- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли взели гаджето на приятел/ка
Никога не бих направила такова нещо.А ако някоя кучка го направя може да ме забрави![]()
Правила съм го.Даже с две. Говорихме по тази тема и те казаха, щом е така добре, ти си ни оставаш приятелка. Нищо няма да промени. Познайте дали в момента сме приятелки .. Подминаваме се, все едно не се познаваме.
А всъщност те не ходеха с момчета, едната просто беше влюбена, а другата имаше симпатии само.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Не, ама бих тръгнала с приятел на гаджето![]()
Шегичка (може би ;Д) Иначе и аз не мисля, че бих тръгнала с гадже на приятелка. Смисъл приятелството винаги стои над любовта, поне аз така мисля и нямам против и човекът до мен да мисли така. Едно е човек, с който се познавате от пеленачета, например, и си знаете кирливите ризи, друг е човек, с който си от 1 година, например, и заради него да заебеш дългогодишно приятелство. Никога не може да си сигурен дали гаджето няма да те остави някой ден, да те предаде. Докато истинският приятел не би го направил, поне аз за моите съм 100% сигурна.
Сърцето има доводи ,които разумът не познава.... много деликатен въпрос ,ако са скъсали е по-различно ,но докато са заедно НЕ.... дори и да е много хубава,да се разбираме и да си допадаме.. аз съм от този тип момчета ,които умеят да сдържат емоциите и чувствата си... Мога да го преживея тежко ,но .... ще надвия на чувствата си въпрос на самоконтрол.Мисля ,че съм изпадал в подобна ситуация..
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Не направих нищо с момичето,за което май ми е пукало най-много от всички досега,защото мой приятел я харесваше,въпреки че тя беше дала пределно ясно да се разбере,че не иска да е нищо повече от приятелка с него.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Най-близките ми и истински приятелки са малко,не бих рискувала да ги изгубя.Не бих направила нищо дори и вече да са скъсали.И съм свикнала да не ги приемам като мъже.
Невероятно много се радвам, че с истинските ми приятелки (2), имаме напълно различен вкус за мъже и тези, които привличат тях, на мен дори не ми попадат в полезрението 99% от случаите![]()
Но, ако се случи такова нещо, трябва да е напълно неконтролируемо, огромно, неизбежно и не знам още какво, за да му се поддам... и пак ще оказвам голяма съпротива.
едва ли би се случило, но все пак- ще си премълча и няма да правя нищо
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Сещам се само за една приятелка, с която имаме сходни вкусове, но тя живее на 300+ километра от мен, а и момчетата, които харесват нея, едва ли ще харесат мен. Имаме доста различен подход и отношение по тази тема.
Не ми се е случвало досега и не вярвам да се случи някога....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...