.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от stteLii
    Просто приятели..нищо повече..
    Но в повечето случаи и приятели не остават.
    awerw

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ако е след връзка = Вече ми поомръзна и нямам любовни чувства към теб, но не искам да се загубим съвсем, защото си чудесен човек.

Ако е вид отрязване = Въобще не си мой тип.
    И аз съм на същото мнение

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Само аз ли бих го използвала буквално? Т.е че наистина държа на човека и искам да си запазим добри отношения.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Аз бих приела след връзка ако гаджето ми ми каже да останем приятели , не за друго ами за да си запазим добрите отношения, нищо повече.. Надали ще бъдем истински приятели.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Абсолютна тъпотия е. Ако наистина ще си оставаш приятел с някого, ще минеш и без тая изтъркана реплика.
    +1

Мега фен Аватара на gummybear
    Няма такова нещо ..
    не ми допада..

theo <333

Ами според мен съкращение на - сори всичко свърши, а сега майната ти, е има малки изключения, но..
    .................

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Зависи в какво състояние съм.. и дали ще приема да си останем приятели. Но смятам, че щом съм била толкова време с даден човек и накрая просто се забравим и да не се погледнем повече.. няма да мога да го направя. Бих предпочела да остана приятел с бивш отколкото да не знам нищо за него и да нямам никакъв контакт с него.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Аз го казвам,за да си запазим добрите отношения.
    Ако наистина сме били добри приятели и искам човека в живота ми,бих се старала така да се получи,за да не го загубя,защото за мен наистина е значел нещо..Но в повечето случаи 'да си останем приятели' се казва просто ей така..

Banned Фен
    "Първите дни ще се правя, че ме е грижа за теб и леко ще затихвам всичко, щото съм кучка"

Цитирай Първоначално написано от amada
    не искам да се чувствам виновен и да усетя внезапната ти липса.
    Абсолютно съм съгласна, чувала съм вече ' не искам да те изгубя напълно ' , което свежда точно до това..
    Винаги е било адски гадно да го чуя и никога не съм се съгласявала на нещо подобно.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Абсолютно съм съгласна, чувала съм вече ' не искам да те изгубя напълно ' , което свежда точно до това..
    Винаги е било адски гадно да го чуя и никога не съм се съгласявала на нещо подобно.
    Има и такива случаи, но често просто значи "чупката". Казват ти го и после не се сещат за теб.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    = Не те искам в живота си, но не искам да се чувствам виновен и да усетя внезапната ти липса.
    Абсолютно \/
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Има и такива случаи, но често просто значи "чупката". Казват ти го и после не се сещат за теб.
    Повечето ,които го казват това са егоисти .Не бих понесла ,да съм наранявана ,но да утешавам съвестта на някой.Накрая,лека по-лека те отсвирват.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Застраховка на автора на тези думи "нека да си останем приятели", ако случи на лоши обстоятелства, където неопредлен брой от индивиди, ще му ги кажат веднага в очите, преди да се е стигнало до това положение със "само приятели".
    fuck you, my dear

= Не те искам в живота си, но не искам да се чувствам виновен и да усетя внезапната ти липса.
    МНОГО ВЯРНО!!!!
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Изтъркана фраза, взета от филмите, подобна на "вината не е в теб, а в мен".

Според мен в повечето случаи изобщо не го мислят и знаят, че няма да си останат приятели.
    TheShoah

Голяма тъпотия, която е НЕВЪЗМОЖНО да се случи точно след края на една връзка. След като мине голям период от време, ако уважението към човека все пак се е запазило, може и да се случи. Иначе... да скъсаш с някого и да кажеш 'ай си останем приятели"... no way
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ако е след връзка:Или "Искам да се махнеш от живота ми,обаче не искам да ти го заявя директно", или "Вярвам си,че наистина може да останем приятели"-в повечето случаи първото
    Ако е на етап свалки:Всичко от "Готин човек си,обаче не те приемам по този начин" до "Не те приемам дори като приятел,обаче не искам да ти е кофти".
    И в двата случая не е задължително да е отсвирване,виждал съм хора,които са успявали да го направят,просто е доста трудно,особено в началото.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    да си останем приятели = моля те не прави живота ми ад

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Иначе... да скъсаш с някого и да кажеш 'ай си останем приятели"... no way
    Бабини трънкини.
    А е по-нормално да си плюеш по бившите и да ги изкарваш по-черни от дявола?

Град
    гр. Пловдив
    +1
    Каквото и да направиш в живота си,то ще е без значение,но е много важно да го направиш,защото,никой повече няма да го направи...

Зависи от отношенията с въпросния човек. По принцип като го чуя първото, което ми изниква в главата е "Не искам вече да съм с теб ама да не те отрежа толкова брутално се измъквам с тая фраза" Но има случаи, в които човек го казва искрено, защото го мисли и иска. Трудно е да останеш приятел с някого, с когото си имал вземане-даване. И все пък не е невъзможно.
    Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ако е след връзка = Вече ми поомръзна и нямам любовни чувства към теб, но не искам да се загубим съвсем, защото си чудесен човек.

Ако е вид отрязване = Въобще не си мой тип.
    Toчно или наистина си толкова фалшив и го казваш след връзка без да го мислиш и този човек повече няма да те види

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си