- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Момчетата!
Здравейте! От скоро имам гадже и искам да ви питам като излизаме двамата примерно ако отидем до някой магазин аз ли трябва винаги да давам парите или?
Благодаря предварително!
Какъв магазин, бре... ако става въпрос за заведение или хранителен магазин от който си вземате неща които ще консумирате после, никъде не е казано че винаги само ти трябва да даваш парите, може също така да си делите сметката.
Не, разбира се. Редувайте се или си делете сметките.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Естествено че ще си я поделите,гаджета сте все пак.
Това с мъжа да плаща сметката е старомодно,но и още важи ако поканиш момиче/дама на среща (подчертавам първа среща без още да ходите).
Джентълменска постъпка и показва,че щом можеш да си позволиш да я поканиш на ресторант примерно,можеш и да си позволиш да платиш сметката.
Не е нужно винаги да даваш ти парите, но е хубаво да направиш този жест към нея. Момичетата/жените оценяват това, а и като цяло е лошо момче да бъде стиснато.
Няма да е лошо от време на време да я черпиш едно кафе или кино (може и нещо друго), но по принцип е редно да си делите парите или да се редувате (както предложиха преди мен)
--------------------------------------------------------
Оценявам момчетата ,които правят това ,ама на мен не ми харесва някой друг да плаща моите сметки.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По принцип момчето трябва да плаща. Ти сигурно си много малък и е нормално да си делкате. Ако искаш Sims обаче, ти ще трябва да вадиш паричките.
да слуша
Само , ако ти поискаш това , иначе не е задължително ти да плащаш. Може да купиш нещо от магазина , без нейно знание. Един вид , да я поглезиш![]()
Ако искаш да си имаш домашен любимец, който да ти цоца паричките и за друго да не става, плащай ти. Ако искаш сериозно, уважаващо себе си момиче, си делете сметките.
Разбира се, че не си длъжен да плащаш сметката.
Аз съм момиче и в повечето случаи много се дразня, когато гаджето тръгне да ми плаща. Колко ли скандали сме имали по тази тема...![]()
![]()
Както и да е, ако не искаш да и плащаш всеки път, делете сметката. Няма нищо лошо в това.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Зависи от момичето, но аз не бих се зарадвала много, ако все той плаща сметката. ЕСТЕСТВЕНО, ще ми стане приятно, ако е 1-2 пъти, но не и всеки път ... Делете си сметката, прави й изненади, но не прекалявай![]()
Първоначално написано от martito2
Наистина не е честно всеки път да плащам аз, но все пак не винаги старомодното е грешно.Иначе, си права![]()
No one can make you feel inferior without your permission.
В заведение - разбирам .. да почерпиш няколко пъти ..
Ама в хранителен магазин .. примерно да и платиш дъвките или вафлата е супер тъпо.. просто![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
++ Същата работа и при мен.. Един-два пъти може ама всеки път.. супер много се дразня.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Супер глупаво ми се вижда да си делим сметката. Защото примерно ако той е пил само едно кафе, а аз кафе + една минерална вода + някаква пастичка, ще ми е супер тъпо да си разделим сметката.
А пък ако и двамата сме пили по едно кафе, това си е направо - всеки си плаща своето.
За мен най-добрият вариант е да се редуваме. Днес той ще плати сметката, утре аз.
И спря да се върти за миг земята..
Е да де, това е деленето - твоята консумация си я плащаш ти, моята аз.Първоначално написано от xoxi
Нека ти се падне некое дебело говедо, дето яде по две-три манджи на едно хранене и ги полива с две-три бири.Първоначално написано от xoxi