.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

не става и не става ... :@

Аз съм момиче на 12 години и до преди 4-5 месеца ми беше адски гнусно, когато гледах някоя двойка да се целува с език. Мислех, че никога не бих го направила, НО... Това лято се запознах с едно момче, което много харесах, той също ме беше харесал и тръгнахме... само че той е така да се каже "по-напреднал" и се беше целувал с език и преди това (той също е на 12). Няколко дни след като тръгнахме той разбра, че не мога да се целувам с език и ми каза, че ще ме научи (вече не ми беше гнусно, когато си представях, че 1-та ми целувка ще е с него). Така и стана. Целунахме с език, но нещо не ми се получава!!! Винаги му влизам с отворена уста :@ . Казвам си, че ще престана, но дори и онзи ден пак го целунах с отворена уста, и вече нз какво да правя, защото много го лигавя .. Моля ви помогнете ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Такаа'м. Много ми е интересно това момче откога се целува ,че е напреднал. Ама както и да е. Отпусни се и се отдай на момента. Щом той е по-опитния ,следвай неговите движения. Ние в случая няма как да ти помогнем.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Вие нямате ли друга работа ми да се целувате с тоя и оня,наляво и надясно!!
    JESUS CHRIST!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Banned Мега фен
    ахааа... кога от колко време се целуваш те прави опитен ? има хора дето секс правят от години и повярвай ми някой не могат да се целуват... и какво е това на 12 целуване ??? ... ти на 13 други ''гнусни'' неща ще правиш ... щом ти е още такова мисленето, че целувката с език е гнусно нещо по-добре си се хващайте за рачички и до там .. а иначе ако толкова много искаш просто му следвай движенията

Повече от фен Аватара на NoMore
    Еми следвай неговите движения... ние как да ти помогнем? Освен това как искаш да се целуваш с език със затворена уста? Нормално е да тръгваш с отворена уста при по-интимна целувка... (леко отворена, не да зяпаш!!!)
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на leadyflame

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ахааа... кога от колко време се целуваш те прави опитен ? има хора дето секс правят от години и повярвай ми някой не могат да се целуват... и какво е това на 12 целуване ??? ... ти на 13 други ''гнусни'' неща ще правиш ... щом ти е още такова мисленето, че целувката с език е гнусно нещо по-добре си се хващайте за рачички и до там .. а иначе ако толкова много искаш просто му следвай движенията
    Точно така

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Мога да кажа, че лигавенето е ужасно гнусно. Тръгвай със затворена уста. Представи си, че е целувка по бузата и после бавно я отваряй. Не е нужно да следваш движенията му защото не знаеш колко е опитен при положение, че си целувала само него. Винаги тръгвай и свършвай със затворени устни.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Упражнявай се върху ръката си.. ;д
    Момиче ^^

Град
    Valley of the Sun
    ПОТРЕСЕНА СЪМ! Деца, вие сте на по 12, "рейтинга" ли си вдигате с тея простотии (да, за такава възраст са простотии, защото не вярвам да влагате някакви чувства, освен обикновено хлътване, минаващо за 3-4 дни)?! А по темата: Искаш ли да ти препоръчам професионален учител по целуване?
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Супер фен Аватара на cookie_master
    Какви са тези опитни 12 годишни,бе?
    МОМИЧЕ!

Идеалната рецепта за професионализъм в целувките е.... да изчакаш да посъзрееш

Мега фен Аватара на iiordanova
    На 12 години опитен бил.
    Той утре ще ти каже,че и в секса е опитен. И какво ще му пуснеш ли?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Хахахахаа на 12 обаче е опитен.Мда сигурна съм в това.Сигурно трябва и мен да ме научи този "професор". Я си заминавай на площадката и си гледай куклите.Тръгнала да се целува...

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    На 12 години опитен бил.
    Той утре ще ти каже,че и в секса е опитен. И какво ще му пуснеш ли?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Устата- леко отворена, не все едно искаш да го погълнеш ; Езикът - до толкова, че да докосва неговия, а не да му изкараш сливиците.

П.П. Опитен бил, той ония ден е открил, че има пишка и вече опитен ... Не се притеснявай няма нищо сложно в целуването, отпусните се и карай по течението

--------------------------------------------------------

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от littleW
    http://www.youtube.com/watch?v=bT8nSbpQSLs&feature=related

Град
    Дрезден
    По мое мнение не бива да нападаме детето, което е едва на 12, с коментари от рода на "вие на 12 с тоя и ония това и онова" ...трябва да предагласим представите си и да се адаптираме към така невероятно променящия се свят. Моят коментар е: остави на времето да те научи :]
    В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.

Град
    Лондон
    отдай се на момента и не мисли за нищо друго
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Абе аз на вашата възраст играх криеница и се биех с момчетата .. вие се мляскате ..

И да ти обясняват и да не ти обясняват , нищо няма да се промени.
    Всеки когато е почувствал желание и страст е започнал да се целува "с опит" Вярно ,че първите два-три пъти , може да са провал , но това не трябва да те притеснява , ще сполучиш от грешките си

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Хаха... Най-сладката тема Много я атакувахте малката, все едно няма право да се целува
    да слуша

След 3-4-5 дена, тема:

На 10 съм. С приятеля ми искаме да го направим, но аз не съм опитна. Той вече е минал много момичета и не искам да се изложа. Може ли някой да ми обясни как става?

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Хахахахаа на 12 обаче е опитен.Мда сигурна съм в това.Сигурно трябва и мен да ме научи този "професор". Я си заминавай на площадката и си гледай куклите.Тръгнала да се целува...
    Прекалявате просто.
    Не ги слушай!!Гушкайте се, целувайте се, разхойдате се и се радвайте!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си