.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Не ги слушай!!! Аз ти вярвам... определено имаш дарба!! Може ли да ми предскажеш бъдещето?

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ха ха

хаха хаха ха

ахахахааа!

АХА ХАХ ХАХАХА ХАХАХААААА!!!

АХАХАА хахахаХАХАХААА!!!

АХАХАХААААААААААААААААХХ ХАХ ХАХАХАААААААААААААААААА!

...

True story.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Ти се съмняваш в нейните способности?!!?! Ти добре ли си? По-добре прочети първия пост да се убедиш вместо да говориш неподготвен!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако автора/авторката си мисли, че вижда бъдещето, то тогава и аз го виждам . Не претендирам за никакви естрасенски способности, това е по-скоро 6-то чувство или т.нар интуиция.

Град
    Планетата Нибиру
    Не виждате бъдещето.
    Това не е ясновидство,а
    по-скоро предсказания за близкото бъдеще в резултат от вашият натрупан опит в живота.
    Двете зони,които са свръхактивни в мозъците ви,когато се случват тези неща са substantia nigra и striatum,които се намират в средния мозък.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Леелее и като се почне "я ми предскажи..еми не можеш" много ясно,че не може да ти предскаже баш пък на теб (който и да е). Всеки психолог,психотерапевт или хипнотерапевт (най-вече) би обяснил много точно и ясно за съзнателната и несъзнателната работа на мозъка.От чисто научна гледна точка може да се каже,че мозъка преработва хиляди мисли,оставя в съзнанието най-важните,а останалите макар да ги смятаме за забравени остават в "хард диска" ни. С определена част от мислите си ние се съсредоточаваме върху съответни неща. Колкото повече желаем нещо,то с толкова повече действия (несъзнателно) мозъка ни ни подтиква към осъществяването им. Всяка мисъл е важна и всяка една допринася за забелязването на точно определени неща. Не е нужно да си медиум за да осъзнаеш силата на съзнанието и подсъзнанието си. Има адски много книги по този въпрос. Препоръчвам: Джон Кехоу-Подсъзнанието може всичко и Ерхард Фрайтаг - Мощта на подсъзнанието. Поне едната да прочетете и ще ми схванете мисълта,защото доста разхвърляно съм се обяснила.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Джон Кехоу-Подсъзнанието може всичко и Ерхард Фрайтаг - Мощта на подсъзнанието.

Следях ти мисълта, докато не спомена тея две заглавия. Ако това ти са източниците много лошо...сългасен съм за другото с теб, ама точно тея две заглавия са меко казано отвратителни. Написани като за идиоти, и с абослютнои само комерсиална цел..

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Да това са част от източниците. Имам камара книги да прочета,не казвам,че аз съм най-компетентния човек на света,но и тези заглавия са формирали тая мисъл в мен,с която ти си съгласен. На мен лично ми харесаха.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от ANNUNAK
    Не виждате бъдещето.
    Това не е ясновидство,а
    по-скоро предсказания за близкото бъдеще в резултат от вашият натрупан опит в живота.
    Двете зони,които са свръхактивни в мозъците ви,когато се случват тези неща са substantia nigra и striatum,които се намират в средния мозък.
    Дай по-подробно...
    Im back...

Град
    Планетата Нибиру
    Не е нужно да бъда по-подробен !
    Дори напротив-бих го обяснил още по-просто:

Когато една стъклена чаша падне на земята-вие знаете какво ще стане,нали ?
    Ще се счупи .
    Вашето знание от натрупаният опит в живота кара някои участъци в средният ви мозък да работят свръхактивно в даден момент,в който вие имате усещането,че знаете предварително какво ще стане.Мозъците ви,натрупали опит през годините ,ви дават предварителната информация от събитието,което ще се случи.Така вие извършвате леки предсказания.
    По-възрастните хора имат по-голям % точни предсказания.Не винаги познавате.В тези моменти на грешно предсказание,същите участъци в средният ви мозък ви сигнализират за грешката,след което данните се запаметяват отново в мозъка ви и по-този начин вие и по-точно мозъка ви трупа още опит,за да е в състояние следващият път да направите точна прогноза.

Авторката най-вероятно има в предвид за дежа вюто...но като гледам си няма и на понятие какво е то! Аннунак, искам да чуя(прочета) твоето мнение по въпроса?
    Im back...

*Здравейте,искам да ви кажа,че Шепот от отвъдното свърши и сега реших да пусна някоя тъпа тема.*

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    айде виж кво ще стане в моето бъдеще тогава...

awerw

ха ха

хаха хаха ха

ахахахааа!

АХА ХАХ ХАХАХА ХАХАХААААА!!!

МУАХАХАА *удряне по бедрото* хахахаХАХАХААА!!!

АХАХАХААААААААААААААААХХ ХАХ ХАХАХАААААААААААААААААА!

...

не

Ти не си нормална! Какви са тези глупости,които разправяш тук..я,по-добре върви се прегледай,че като гледам какво пишеш си на път да влезнеш в лудница!

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Мии ние не можем да ти кажем нищо ако не сме те виждали, в смисъл.. трябва да усетим чакрите ти дали са наред, аурата като цяло. Също така не можем да усетим енергията тъй като негативното поле на компютъра пречи.

