- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Модерни прически, есен 2011
Искам нова прическа, нещо различно. Досега винаги съм била с дълга коса, без бритон ... Искам нещо различно, но не чак толкова драстично, че да си обръсна половината от главата. ;D Предложете някаква нова прическа за есента. ;д
http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D1%8A%...-news1166.html
Поразгледай тук,не са лоши![]()
Тип дълго каре ? На черта, с прав бритон? С крив бритон ?![]()
![]()
Отрежи си косата на около 5-6 пръста под раменете и си направи крив бритон (варианти за него много).![]()
аа недей после ще съжаляваш за дългата си коса от личен опит го казвам :ДПървоначално написано от PinkPan7her
Аз също имах доста дълга коса и я направих драстично по - къса ,и не съжалявам. Осъзнах,че така ми ходи повече.Първоначално написано от Sa4kiSabiram
Иначе дай снимка ,ако искаш. Иначе да ,можеш да си направиш бретон.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна от личен опит.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
пластове,крив бритон,прав бритон,нов цвят,кичури.. варианти много![]()
Не е така.Първоначално написано от Sa4kiSabiram
Имах коса до кръста и всички ми казваха "Недей, толкова е хубава", а като се подстригах до раменете, всеки ахкаше и охкаше колко ми отивало. Дълга коса не е автоматично равно на хубава или подходяща коса.
Косата ми не е точно дълга, няколко пръста под раменете е, малко е сплескана в корените, отдолу е по буйна.Хареса ми варианта за прав бритон, но не знам.. да не съжалявам после.. Мислех за късо каре или някакъв вид къса прическа.. ;дд НО да не подхождам толкова драстично.. може ми до няколко пръста под врата.. ;д
Ако я гориш често с преси и маши недей да я скъсяваш много.
+1Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Именно след като си отрязах косата по-малко я горя с преси и подобни. И е по-здрава на всичкото отгоре. Голям кеф е, не се сресвам, само я суша след като я измия. Къса коса не значи грозна коса.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ако искаш прав бритон си го направии аз миналата година си направих не се харесах особено и го вдигах 1 месец, след това просто ми израстна.. все пак коса е - расте : )) и да не се харесаш няма цял живот да си ти седи така : ))
Точно.
Като почнат разни превземки как фризьорът бил най-важният човек на планетата или анкети как да си правят косите... Коса е - расте!
Отиваш във фризьорския салон, разглеждаш списанията и си избираш на място. Варианти- много. Може да си пострижеш с прав бретон, косата на пластове- до раменете.
Big or small, lies are lies !
Зависи какъв е типът на косата ти. Права, къдрава, гъста, рядка, дебел косъм, тънък косъм... Не с всеки тип коса е подходяща дадена прическа.![]()
Вече имам нова прическа, фризьорката я направи малко по-къса отколкото исках, но нищо.Гадното е, че е сплескана в корените, а надолу е някаква издута... Мисля да започна да я изправям с преса, а в корените да я направя на вафлички (също с преса) за обем.
![]()
Така е доста по-добре от преди, косата ми е по- .. подреденаНе се сплъстява като преди, само 5 мин. след като я нареша.
Ами аз лично не се влиая от модните тенденции в косите, а просто гледам акк ми отива и как се харесвам![]()
.................