- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ми целувка...
според тебе некой да е имал упътване как да мляска с език ?
дай по смело изсмучи я,с времето ще му хванеш цаката
a3
.: machoka :.
ти па ако много мислиш че тя знае,имаш извинение , нали ти е за пръв път
a3
Щом ще ти е за първи път не бързай още в началото с език. В случая по никакъв начин не можем да ти помогнем, просто се отпусни и без излишни притеснения![]()
Ако не му отвърне ще стане много кофти за него..
Просто усети момента когато сте по-близо един до друг .. че се сближавате и тогава давай.. Просто е жестоко тъпо да отидеш ей така до нея и да я целунеш.. просто не е романтично.. не казвам, че ти си решил така да го правиш.. /не, че не ги има и такива луди де :д/ просто казвам как не е подходящо.. според мен
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
JUST DO IT !
a3
Има супер много такива теми..
Съгласна съм с миналите мнения,пък и ако и тя е на твоята възраст(ако съдим по ника-12),едва ли е много опитна.:д
БОЖЕЕЕ БРАТО
Просто иди и го направи,квоо щи стане ?? репутацията ли щи развали кво ? По улиците ги е страх да не ги убият и се притесняват да не останат без пари,да ти имам проблема,освести се малко.
a3
Възможно е да не й е първия път,но пък надали е чак толкова опитна. Така,че се отпусни и я целуни в правилния момент. Ако ти отвърне - супер,отпускаш се и се отдаваш на момента,без да си мислиш дали може или не.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
стига захласва момчето.Първоначално написано от SmilezZz
няма нито какво да се отпуска нито кво да се спича боже просто да допрат части на тялото уаууууууууууууууууууу![]()
a3
Много ясно, че се е целувала с език, няма к'во да се лъжем.
Има някакъв опит, за разлика от теб, е и? Майната му. Можеш, не можеш, целуваш я в правилния момент и всичко останало ще си дойде на мястото.
Колкото повече го мислиш, толкова по-зле...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
хаха .. познато чувство и аз бях така, но то си дойде от самосебе си .. Всъщност просто си пъхни езика в устата и и го движи .. няма нищо трудно или страшно .. ААА Вснимавай с зъбките и лигите да не станат инцидентиУспехх !!
![]()
Това е мнениетоПървоначално написано от pamsityybee