- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как наричте половинката си ? [h]
мило, слънце, умалително на името, другите ми идват прекалено лигави![]()
хипо - от немски хипопотам. Той ми вика мишле. Но сега сме скарани и умирам...![]()
![]()
когато си имах приятел му виках 'sunshine' .. и по име когато му бях ядосана![]()
Съншайййййййййн![]()
муши, шуши, цуци, муци, ма кат ме ядоса и сипвам с черпака - десоу, ела тука ма, ракийта свърши.
spoкойно ще се оправите!!Първоначално написано от roseleaf94
* LOVE or FUCK *
Глупи, шмати![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
е как па мое да наричаш приятеля си глупи или шмати и после да ми пускате теми във форума "ми той се държи като путьо " ми не като путьо ми направо и като пичо ще се държи.
Никога не сам пускала такива теми, няма и да пусна.Първоначално написано от AnotherDay
и определено това, че му казвам глупи или шмати не означава, че той е някакъв мъж, който заслужава да се нарече "путьо ".
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
мишле,мишонке,свинчо,прасч и разни такива простотии![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Най-вече "мило". От време на време като ме ядоса по име.
Не обичам да ме наричат каквото и да било животно и всякакви такива производни като - зайо, зайче, котенце, коте. Включвам и "ангелче" и "бебе", които направо ме карат да изтръпвам.
Той също ме нарича "мило", тук-там като е лигав ми вика Тинки, а като се дразни - мише (което много ама много ме дразни!).
Ами.. Бебе, любов моя, мишле.. всеки път различно![]()
Мило,бебе,жабче понякога:P
милоо , а като ми е лигаво "милооо , миличкооо милканеее бееее " (май в някъ'в филм го чух)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
мило животно?![]()
REGGAE BOOM <3
Нямам половинка в момента, но любимото ми "лигаво име" е бебенце. Страшно сладко звучи![]()
По име.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бебе , любов моя, мило, слънце! Веднъж на ебавка кюфтенце![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Баси лигавнята тука става![]()
![]()
![]()
Иначе един няма дето да е написал, че му/й вика Тролченцето ми![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Да бе, в "Тя и Той"! И след "Милкане" му вика "Абе Мартине бееее!" и той чак тогава отговаря.Първоначално написано от ilievabe098
Скъсала съм се от смях.
А като се ядосам? ТРОЛЕЕЕ ?Първоначално написано от FreshJuice
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз й викам сузо :Няма бе... Слънце, зайче, по име :]
asd
ДА.Първоначално написано от FreshJuice
По темата-викам му по име.