- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли взели гаджето на приятел/ка
такаа интересно ми е какво бихте направили ако се влюбите в гаджето на ваш приятел/ка имам в предвид на истински приятел а не просто познат
лично аз когато мой приятел тръгне с някое момиче за мен това момиче вече спира да съществува дори и да скъсат пак няма да тръгна с нея след като знам че най добрия ми приятел някога е обичал това момиче а и може би още да я обича.. дори и да се влюбя в нея ей така от нищото никога няма да предприема нищо защото имам 3 истински приятели които никога няма да предам заради момиче![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Не бих. Дори и да не са тръгнали, а само я сваля, не бих правил нищо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако харесвам гаджето на моя приятелка, няма да направя нищо по въпроса. Оставям нещата така. Ако с моята приятелка харесваме едно и също момче и той харесва нея, пак нищо няма да направя по въпроса. Ако, обаче харесва мен, ще поговоря с моята дружка и ако държи на мен ще ме разбере.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
мда.. пропуснал съм го тваПървоначално написано от Chacho
Никога не бих могла да се влюбя в гадже на приятелка. Така съм се настроила, че тях въобще да не ги възприемам като мъже. Имам малко истински приятели, но всичките са ми ужасно ценни и не бих си позволила да ги загубя по никой начин.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз също.Първоначално написано от SisiStrange
Карала съм се с приятелка заради момче, защото той прекрачи границата. Не ходеха, той само я сваляше, обаче явно искаше да стои на 2 стола (а знаем кво се случва с тия). Аз й казах, когато той опита да ме целуне, но тя се ядоса на мен.![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Имам такава приятелка, която вече ми е правила този номер. Аз да постъпя така долно - никога! Дори вече да не я чувствам близка както преди, пак не бих и направила такова нещо. Аз имам 5 истински приятелки. И с всички имаме напълно различен вкус относно момчетата, така че .. Няма място за притеснения.![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ами.. аз не бих и надявам се и моите приятелки не биха. Ние се разбрахме, че когато някоя харесва някой.. или е тръгнала с нея .. никоя от нас да не общува с него.. само е позволено да се говори хубаво за нас - нищо друго..![]()
*набива се в очите*![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
+1.Първоначално написано от annonimnna
^ НЕ, никога не бих им причинила подобно нещо. Пък и освен това вкусовете ни доооста се различават![]()
Нямам приятели , така че не ми дреме.
Реално, ако решиш да крадеш гадже няма значение чие е . Пак е "кражба" . Дали ми е приятелка , или не , не означава че заслужава да страда повече/по-малко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аз съм го правил, само единственото условие е да скъсат преди аз да почна да се заигрвам с нея
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не бих.
Ако ми е антипатична и не сме близки обаче няма да ми пречи.
ако и на двамата не им пука и не им е пукало един за друг и докат са ходили тва го разбирам.. ама пак не бих го направил.. са някои от приятелите ми ако почне да се занимава с бившата ми която още обичам ше се получи много кофти но за радост няма как да стане тваПървоначално написано от tuzaro
а имам едни познати които са приятели уж и тримата ходиха с едно момиче![]()
даже са единия още ходи с нея и си излизат заедно там целата компания и на все едно нищо
![]()
разни хора разни идеали![]()
е по ли ще ти е хубаво да се хване с някой който не познаваш и да се държи лошо с нея? ако я обичаш ще искаш да е с някой който знаеш че ще се грижи за нея.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Никога не бих се занимавала с гаджето (или бившето) на най-близката ми приятелка.
Не бих се занимавала с гаджетата дори и на приятелки, които не са ми толкова близки...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
предпочитам да не е с приятел и всеки път когато излизаме да ги гледам как се гушкат и целуват и да ми се къса всичко от вътре.. а колкото до другото тя е такова момиче че ако някой се държи лошо или като с боклук с нея веднага ше му бие шутаПървоначално написано от tuzaro
Искам да кажа "да" напук на вашите надменни "не"-та, но не е баш така. Зависи от много неща.
Така.. добре, приятелката я уточнихме,че е супер близка. Сега момчето - хубаво, влюбена съм в него,да. Ако и той ме обича-бих тръгнала с него. Защо не? Ясно,че приятелката ще я боли, но по-малко ли ще я боли ако ние се обичаме,а той е с нея от съжаление ?? На принципа съм "Не прави това,което не обичаш да ти правят" Та отивам в нейната ситуация - никога не бих се разсърдила на приятелка,тръгнала с гаджето ми ,ако и той я харесва. Просто няма причина. Не ме харесва - ок, продължавам. Харесва нея-ами супер, нека са заедно. Защо да е нито с мен, нито с нея?
Сега вече тука ще е по-кратко - ако той не ме харесва - естествено,че няма.
А ако питаш дали бих забивала момче на приятелка - ами не. Аз по принцип мразя да забивам някое момче, пък камоли ако е на приятелка гаджето. Инициатори трябва да са момчетата .
Само в краен случай ако е бахти и на уникалния тогава бих му се натискала, та дори да е на приятелка гаджето,ама наистина трябва да е феномен .
Иначе това всичкото е и не само ако ми е близка приятелката,а винаги.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не бих направила подобно нещо.
Случвало ми се е гаджето на приятелка да ми е симпатичен,но до тук. Не бих се бъркала във взаимоотношенията им,особено пък когато става дума за най-добрата ми приятелка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
При мен беше доста тъпо!!
Тръгнах със момичето и във началото на втората седмица я видях с най-добрия ми приятел!
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!