- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Виждам бъдещето
Здравейте, работата е там че месля че виждам бъдещето.Всичко е ужасно, постоянно се случва-мисля си за нещо и то не след дълго се случва!Понякага като правя нещо и ми светва лампичка да не го правя, но аз не я слушам и после съжалявам...Това ме влудява!!!Каквото и да си помисля го преживявам като знам че съм си го мислила, но преди това не ме бъркаше много, много...Сега вече ме бърка!!!Да, това е истина и понякога като си помисля нещо, отсрещният човек или го казва същото, или го прави.И това става обикновено без аз да го искам!Моля ви, темата е истинска, кажете ми това има ли нещо общо с дарба и ако да, може ли тази дарба с годините да прерастне в нещо по-голямо?
Пожелавам ти успешно бъдеще като тото-милионер тогава![]()
ха ха
хаха хаха ха
ахахахааа!
АХА ХАХ ХАХАХА ХАХАХААААА!!!
МУАХАХАА *удряне по бедрото* хахахаХАХАХААА!!!
АХАХАХААААААААААААААААХХ ХАХ ХАХАХАААААААААААААААААА!
...
не
Ти си умствено болна. Върви да се прегледаш.Хохох... Бъдещето виждала... пръснах се да се хиля
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[b] So, if you have got a problem and want to try against me... COME AND TRY! ;} [b]
q mainata vi fuckaite se we
Не ги слушай!!! Аз ти вярвам... определено имаш дарба!! Може ли да ми предскажеш бъдещето?![]()
Не не мога и да луда съм-това непрестанно мое явление ме влудява!!! Ако щете вявайте
Тихо.. ти нямаш гадателски способности и завиждашПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
HiGuysWhatsUp, разкажи ми повече за този интересен феномен, ако може![]()
Ако можеше да пресказваш бъдещето, щеше да знаеш че ще получиш такива отговoри![]()
По темата: Отиди при някоя врачка/гуру/медуим и т.н. Тук никой не може нищо да ти каже. Ако няма резултат отиди на психолог.
Само ако не ме е*аваш![]()
да знаех че ще е ебавате, а сега още малко ще ме поебават и ще спрат да пишат за днесПървоначално написано от ZipFail
![]()
btw знаех си, че някой ще го кажеПървоначално написано от ZipFail
![]()
сега ще ти направят напук и ще те ебават цял денПървоначално написано от HiGuysWhatsUp
![]()
ох, пресвети емил богориди, моля те higeyzdicksup не ни лишавай от каквото и да било!Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
толкова ни е тъжно и черно сега.
обещаваме дори да не те питаме защо си губиш времето в спамхамбара (от днес това е официалното име на форума), вместо да седиш над фиш от тотото и да се кискаш злорадно докато пишеш печелившата комбинация, или защо не казваш на учените невероятни технологични, медицински и философски тайни от бъдещето
eat your dick and leave me aloneПървоначално написано от gandalfepi4
Well, yes, yes there is you fucking troll...Първоначално написано от gandalfepi4
че не видя ли че така ще се получи?
до сега по-голямата част от темата ти се нервиш и пишеш глупости в отговор на моите глупости нали?
това означава че нямаш нито common sence, нито способностите за които парадираш че притежаваш ( и не смей да се извиваш и да обясняваш как не работи така, как си знаел/а ама все пак си се решил/а да я пуснеш)
току що с елегантността на хибрид между тибетски монах и tosh.0 доказах на теб, мен и всички останали че нямаш такива способности ами просто си търсиш внимание.
съжалявам ако от това боли
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ти си дете индиго!
Кажи ми. 2012 21 декември глобалното затопляне ще ни унищожи ли ?![]()