ще съжаляваш после !!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

При мене с 4ай не стана и с ,,Дуфалакс" също.Някой може ли да ми препоръ4а някъкви свещи4ки...Моля ви

Град
    пространството на Дисе
    Шоколадчета пробва ли? Сушени сливи? Сладко от рози /има го в Билла/?

Ябълките са най-доброто решение според мен, изяждаш 1-2 и, ако не са ГМО, няма да имаш проблем.

И аз попринцип имам такива проблеми и пия чай Майчин лист... Действа след 4-5-6 часа, но по-добре си стой у вас !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си