- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Облекло за сватба - октомври
Ще ходя на сватба средата на октомври. Все още не съм решила как ще бъда облечена. Мисля, че ще бъде хладно за рокля пък и трудно си намирам модел, защото съм ниска и ми идват под коляното. Ще бъда на висок ток. На 16 съм. Може да предложите и панталон с риза или блуза... ще е добре ако поствате и снимки. Давайте идей как сте били облечени или ваши приятели.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
може с черен панталон от тези в висока талия (талията идва под гърдите) и бяла риза и сако ... предполагам се продават комплекти, не мога да намеря снимка обаче ...
Аз бях на сватба миналия октомври и бях с черен прав панталон, тази блуза и боти с токче. Умрях от студ, ама поне бях хубава![]()
Прецени си колко време има да прекарате на студа и си реши, но според мен роклята не е никак добра идея.
Днес минах в един магазин и ми предлагаха само летни рокли.. панталона може да е черен или сив, кафяв, син общо взето няма значение. Не харесвам широки панталони, прилепналите ми харесват повече с тесни крачоли. Замислих се над идеята за панталон, блуза и спотрно сако. Повече ме влече към сивото.. не си представям да съм цялата в черно на сватбаСватбата е вечерна
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Първоначално написано от PinkPan7her
Блузата е много интересна!Може ли и снимка в цял ръст?
Аз също бих предпочела някъв прав панталон с интересна блуза или риза. Може и с фишу за акцент. Естествено и висок ток.