.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от MsDarcy
    Поговори с него. Кажи му как стоят нещата, че не ти е приятно и т.н.
    И той какво може да направи?

Повече от фен Аватара на NoMore
    Оле боже защо да го кара да си изтрие профилите... ами давай да се затвори в тях и да не излиза с никой освен с нея. Момичето само казва, че той не им отвръща какъв е проблема? Нормално е да се дразниш... просто свикни, че винаги ще има някоя кифла, толкова тъпа, че да се натиска и то видимо с момче, което е заето. Ако лично той не ти дава повод за ревност няма проблем.
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    как какво?! Да чопли семки.

От него зависи всичко в тая ситуация. Може да ограничи контактите си с въпросните момичета, да спре да им обръща внимание, да си изтрие профила и прочие.

Banned Мега фен
    А бе вие добре ли сте? Нормално е едно момче да бъде харесвано от др. момичета и това не значи, че като си има приятелка, трябва да спре да общува с др. момичета. Не може едно момче да бъде държано на каишка и като му кажат скокни, да скочи. Не е длъжен да прави каквото и да е. Просто момичето трябва да си преглътне ревността.
    абе то да си общува, ама тия поне грам самоуважение да имат и да не му се ''свалят'' ... едно е да общува с тях,друго е той да общува с тях, а те да му се свалят и съвсем трето е те да му се свалят и той да им отвръща... ако е първото -да,но 2рото.. не мислиш ли, че тия момичета не би трябвало като видят обвързано момче да се държат все едно не е обвързан и едва ли не при коя първо ще иде ?...все пак лично мнение,но според мен това да се сваляш на някого,който си има гадже не е правилно ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PrclssRosh
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Нормално е да го ревнуваш от другите момичета. Защо не го накараш да си изтрие профила?
    Пф, това е супер тъпо. Ако мен някой се опита да ме накара да го изтрия, 'щото ревнува, не знам как ще избухна. Всеки има право на лично пространство.

Нито го карай да си трие профила, нито го следи нон-стоп. Това отблъсква.
    +1
    Момчето не е длъжно да прави нищо такова.

От него зависи всичко в тая ситуация. Може да ограничи контактите си с въпросните момичета, да спре да им обръща внимание, да си изтрие профила и прочие.
    Той не е нейна собственост! Не е длъжен да си изтрие профила нито пък да спре да говори с тях. Щом момчето е си има приятелка то е логично, че няма да се сваля с друга. Все едно ми казваш, че заради приятелката си, аз трябва да спра да говоря с други момичета?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    А бе вие добре ли сте? Нормално е едно момче да бъде харесвано от др. момичета и това не значи, че като си има приятелка, трябва да спре да общува с др. момичета. Не може едно момче да бъде държано на каишка и като му кажат скокни, да скочи. Не е длъжен да прави каквото и да е. Просто момичето трябва да си преглътне ревността.
    абе то да си общува, ама тия поне грам самоуважение да имат и да не му се ''свалят'' ... едно е да общува с тях,друго е той да общува с тях, а те да му се свалят и съвсем трето е те да му се свалят и той да им отвръща... ако е първото -да,но 2рото.. не мислиш ли, че тия момичета не би трябвало като видят обвързано момче да се държат все едно не е обвързан и едва ли не при коя първо ще иде ?...все пак лично мнение,но според мен това да се сваляш на някого,който си има гадже не е правилно ..
    Мда де. Само, че той какво да направи? Не им пише той, нали? Мен, ако сега някой ми напише на стената "О, Стела, аре ела ми" аз ли ще съм виновна? И мен ли трябва да ме карат да си трия профила и да ми се сърдят, за дето някой си решил да пише нещо си? Освен, ако той не отвръща (а авторката твърди, че не им дава намеци), човека е невинен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Момичето трябва да му има доверие за бога. най-важното в една връзка е доверието и искренните чувства. Ако я харесва много/обича я - какъв е проблемът???

Той не е нейна собственост! Не е длъжен да си изтрие профила нито пък да спре да говори с тях. Щом момчето е си има приятелка то е логично, че няма да се сваля с друга. Все едно ми казваш, че заради приятелката си, аз трябва да спра да говоря с други момичета?

Никой не говори за такова ограничение!? Ти пък го изкара все едно тя иска да го затвори в една стая и да не го пуска дори до тоалетна..

