- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не става и не става ... :@
Аз съм момиче на 12 години и до преди 4-5 месеца ми беше адски гнусно, когато гледах някоя двойка да се целува с език. Мислех, че никога не бих го направила, НО... Това лято се запознах с едно момче, което много харесах, той също ме беше харесал и тръгнахме... само че той е така да се каже "по-напреднал" и се беше целувал с език и преди това (той също е на 12). Няколко дни след като тръгнахме той разбра, че не мога да се целувам с език и ми каза, че ще ме научи (вече не ми беше гнусно, когато си представях, че 1-та ми целувка ще е с него). Така и стана. Целунахме с език, но нещо не ми се получава!!! Винаги му влизам с отворена уста :@ . Казвам си, че ще престана, но дори и онзи ден пак го целунах с отворена уста, и вече нз какво да правя, защото много го лигавя .. Моля ви помогнете ...![]()
Такаа'м. Много ми е интересно това момче откога се целува ,че е напреднал. Ама както и да е. Отпусни се и се отдай на момента. Щом той е по-опитния ,следвай неговите движения. Ние в случая няма как да ти помогнем.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вие нямате ли друга работа ми да се целувате с тоя и оня,наляво и надясно!!
JESUS CHRIST!!![]()
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
ахааа... кога от колко време се целуваш те прави опитен ? има хора дето секс правят от години и повярвай ми някой не могат да се целуват... и какво е това на 12 целуване ??? ... ти на 13 други ''гнусни'' неща ще правиш... щом ти е още такова мисленето, че целувката с език е гнусно нещо по-добре си се хващайте за рачички и до там
.. а иначе ако толкова много искаш просто му следвай движенията
![]()
Еми следвай неговите движения... ние как да ти помогнем? Освен това как искаш да се целуваш с език със затворена уста? Нормално е да тръгваш с отворена уста при по-интимна целувка... (леко отворена, не да зяпаш!!!)
In a mad world , only the mad are sane...
Точно такаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Мога да кажа, че лигавенето е ужасно гнусно. Тръгвай със затворена уста. Представи си, че е целувка по бузата и после бавно я отваряй. Не е нужно да следваш движенията му защото не знаеш колко е опитен при положение, че си целувала само него. Винаги тръгвай и свършвай със затворени устни.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПОТРЕСЕНА СЪМ! Деца, вие сте на по 12, "рейтинга" ли си вдигате с тея простотии (да, за такава възраст са простотии, защото не вярвам да влагате някакви чувства, освен обикновено хлътване, минаващо за 3-4 дни)?!
А по темата: Искаш ли да ти препоръчам професионален учител по целуване?
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Идеалната рецепта за професионализъм в целувките е.... да изчакаш да посъзрееш![]()
На 12 години опитен бил.![]()
Той утре ще ти каже,че и в секса е опитен. И какво ще му пуснеш ли?![]()
Първоначално написано от iiordanova
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Устата- леко отворена, не все едно искаш да го погълнеш ; Езикът - до толкова, че да докосва неговия, а не да му изкараш сливиците.![]()
П.П. Опитен бил, той ония ден е открил, че има пишка и вече опитен ...Не се притеснявай няма нищо сложно в целуването, отпусните се и карай по течението
![]()
--------------------------------------------------------
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
По мое мнение не бива да нападаме детето, което е едва на 12, с коментари от рода на "вие на 12 с тоя и ония това и онова" ...трябва да предагласим представите си и да се адаптираме към така невероятно променящия се свят. Моят коментар е: остави на времето да те научи :]
В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.
отдай се на момента и не мисли за нищо друго
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Абе аз на вашата възраст играх криеница и се биех с момчетата .. вие се мляскате ..
И да ти обясняват и да не ти обясняват , нищо няма да се промени.
Всеки когато е почувствал желание и страст е започнал да се целува "с опит"Вярно ,че първите два-три пъти , може да са провал , но това не трябва да те притеснява , ще сполучиш от грешките си
![]()
Хаха... Най-сладката темаМного я атакувахте малката, все едно няма право да се целува
![]()
да слуша
![]()
![]()
След 3-4-5 дена, тема:
На 10 съм. С приятеля ми искаме да го направим, но аз не съм опитна. Той вече е минал много момичета и не искам да се изложа. Може ли някой да ми обясни как става?![]()
![]()
Прекалявате просто.Първоначално написано от Me4encety
Не ги слушай!!Гушкайте се, целувайте се, разхойдате се и се радвайте!