Macklemore е певец, скъпи индианецо .. Явно си ограничен само до Азис
Ми ако е твоя и с твоите снимки, не само, че ще го оставя в земята ами ще го и закопая, да не причинява повече ужас :Х
Пиши по темата все пак ...
Хвърлям гребен
Ми аз не слушам такива индивиди: http://act.mtv.com//wp-content/uploa...cklemore-1.jpg явно имаш странен вкус.. ама като гледам не ти се отдава и да затапваш, тоя пост не мога да го сменя и само ми го натякваш
и фотоапарата знам, че ще го заровиш и после на другия ден ще почнеш да го търсиш щот не можеш без него
Хвърлям дрехите на Meonesssss през прозореца, щот почна да ме нервира..
Ооо колко сме докачливи днес
Всъщност, Macklemore прави много смислени песни, както и да е - не съм му фенка, ако това натякваш. Още ли ти е накарнено самочувствието от онзи път в другата тема ..
Обличам си други дрехи
Хвърлям Nokia с фенерче
Чакай, че забравих да напиша - пропускам гребена, не се реша с гребен сигурно от 2-3 години, ходя си с 1-ви номер опитай с нещо друго
Имаш само дрехите на някое пинчерче - open close и коя тема не си спомням.. таланта ти да пляскаш без ръце ли
Имам си и такава в последно време, не ми тряя отново ..
Хвърлям чантата на Meonesssss (надявам се да има такава, нали е момиче)
Мхм, темата в която ти показах колко си елементарен всъщност ... Ми не - облякох си нормални мои дрехи !
Да - имам много чанти и си я хващам.
Хвърлям душ-гел
Я ми я прати на съобщение, че немоа си спомня наистина помня само тва с палачинките и млякото - пък и твойто вълшебно Nestea където не го искам
Мм не бъркаш тия дрехи.. бяха мъжки по-късно разбра и ги съблече
Хващам го след като ям по-късно ще ходя се изкъпя преди да си легна (засега съм напреде с един душ-гел от тебе - другия път ще се радвам нещо да ми сготвиш, макар че 15 годишна и кухня, не се връзват особено)
Алисия - Твърде грубо (нищо, че не слушаш чалга) не можах да те разбера с готвенето нещо
Момиче с мъжки дрехи.. грозна гледка - ще си нещо като обратния модел на Азис
Пийвам си малко да те уважа ;d
Хвърлям бурканче Nutella <3