- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнувам .. :С
С приятелят ми сме заедно от почти 2 месеца. Много държа на него и той на мен. Знам, че няма защо да ревнувам, защото той ме уверява, че няма друга и тн. Но ТЕ винаги са там, в профила му .. Пишат му, канят го на плаж, лигавят му се, свалят му се и харесват нещата, който аз му пиша и той на мен .. Страшно много се дразня, знам, че е глупаво и etc. Но е нормално нали?![]()
Обичам малко, предимно себе си.
Нормално е...ако ни видиш с моята как се ревнуваме ще ми помислиш за луди!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Споко, и аз бих се дразнила. Такива "развей-прах" ги има навсякъде. Според мен е нормално да ревнуваш-все пак държиш на него. А ако и той им отказва на предложенията и е доказал (макар и за 2 месеца), че се интересува САМО от теб, значи няма място за притеснение. Успех!![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
И ние така.Първоначално написано от Sc0RcH
![]()
На твое място и на мен нямаше да ми е особено приятно, но докато той се държи добре с теб и не прави нищо, значи нямаш причина да се тревожиш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да, нормално е, но недей да прекаляваш, защото рискуваш да го издразниш.![]()
Ако той не им отвръща, не се коси.
Иначе ясно, на никоя не би и било приятно, други да се лигавят на гаджето и, но показването на ревност товари него, не тях. А той е невинен и е гадно камъните да падат по неговата глава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз много се дразня... на разни сърчица и обеснения във феисбук,но мисля,че е нормално ... да го ревнуваш : )
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
+..Първоначално написано от SisiStrange
Да нормално е и не, не е приятно, найстина...![]()
awerw♥
Ревнувай го,но трябва да си знаеш границата.Ако той не им обръща внимание,защо ти го правиш?
Не им обръщай внимание.Опитват се да ви дразнят.
И ревнувай, но по малко.Така ще е сигурен, че проявяваш интерес и го искаш.
не го прави 100 кила момчета, само щото ти си мислиш нещо... ако ревнуваш до такава степен, за да се притесняваш дори да си каже здрасти с някой, значи не си достатъчно зряла за сериозна връзкаПървоначално написано от amada
afk
Винаги си имай едно на ум. Но все пак,ако той не им отговаря не се пали толкова много. Само гледай ревността ти да не стане обсебваща!
Ама и с тоя Фейсбуук така става. За какво са ви тези Фейсбуци не знам.
Ако е готин, няма как да не е така. Щов е с теб, значи е с теб. Другите ги забрави и не се притеснявай.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Нормално е да го ревнуваш от другите момичета. Защо не го накараш да си изтрие профила?
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Накарай го да си изтрие фейсбука...и без това е загуба на време![]()
Както имаше едно клипче с мутра дето вика - Къв фейс бе , къв фейс...
![]()
Няма смисал да си трие профила, по-добре да махне тях от приятели.Първоначално написано от sladkalady
awerw♥
Пф, това е супер тъпо. Ако мен някой се опита да ме накара да го изтрия, 'щото ревнува, не знам как ще избухна. Всеки има право на лично пространство.Първоначално написано от sladkalady
Нито го карай да си трие профила, нито го следи нон-стоп. Това отблъсква.![]()
Ако виждаш, че той не им обръща, чак толкова, голямо внимание, а само им отговаря, колкото да отбие номера, няма за какво да се притесняваш. И все пак, си имай едно на ум.
Абе да бе, я се чуйте. Как ще си трие профилите отсам оттам и ще си блокира познатите, които рано или късно може да са му полезни с нещо? Да го моли това е супер обидно. Все едно му казва в прав текст: "Аз съм мега ревниво същество и ти нямам капка доверие, затова си разкарай фейсбука та да нямаш възможност да направиш нещо."
Той, ако им се кефи, ще си намери начин да общува с тях. Не е само фейсбук. Щом не се сваля с тях на лични и всичко е право пред очите и, значи няма тайни и няма гнило.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А бе вие добре ли сте? Нормално е едно момче да бъде харесвано от др. момичета и това не значи, че като си има приятелка, трябва да спре да общува с др. момичета. Не може едно момче да бъде държано на каишка и като му кажат скокни, да скочи. Не е длъжен да прави каквото и да е. Просто момичето трябва да си преглътне ревността.
Пф, това е супер тъпо. Ако мен някой се опита да ме накара да го изтрия, 'щото ревнува, не знам как ще избухна. Всеки има право на лично пространство. Confused
Нито го карай да си трие профила, нито го следи нон-стоп. Това отблъсква. Smile
Be my wicked lover, but don't be my friend.
+1 ... и на мен ми се е случвало това 2-3 пъти.. първия път обърнах внимание,2рия също ама на третия хич не ми дремешеПървоначално написано от mechtaq_za_teb
.. или спира да ти пука или нареждаш всичките,които му пишат.. и двата начина са доста добър вариант, но според мен по-добре първото.. няма смисъл да се хабиш за с извинение курви,които пишат едно и също на 100 момчета без да им пука обвързани ли са или не
.. айде и да не ти пука
![]()
![]()
Поговори с него. Кажи му как стоят нещата, че не ти е приятно и т.н.![]()