- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза, после веднага тичаше при нея и заплашва мен
Преди няколко дни - месец всъщност се запознах с едно момче. Виждахме се приятелски в продължение на 3 дни и на третия се засякохме на купон. Напихме се и от два дни ми говореше колко ме харесва при положение, че си има гадже. На купона се целунахме и той реши, че искам да съм с него. На другия ден ми каза, че е зарязал гаджето си и ми казва как искал да е с мен. Като ми го каза си помислих "И сега ако кажа, че не искам..."
Реших да видя какво ще излезе, но естествено разбрах, че всичко опира до секса защото стана дума на втория ден. Казах си, че ще издържа не повече то 3 дни и така стана. Обясних му всичко, но не лице в лице. Отговорът му не ме интересуваше. Той така и не отговори. От приятелка разбрах, че вечерта, в която прекъснах тази глупост се е върнал при бившата си. Била е пияна, но той не. Отвел я е някъде и са правили секс. На другия ден на трезво му е казала "Няма смисъл.." и той започна да ми пише съобщения колко ме харесва и това с нея не било нищо сериозно. Казах не и не. Той започна да ми казва, че с него не бива да си играят и че почти нищо не зависело от мен. Ако не съм играела по свирката му съм щяла да съжалявам. Има ли повод да се притеснявам? Не мога да му го обясня на прост език, не вдева нищо.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.