.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    СМЪРТ за изнасилвачите ..
    Обичам малко, предимно себе си.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А защо всички решихте, че авторът е виновният, а не жертвата?
    Какво искаше да кажеш с това?

Голям фен Аватара на reperw
    дааааа нали има закон за жените който са изасилени ,а за мъжете няма... много справедливо... аз като бях на 12 13 едни момичета ме дърпаха и искаха да ми видят... патока не тфа без майтап точно така си беше...
    даже и в тоалетната ме дърпаха...ама аз бях тъп и бягах треаше да ги прасня както бяха и 3 ... една 4ка лелейййййй

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А защо всички решихте, че авторът е виновният, а не жертвата?
    Ти пък защо трябва на абсолютно всяка тема да си терсенето
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Кажи си сега изнасили ли някоя или просто си я ебал анално и ся се притесняваш щото е по нестандартен вид секс (уж)? Или се скара с гаджето след секс и се притесняваш да не се излигави нещо ли?

А иначе ако съвсем съзнателно си изнасилил непълнолетна...си си за ТВУ...въпреки че не се знае дали ще се докаже или не.

Хаха а в Бойчиновци ще те изнасилят тебе бзк (май )
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Тоя как пита имам чуството че е изнасилил някои хД

Изнасилване е всичко против волята на момичето или ако не е в състояние да се възпротиви (обикновено момиче е жертвата), независимо дали се е съгласила преди това или не, ако в даден момент нещата са против волята ѝ - изнасилване

За БГ, както казаха и преди мен, в повечето случаи момичето няма да подаде жалба, а дори и да подаде, идиотът винаги ще си намери връзки или ще кихне някоя цифра. Затова аз лично съм на мнение, че такива трябва да изядат винкела и да го налазят 15 гея

Град
    Shumen

Мислиш да изнасилиш някой ли ? Ако е така няма да ти кажем, че може да ни вземат за съучастници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си