Като момче никога не би разбрал момичешката ревност.. И това, че една връзка се крепи на доверие няма нищо общо. Доверието нека си го има. Нея до колкото разбрах, не я притеснява, че той флиртува с тях или нещо от сорта, а за това, че му се лепят като мухи на мед.

Следователно той трябва по някакъв начин да им покаже, че тя е единствената, за да не си правят болни фантазии..

Каквото и да направи те пак ще го харесват. Пак ще му се свалят. Тогава какво?

Не знам. За момента може просто да покаже, че държи на нея и няма смисъл онези да му се натискат/лепят или каквото е там. Това ще успокои авторката, пък за по-нататък да му мислят..

Banned Мега фен
    Не знам. За момента може просто да покаже, че държи на нея и няма смисъл онези да му се натискат/лепят или каквото е там. Това ще успокои авторката, пък за по-нататък да му мислят..
    +1
    SisiStrange ами да.. ако не им отговаря на свалянето нищо не може да направи... другото е игнор и от двамата.. т.е. без да ги маха,без да си маха фб и т.н., а просто те пишат и нито той да чете,нито тя и това е

Не им обръщай толкова много внимание,показвай му,че леко те дразнят,но внимавай,заради ревност можеш да го загубиш..
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

Нормално е да го ревнуваш, но не им обръщай внимание, щом той не ти дава повод да се притесняваш .. Той е с теб, не с тях .. Сигурно има някаква причина това е така.

И аз съм ревнива и те разбирам, даже понякога без повод ревнувам, но как да се изразя има "малки надменни курвички", които не могат без да се свалят на някои, така че просто се абстрахирай от тях и не им обръщай внимание.
    .................

Град
    Your Dreams ~
    Това е съвсем нормално особено ако гаджето ти е от "готините типове" ..На момичетата не им пука дали си има гадже или не /доста долно/ ..Трябва да му имаш доверие и да се научиш да игнорираш свалячките..Аз например го приемах на бъзик ...коментирах когато го "канеха" нещо от сорта на "Да ме вземете и мен " и него даже го бъзиках ...
    Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Напълно нормално си е да ревнуваш ,но гледай с това да не го задушиш. Пък и щом твърдиш ,че той не им обръща внимание - няма за какво да се притесняваш ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако го накараш да си изтрие фейсбука, считай, че сте скъсали.
    Т'ва е изпитание за връзката ви, което или ще преодолеете и ще я направи по-здрава, или ще й сложи края.
    Такива момичета винаги ще има. Прочетох, че някой се е загрижил за тяхното самоуважение и достойство.
    Винаги си имай едно на ум, но не му го тикай в лицето при всеки път, в който стане на въпрос за тея момичета.
    Ако иска да прави нещо с друга, ще си намери начин.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Нормално е, аз също супер много се ядосвам. Но ако той не им отговаря гледай да не му мрънкаш много и да не показваш, че ти пука, защото това дразни мъжете.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Нормално е да ревнуваш някого ,но всичко да е в някакви нормални граници.Не го задушавай,така може единствено да го отблъснеш..и то това ще е нормално.Всякаш му нямаш доверие,ако е така ,то за какво си с него?..Ходите от 2 месеца ,окей ...ами след 2 години...все ще го караш да си трие акаунтите,да не излиза ,да не говори с момичета ?Прати го в някой манастир и му ходи на свиждания ,че само твойте очи да гледа.

ПС:Вземи се стегни,поговори с него и му обясни как се чувстваш,и какво смяташ за правилно (:.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Me4encety
    Зодия близнаци ли си ?
    Иначе попринцип е нормално да ревнуваш.Все пак щом ти е гадже трябва да го следиш,малко от малко за да си изградиш доверие,ако не направи нищо.С времето ще спреш да ревнуваш толкова.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Да, близнаци съм ..
    Обичам малко, предимно себе си.

1. Това със зодиаците е пълва глупост.
    2. А това което каза amis е още по - голяма глупост.

Супер фен Аватара на Shia
    Има си пълното основание да ревнува,някакви пишат на гаджето й залъгалки,ами ако се видят и онез станат нахални.Не е приятна ситуация.
    Дай му ясно да се разбере,че не ти е приятно,разпитай го дали някоя от тях го харесва наистина или го правят само,за да те дразнят.
    Можеш ти да му пишеш на стената,някакви работи,които да ги дразнят
    "Обичам начина,по който ме целуваш,продължавай още"
    "Идвам към Вас,за твоите прегръдки"

И за два месеца няма как да се изгради толкова пълно доверие между двама души,то е доста дългичък процес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си