- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изнасилване
Какво искаше да кажеш с това?Първоначално написано от PinkPan7her
дааааа нали има закон за жените който са изасилени ,а за мъжете няма... много справедливо... аз като бях на 12 13 едни момичета ме дърпаха и искаха да ми видят... патокане тфа без майтап точно така си беше...
даже и в тоалетната ме дърпаха...ама аз бях тъп и бягахтреаше да ги прасня както бяха и 3 ... една 4ка лелейййййй
![]()
![]()
Ти пък защо трябва на абсолютно всяка тема да си терсенетоПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Кажи си сега изнасили ли някоя или просто си я ебал анално и ся се притесняваш щото е по нестандартен вид секс (уж)? Или се скара с гаджето след секс и се притесняваш да не се излигави нещо ли?![]()
А иначе ако съвсем съзнателно си изнасилил непълнолетна...си си за ТВУ...въпреки че не се знае дали ще се докаже или не.
Хаха а в Бойчиновци ще те изнасилят тебе![]()
![]()
![]()
бзк (май
)
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Тоя как пита имам чуството че е изнасилил някои хД
![]()
Изнасилване е всичко против волята на момичето или ако не е в състояние да се възпротиви (обикновено момиче е жертвата), независимо дали се е съгласила преди това или не, ако в даден момент нещата са против волята ѝ - изнасилване
За БГ, както казаха и преди мен, в повечето случаи момичето няма да подаде жалба, а дори и да подаде, идиотът винаги ще си намери връзки или ще кихне някоя цифра. Затова аз лично съм на мнение, че такива трябва да изядат винкела и да го налазят 15 гея
Мислиш да изнасилиш някой ли ? Ако е така няма да ти кажем, че може да ни вземат за съучастници![]()