- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любимо занимание?
Кое е вашето любимо занимание в нета и извън него?
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
Ахааахаха в нета, както 99.9% от хората вися във фейсбук. Или чета уикипедия и разни други интересни сайтове.
А извън... като всеки нормален човек. Илизам, разхождам се, чета, ям, пия...![]()
Като съм на компютъра-гледане на филми/сериали,играя на conquiztador доста честичко,гледам някакви клипове и така.
Навън-да съм сред природа,на спокойствие,без шум..
Умм, нета го ползвам колкото да видя Тийна и да дръпна някоя друга песен, защото основно се занимавам музика и записвам..![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
В интернет:
1. Включвам фейсбук.
2. Пускам Ютуб.
3. Влизам в тийна.
Извън нея:
1. Танци.
2. Излизане с приятели.
3. Рисуване.
4. Фотография.
5. От време на време чета и по някоя книга.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В нета най-често вися тук (да, това май ми е любимото). Във фейсбук прекарвам не повече от 30 мин. на ден. И няколко часа се занимавам с един сайт, в който съм модераторка (също е доста приятно ^^)
Инак извън нета... любимото ми е да се разхождам. Мога да извървя километри пеша, достатъчни са ми само слушалките и телефона, пък ако има и някоя друга приятелка е още по-приятно.
Обожавам също и скалното катерене. За жалст рядко се организираме, но определено адски ми харесва да го практикувам.
И волейбола също.
(много май станаха)![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
На компа:
YouTube
Team Fortress 2
Навън:
баскет
по лостове
байк
трикове със зипо
във: скайп, гледане на филми, слушане на музика, игри.
извън: книги, телевизия, сън, плуване, ядене, социален живот и тн.
В нета -> не знам :/ но май фейсбук и скайп.
Извън нета: спорт и кич![]()
На компютъра в повечето случаи се ровя в интернет с цел на науча нещо ново, интересно! Рядко играя игри!
През свободното си време се занимавам чисто любителски с шах, и по специално с шахматна композиция !
Ами в нета: фейсбук, тийна по някой път, ютуб и кучешките форуми най-вече на Български Голдън Ретривър Клуб
Извън нета: Спорт, танци, фотография, кинология, тренировки с кучетата...с приятели...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
в нет-а... YouTube, TeenProblem, Skype, от време на време Vbox7 ии малко Facebookфилми и най-вече теглене на музика
![]()
аут оф дъ нет-а: баскет, висене пред паметника, разходки по моловете, висене пред НДК
...... ии така
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да свиря на китарата!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
хода на полигона да карам![]()
![]()
Пред компютъра главно Skype, Twitte, Facebook и от няколко дена и Тийна
Иначе през студените месеца главно се разхождаме с приятели и ходим по кина и заведения.
Лятото вече е друго нещо - плуване, волейбол, гмуркане (влюбен съм в това занимание - нямате представа какво е удоволствие). Някой път се организираме с приятели за някой целодневен "Колело трип", както му викаме.А вечер главно ходим по заведения в Албена (обикновено там прекарвам лятото - не обичам много града).
Любимото ми занимание е да правя пари в нета![]()
В интернет:
1. Скайп
2. Капризен.
3. Ютуб.
4. Или влизам в теена.
Извън интернета:
1. Танци.
2. Излизане с приятели.
3. Спортуване.
4. Пазаруване, фризьор и тн.
5. Книги/списания, от време на време.
6. Момчета, флирт ..
У дома :четене на книги,компютъра не мога да кажа ,че е любимо нещо просто телевизията е толкова смотана ,че не дават нищо интересно и за това седя на компа. като цяло докато не ми писне съм във фейсбук,скайп,тийнпроблем, ръжие.нет,мобиле.бг разглеждам всичко от ,което се интересувам..
Навън :разходки,спорт(каране на ски,тичане,лостове,успоред и,плуване,от др.година мисля и с водолазно гмуркане,стрелба),посещени на уютни кафета,ресторанти,клубове, якои паркове![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
В интернет:
1.скайп
2.facebook
3.teenproblem
4.youtube
5.woman.bg
извън интернет:
1.разходки с приятели
2.фотография![]()
![]()
3.четене на книгии ..
4.събиране с приятелки
5.пазаруване
и ощее доооооста нещицаа![]()
: ))
В нета : Много филми, музика, скайп (фб-то го махнах) и понякога Conquiztador
Извън нета: Баскетбол, Волейбол, ходене по кафенета и киносалони придружаван от най–добрите ми приятели.
No one can make you feel inferior without your permission.