.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем.

Проблем.

Здравейте, днес ходих на болницата и ми правиха снимка, която е на диск и не мога да я отворя. Някои има ли идея как става? http://picbg.net/img.php?file=93cd9062e2a11a47.jpg a това е съдържанието на диска.

Гола ли си на снимката

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    Гола ли си на снимката
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Ако се окаже гоЛ, ще има много разочаровани.
    Наистина, ако няма някаква лична информация, ще е най-лесно да споделиш самите файлове. Така на око това е нещо под Джава, но би трябвало да я имаш инсталирана. Какво има в А папка?

По принцип рентгеновите снимки са в някакъв особен формат. Спомням си, че когато си счупих крака и ми дадоха снимката, трябваше да инсталирам някаква допълнителна програма, за да мога да я гледам вкъщи. Ще разтърся из нета, ако мога да изровя нещо.
    A bloody war or a sickly season!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

А този файл J2RE_1_4.exe да не е инсталационен файл за програмата, която чете снимките? Сега си спомних, че когато ми дадоха моята снимка, на диска имаше и програма, с която да я чета.
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от spas4ovoto
    А този файл J2RE_1_4.exe да не е инсталационен файл за програмата, която чете снимките? Сега си спомних, че когато ми дадоха моята снимка, на диска имаше и програма, с която да я чета.
    Прилича повече на Java Runtime Environment.

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от spas4ovoto
    Прилича повече на Java Runtime Environment.
    Възможно е, но така или иначе няма как да тазберем, докюто авторът не потвърди.
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си