- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за вас фразата "да си останем приятели"?
Първоначално написано от stteLii
awerw♥
И аз съм на същото мнениеПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Само аз ли бих го използвала буквално? Т.е че наистина държа на човека и искам да си запазим добри отношения.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз бих приела след връзка ако гаджето ми ми каже да останем приятели , не за друго ами за да си запазим добрите отношения, нищо повече.. Надали ще бъдем истински приятели.
+1Първоначално написано от TheNewReligion
Ами според мен съкращение на - сори всичко свърши, а сега майната ти, е има малки изключения, но..
.................
Зависи в какво състояние съм.. и дали ще приема да си останем приятели. Но смятам, че щом съм била толкова време с даден човек и накрая просто се забравим и да не се погледнем повече.. няма да мога да го направя. Бих предпочела да остана приятел с бивш отколкото да не знам нищо за него и да нямам никакъв контакт с него.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Аз го казвам,за да си запазим добрите отношения.![]()
Ако наистина сме били добри приятели и искам човека в живота ми,бих се старала така да се получи,за да не го загубя,защото за мен наистина е значел нещо..Но в повечето случаи 'да си останем приятели' се казва просто ей така..![]()
"Първите дни ще се правя, че ме е грижа за теб и леко ще затихвам всичко, щото съм кучка"
Абсолютно съм съгласна, чувала съм вече ' не искам да те изгубя напълно ' , което свежда точно до това..Първоначално написано от amada
Винаги е било адски гадно да го чуя и никога не съм се съгласявала на нещо подобно.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Абсолютно \Първоначално написано от amada
/
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Повечето ,които го казват това са егоисти .Не бих понесла ,да съм наранявана ,но да утешавам съвестта на някой.Накрая,лека по-лека те отсвирват.Първоначално написано от SonataArctica
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Застраховка на автора на тези думи "нека да си останем приятели", ако случи на лоши обстоятелства, където неопредлен брой от индивиди, ще му ги кажат веднага в очите, преди да се е стигнало до това положение със "само приятели".
fuck you, my dear
МНОГО ВЯРНО!!!!Първоначално написано от amada
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Изтъркана фраза, взета от филмите, подобна на "вината не е в теб, а в мен".![]()
Според мен в повечето случаи изобщо не го мислят и знаят, че няма да си останат приятели.
TheShoah
Голяма тъпотия, която е НЕВЪЗМОЖНО да се случи точно след края на една връзка. След като мине голям период от време, ако уважението към човека все пак се е запазило, може и да се случи. Иначе... да скъсаш с някого и да кажеш 'ай си останем приятели"... no way![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако е след връзка:Или "Искам да се махнеш от живота ми,обаче не искам да ти го заявя директно", или "Вярвам си,че наистина може да останем приятели"-в повечето случаи първото![]()
Ако е на етап свалки:Всичко от "Готин човек си,обаче не те приемам по този начин" до "Не те приемам дори като приятел,обаче не искам да ти е кофти".
И в двата случая не е задължително да е отсвирване,виждал съм хора,които са успявали да го направят,просто е доста трудно,особено в началото.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
да си останем приятели = моля те не прави живота ми ад![]()
![]()
![]()
Бабини трънкини.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
А е по-нормално да си плюеш по бившите и да ги изкарваш по-черни от дявола?
+1Първоначално написано от amada
![]()
Каквото и да направиш в живота си,то ще е без значение,но е много важно да го направиш,защото,никой повече няма да го направи...
Зависи от отношенията с въпросния човек. По принцип като го чуя първото, което ми изниква в главата е "Не искам вече да съм с теб ама да не те отрежа толкова брутално се измъквам с тая фраза"Но има случаи, в които човек го казва искрено, защото го мисли и иска. Трудно е да останеш приятел с някого, с когото си имал вземане-даване. И все пък не е невъзможно.
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...
ToчноПървоначално написано от SisiStrange
или наистина си толкова фалшив и го казваш след връзка без да го мислиш и този човек повече няма да те види
![]()