- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос..
здравейте момчета и момичета
вчера правих секс с приятелката си,но 'страхотния' спортекс се скъса от първия път още,но НЕ СЪМ СВЪРШВАЛ .. след като се скъса веднага спряхме..въпросът ми е.. възможно ли е да е станал гаф,след като се скъса и остана вътре 1-2 секунди.. 99% съм сигурен,че няма нищо..ноо нали знаете тея притеснения..та,ако може някой компетентен да ме успокои ;D
Спокойно, колега, болестта "бебе" не се получава толкова лесно. Айде по-леко следващият път и пробвай Durex
![]()
благодаря ти за бързият отговор ;D ..а иначе определено Durex ще пробваме..;D ..а това че е беше сух самия презерватив и той сигурно се е протъркал..амаа явно съм се притеснявал от това,че ми е бил влажен,пък то е от лубриканта![]()
Тогава за какво се притесняваш ?!Първоначално написано от ultraboysbs
Спокойно няма да ставаш татко ..
![]()
:P
Обичам те !!![]()
Научете се как се слагат презервативите! Дали щее спортекс , дюрекс или какъвто и да е , няма да се скъса ,ако е сложен правилно !ДО сега със спортекса фалове не сме имали , а и дано нямаме, тъй че , слагай го правилно и няма да имаш дертове! Не е бременна ,споко!
maDamn
Първоначално написано от stefinkaa7
awerw♥
няма да ставаш баща спокойно ....
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Durex са по-добре овлажнени, но при нас точно Durex се скъса не друг. Отделно има много оплаквания относно тях, така че обмисли варианта за друга марка![]()
Не знаете как се слага просто.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Не е бременна дишай. И следващият път Durex - правилно поставен!
Мани, следващия път ще решат, че презервативите са мн несигурни и ще пускат нова тема "правихме го без презерватив".. Никога няма да си създадат навика с презервативитеПървоначално написано от DragonLady
![]()