- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли взели гаджето на приятел/ка
Искам да кажа "да" напук на вашите надменни "не"-та, но не е баш така. Зависи от много неща.
Така.. добре, приятелката я уточнихме,че е супер близка. Сега момчето - хубаво, влюбена съм в него,да. Ако и той ме обича-бих тръгнала с него. Защо не? Ясно,че приятелката ще я боли, но по-малко ли ще я боли ако ние се обичаме,а той е с нея от съжаление ?? На принципа съм "Не прави това,което не обичаш да ти правят" Та отивам в нейната ситуация - никога не бих се разсърдила на приятелка,тръгнала с гаджето ми ,ако и той я харесва. Просто няма причина. Не ме харесва - ок, продължавам. Харесва нея-ами супер, нека са заедно. Защо да е нито с мен, нито с нея?
Сега вече тука ще е по-кратко - ако той не ме харесва - естествено,че няма.
А ако питаш дали бих забивала момче на приятелка - ами не. Аз по принцип мразя да забивам някое момче, пък камоли ако е на приятелка гаджето. Инициатори трябва да са момчетата .
Само в краен случай ако е бахти и на уникалния тогава бих му се натискала, та дори да е на приятелка гаджето,ама наистина трябва да е феномен .
Иначе това всичкото е и не само ако ми е близка приятелката,а винаги.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !