- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как се даржат братята и сестрите ви кам вас
kak se darjat bratqta i sesttite vi kam vas ako imate takiva .... az imam sestra na 18 e i tq v podledno vreme mn lo6o se darji s mene bie me po4ti seki den a nai kofti mi stana kogato mi kaza abe ti za ko da se kape6 hodi si s mazna ksa i taka nikoi ne te haresva![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
имам 3 доведени сестри с който се виждам 3-4 пъти годишно- на 15,на 10 и на 5.с това на 5 се бием редовноаз леко а то ма праска колкото може,с тва на 10 ходим да играем на баскет или да тичаме,с тва на 15 се разбирам най трудно -сега е тийн и е мн тръден характер,не говори много но на диско ходим заедно като познати,просто не ме възприема нито аз нея.малките са пички дано не станат проклетий като голямата
![]()
еми не много добре....сестра ми е на 8,много е лигава,а аз лесно се изнервям и.....рядко се държа добре с нея....но не я бия (понякога мнн леко за да се усети,че трябва да спре да се лигави)
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Biskfitka
Е съсщото е и при мене....![]()
![]()
![]()
еми как... аз им звъня за рождените дни, понеже са далеко (аз съм най малкия) на 17 , само че за мен още никой не се е сетил, може и да не знаят кога съм роден, е както и да е! да са живи и здрави и щастливи, все пак са ми брат и сестра, брат ми не съм го виждал от близо 7 години, а сестра ми една година и то за 1 час.
Raise your fist!
moita e na 12.ponqkoga mi spodelq,ponqkoga me l1je,ponqkoga mi pomaga,dryg p1t me natopqva izdava biem se psyva me,ponqkoga mi oprava legloto ako q pomolq dryg p1t i pr1sta si ne m1rda [vtoroto se sly4va zna4itelno po-4esto] ................. zavisi ponqkoga se razbirame ponqkoga ne
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
сестра ми е на 12 и почти всеки ден се караме,бием,скубемсмисъл на моменти сме,уж когато сме в добри отношения изниква нещо и хооппп бой
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз през целия си живот не разбрах,че имам сестра..Откакто станах на 7 тя замина в чужбина да учи и се виждахме на Коледа,лятото за морето и понякога на Великден..Тази година завърши второ висше и най-накрая се прибра завинаги в БГ..приятелят и е от София обаче и тя ще живее там така,че как можем да се разбираме...смеем се,обичаме се и пак става време да си тръгва![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Моят брат е голям пич.Преди нищо не вършеше в нас и само аз тряаше да чистя,ама сега като ме вижда,че се напрягам и ми помага.Даже нещо като не схващам в у-ще той ми обяснява.Мн е готин човека
ООо напсиал съм тема за сестра ми,някой път добра, друг път Зла
За радост нямам нито брат,нито сестра.Стаята си е само моя,и най-важното-компютъра си го ползвам само аз.И е супер,не знам за вас.![]()
Не се разбираме, но това е заради голямата разлика в годините и различията в характерите.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
С брат ми уж сме в добри отношения![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
i pri men e takaПървоначално написано от splendour
![]()
Моята сестра е на 27 аз съм на 17. Тя е омъжена има си и дете на 2 години ( вуйчо съм). Значи до преди да се омъжи се държеше като КАКА. Постоянно ме тормозеше може би докато живеехме в една къща си пречехме взаимно и тъй като тя е по голяма ми надвиваше. Сега живее при мъжа и , но се виждаме всеки ден. Уважава ме си се мноого. Ходим заедно по магазините и винаги ми купува нещичко :P
Бе екстра си е да имаш по голяма сестра !
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Ми моята сестра е на 13, скоро ще стане на 14, а аз съм на 17. Доста често се бием, обиждаме, караме, спорим, скубем, шамари.... Ама аз кво съм виновна, че нищо не иска да пипне в нас или да ми помогнеПо - често сме в добри отношения, ама като дадем на късо.... по - добре да не си наблизо. Даже снощи пак се карах с нея. Опитва се да проявява магарешкия си инат, но без да подозира колко инатлива мога да съм аз. В повечето случаи все и приставам на акъла за тва и онова, ама понякога се е случвало да не й говоря няколко дни и да видиш как се подмазва и слуша, че и "како" ми казва, а не както в повечето случаи "галинке"
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
То ние почти не се виждаме,защото съм постоянно вън.
Добре се държиме 1 към друг![]()
Разбираме се.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добре че нямам![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Имам сестра на 20 и се разбираме много добре.Вярно се караме по-някога ама е нормално.Много сме си близки.![]()
Гледай на живота като на игра,в която рано или късно ще спечелиш всичко,което искаш!
дилдо
sas sestrata kakto sam kazval se razbiram POVE4E OT 4UDESNO mn gotino i dobro momi4e e i vinagi sme edin zad drug![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам една сестра която много ме дразни родителите ми винаги нея защитават защото била по-малка.Идва мята ми разни възглавници и аз се нервя мятам и един бой след тва маика на мен ми се кара щот пак аз съм бил по-голям тя не разбирала още нищо тя е на 11 ама майка пак ама ти си по-голям...Напрао ми е писнало вече.![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Имам по-малка сестра и по-голям брат.
Имала съм проблеми със сестра ми, защото аз се грижа основно за нея (смисъл пари, дрехи и т.н.), но бих казала, че това отшумя и сега сме си в старите перфектни отношения.
С брат ми дори като малка съм се разбирала перфектно. Помагаме си с каквото можем и когато имаме нужда.