- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми!
Само тривитаминола ще ти помогне.Никакви химии от типа шампоани,маски или балсами няма да ти помогнат колкото тривитаминола,пък били те и по 20 лв.Моята коса беше адски изтощена от пресата.Когато започнах да си слагам тривитаминола след 1-2 месеца,че и по-рано имаше ОГРОМНА разлика.Тя моята коса си е гъста по принцип,но тривитаминола е главно за згъстяване,а става и за подхранване.(аз го ползвах за подхранване).Купува се от ветеринарните аптеки и това да не те плаши,защото съм чела СМЕШНИ коментари от рода"леле в час ли сте да си слагате нещо за животни на косата" е аз съм го ползвала преди доста време и не съм умряла,така че отивай и си го купувай.А за ползването:мажеш с четка за боядисване на коса или с памук само корените на косата така,че да се омазнят хубаво.Стоиш така 2 часа и влизаш да се къпеш.Не мирише много приятно,но пък миризмата не е фрапираща така че не остава след къпане.Можеш да добавяш и зехтин към тривитаминола за да не го изхабиш бързо.Струва около 8 лв при мен. Множко си е,но пък ефекта е...сама ще разбереш![]()
-hhh- The Vampire Diaries -hhh-