- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос!
Така,искам да ви попитам как мога да разбера кога едно моми4е е наистина искрено с мен,защото моя град е малък,но напук на това моми4етата тъук са си вирнали много носовете,и не забелязват малко по срамежливите момчета!Помогнете ми как мога да преодолея това!![]()
Не можеш да го преодолееш.
Но пък и никога не можеш да си 100% сигурен, че един човек е напълно искрен с теб...Особено пък жена.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първо си отговори на въпроса-какво те кара да се срамуваш?След като го преодолееш,вече няма да си срамежлив.
А за жените какво да ти разправям-усеща се,но ти явно нямаш много опит.
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Ами когато говоря с някое моми4е без да го познавам сум срамежлив ,притеснен но когато ве4е се опознаем се разкривам пред нея и срамъ из4езва!![]()
Извън темата - научи се да пишеш грамотно! хлапак
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
първо.. научи се да пишеш и 2ро. човек,независимо момче или момиче се вижда кога е искрен..няма такова нещо ''не съм сиг. дали някой си там е искрен с мен'' .. ако е наистина искрен си проличава.. явно нямаш много опит, но с годинките ще видиш как нещата ще се променят и как ще отличаваш искрените хора![]()
Грамотен съм! Просто ме мързи!
Тая тема е за раздел Любов или някои от другите раздели ... И ебати тъпия въпрос честно ...
Чакай да си извадя кристалното кълбо ...![]()
Грешен раздел.
Обичам малко, предимно себе си.
Те са повече с намеците , които ние често не разбирамеИ когато се усетиш , понякога е вече късно.
Ако става въпрос за чувства и взаимоотношения , то се усеща , когато един човек е искрен![]()
Виждам... Предмет... А, кошчеПървоначално написано от amada
![]()
да слуша