- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпия ?
Така , споделих на една моя приятелка че харесвам едно момче .. тя му искаше фб за да го види .. тя започна също да си пише с него ... и сега дори си пращат сърца на стените .. като много добре знае че го харесвам .. ;хх после разбрах от приятели че го е правила и с др хора .. то кво да се очаква от момиче което се преебана 13 .. както и да е .. според вас кво да направя ?!?!![]()
![]()
Какво можеш да направиш ли? хм.. мисля, че имаш грам акъл в мозъка си и да спреш да и казваш какво чувстваш, най-малко пък кой..
Нищо не можеш да направиш.. пиши си и ти с него.. ако те хареса, хареса. Ако не - ще продължат да си пращат сърчица![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
И още я наричаш приятелка?Човек по-добре да е сам,отколкото с такива приятели.
Ако след този случай не си разбрала ,че не ти е никаква приятелка - просто нямам думи. Кажи й каквото имаш да й казваш и спри всякакви контакти с нея. Както казаха и преди мен: "по-добре сам,отколкото в лоша компания.".
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зарязвай ги и двамата.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Може и приятелско да е?
И аз преди писах по стените на близки приятели сърчица и к'во?Нищо не значи..![]()
Излишно се впрягаш.
аа пиши си с момчетоо .. опитай да му намекнеш, че не ти е просто познат/приятел.Друг начиин
но по добре мИРНО
![]()
от момиче което е почнало на 13 само хубави неща мога да очаквам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не можеш ли да помислиш и да решиш сама ?![]()
Иначе поговори с нея виш какво ще излезе и прецени дали си струва твойта "приятелка".
Пиши си с момчето, ако то те хареса ще спрат сърцата![]()
Тая не ти е приятелка.
Спри да и казваш какво и към кого чувстваш.
Спри да общуваш с нея като цяло.
Започни да общуваш с момчето.
Излез с момчето.
Виж как ще се развият нещата с момчето.
Тая не ти е приятелка.
Спри да и казваш какво и към кого чувстваш.
Спри да общуваш с нея като цяло.
Тая не ти е приятелка.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead