- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко джобни ви дават на ден.
3-5 лв
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ами в 7 клас ми даваха по 2 лв. на ден.Сега съм 8 клас и ми дават парите за месец...150 лв, но вече с тези пари си плащам:
-сметка за телефона
-интернетa
-карта за пътуване
-ако трябва да си купя нещо (дрехи, обувки) или за даскало
Не мога да се оплача...като махнем и за закуска ми остават към 40-50 лв.Сега си ги събирам..ще видим до кога...![]()
От 2 до 4 лева за даскало и като излизам ми дават допълнително. Тея пари за даскало ми стигат да се ная, да пия кафе и да си взема нещо сладко.![]()
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
По четири или 5 лева на ден. Напълно достатъчни са ми.
Най-често петъка го карам без да ми дават отново, останали са от предишните дни и няма нужда...
И как така си плащаш всичко с 150 лв + закуски + цял месец джобни?Първоначално написано от DevilT
Вече от... половин година някъде не ми дават джобни.
Работя и си изкарвам пари.
Е, случва се да съм позакъсала и да поискам от майка ми, но е много рядко и най-често й искам до 10 лв. или за някоя сметка (телефон, интернет), която после й връщам или аз плащам нейния телефон.![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от IWannaBeSedated
Аз вече работя и имам стипендии,но помня преди като бях 8-9 клас ми даваха по 10-15 за училище,5 за цигари и 10 за кафета и т.н. и отделно като излизам.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Хм,на мен ми дават по 20 лева на седмица ><. За всичко - излизания, даскало. Но пък аз не излизам по кафета и т.н. Най-много да хапна мак доналдс и да си купя нов лак за нокти..
На тези, на които има дават по 20 лева на ден..хм,това според мен са пълни лиготии ;/. На кое дете са му нужни толкова пари ? Хайде сега,ако са....17 години някъде,окей,защото и излизат...но иначе не върви работата : (
Те ми дават колкото искам, но аз не харча нищо.. нося си обяд, ходя на училище с колело и така просто не ми трябват. А иначе като излизам някъде си взимам от парите, които не съм похарчила през седмицата![]()
Така до момента съм събрала 140 паунда (в Англия живея) за няколко месеца, а нашите си мислят, че ги харча![]()
Малееей, ти си колкото мен, а аз...Явно съм мноооо скромна, беПървоначално написано от Baby98
![]()
Поздравления, явно добре въртиш башите на малкия си пръст
![]()
5 лв за цигари и 6-7 за кафе и ядене![]()
ZaicheNaXeroin
25 на седмица като тези са само за училище. Като излизам някъде другаде им искам други допълнително.
Дават ми 20 лв за една седмица.Понякога ги харча за един ден,друг път ми стигат за цялата седмица...
I only miss you when I’m breathin’ ..
... I only need you when my heart Is beatin’ ..
You are the colour that I’m bleedin’ ..
..I only miss you when I’m breathin’ . . ♥
По 2-3лв. , като за път си имам отделно 1.40. Не мисля, че за училище ми трябват 10лв. на ден... 3 са ми достатъчно![]()
+Първоначално написано от monini4ka
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...