*Иначе понякога всеки човек има дежа вю, потърси в нета какво означава това. И на мен ми се е случвало - мисля си кога пак ще дават някоя стара реклама, и в същия момент я пускат по телевизора. Чисто съвпадение обаче.
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз пък умея да познавам кой какво ще направи на покер- рейз, чек, фолд, алл ин и т.н.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    това ми напомня за случаят когато веднъж преди време ме връхлетя сатана и започна да възпроизвежда в мен множество серии от ужасни/кошмарни сцени, виждах ги дори в будно състояние с отворени очи, като при това виденията бяха доста ярки, но след това истинският Господ Бог дойде и ме освободи от "търбуха" на "морското чудовище" наричано още сатана/звяр("666") и за щастие нито едно от виденията не се превърна в реалност, а сякаш бяха видения за неща, които предстоят да се случат - истинският Господ Бог има абсолютната сила и власт да разваля делата на дявола

"Защото, както Иона беше в корема на морското чудовище три дни и три нощи, така и Човешкият Син ще бъде в сърцето на земята три дни и три нощи." Матей 12:40,

"Братя, бъдете всички подражатели на мене и внимавайте на тия, които се обхождат така, както имате пример в нас. Защото мнозина, за които много пъти съм ви казал, а сега и с плач ви казвам, се обхождат като врагове на Христовия кръст(т.е. врагове на правилната вяра чрез следване/упражняване на неправилна); чиято сетнина е погибел, чийто бог е коремът(т.е. звярът/666), и чието хвалене е в това, което е срамотно(сиреч: верческите/духовните неправди), които дават ума си на земните неща(т.е. на окултните работи)." Филипияни 3:17-19,

"Или не знаете, че неправедните(т.е. неправедните/лошите духовници/вярващи) няма да наследят Божието царство(т.е. няма да станат членове на Божието "правителство")? Недейте се лъга. Нито блудниците(т.е. нито окултистите), нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците(т.е. нито духовните насилници т.е. насилниците по духовен път), нито малакийците(т.е. нито неправедните), нито мъжеложниците(т.е. нито осквернителите/опозорителите), нито крадците(т.е. нито съкрошаващите Живота на друг(-и) човек(-ци)), нито сребролюбците(т.е. нито користолюбивите), нито пияниците(т.е. нито онези които се опиват с неправедна духовна благодат), нито хулителите(т.е. нито онези духовници/вярващи които хулят/презират истинският Господ Бог и/или неговите творения), нито грабителите(т.е. нито лакомящите се за духовните неща на "тъмнината") няма да наследят Божието царство(т.е. няма да станат членове на Божието "правителство"). И такива бяха някои от вас; но вие измихте себе си от такива неща, но се осветихте, но се оправдахте в името на Господа Исуса Христа и в Духа на нашия Бог(т.е. истинският Бог Отец). Всичко ми е позволено(т.е. мога да си позволя(-вам) каквото си поискам), ала не всичко е полезно(т.е. ала не всичко е безвредно и полезно за другите човеци); всичко ми е позволено, но не ща да съм обладан от нищо(т.е. но не ща да съм обладан от какъвто и да било дух на "тъмнината"). Храната(т.е. окултизмът) е за стомаха(т.е. е от и служи на звярът/666), и стомахът(т.е. и звярът/666) е за храната(т.е. е "богът" на окултизмът); но Бог ще унищожи и него и нея(т.е. и двете). А тялото не е за блудодеяние(т.е. а тялото не е за окултни дейности и въобще за неправедни верчески/духовни дейности), но за Господа, и Господ е за тялото, а Бог, Който е възкресил Господа, ще възкреси и нас със силата Си. Не знаете ли, че вашите тела са части на Христа? И тъй, да отнема ли от Христа частите Му и да ги направя части на блудница(т.е. на верческо/духовно беззаконие)? Да не бъде! Или не знаете, че който се съвъкупява с блудница(т.е. който следва/упражнява/практикува неправедна религия/вяра/духовност) е едно тяло с нея? защото "ще бъдат", казва, "двамата една плът". Но, който се съединява с Господа е един дух с Него. Бягайте от блудодеянието(т.е. от окултните и въобще от неправедните верчески/духовни дейности). Всеки друг грях, който би сторил човек, е вън от тялото; но който блудствува(т.е. но който върши верческо/духовно беззаконие), съгрешава против своето си тяло. Или не знаете, че вашето тяло е храм на Светия Дух, който е във вас, когото имате от Бога? И вие не сте свои си, защото сте били с цена купени; затова прославете Бога с телата си, [и с душите си, които са Божии]." 1 Коринтяни 6:9-20,

"Дечица, никой да не ви заблуждава: който върши правда, праведен е, както и Христос е праведен. Който върши грях(т.е. верческа/духовна неправда, верческо/духовно беззаконие), от дявола е; защото дяволът отначало съгрешава(т.е. защото още от самото начало дявола е верчески/духовен беззаконник номер едно). Затова се яви Божият Син, да съсипе делата на дявола. Никой(т.е. никой духовник/вярващ), който е роден от(т.е. който е служител на) Бога, не върши грях(т.е. не върши верческо/духовно беззаконие), защото неговият зародиш пребъдва в Него; и не може да съгрешава, защото е роден от Бога. По това се разпознават Божиите чада(т.е. истинските духовници/вярващи) и дяволските чада(т.е. и неправедните/лошите духовници/вярващи); икой(т.е. никой духовник/вярващ), който не върши правда, не е от Бога, нито оня(т.е. нито оня духовник/вярващ), който не люби брата си. Защото поръчката, която чухте от начало, е това: да любим един другиго;" 1 Йоаново 3:7-11

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    И аз виждам бъдещето ... след малко ще стана от стола, ще отида в другата стая и ще се върна. Баси откритието направо , си за нобелова награда
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Така е преувеличено казано но и на мен ми се случва да предвиждам в дадена ситуация,какво ще стане !
    Например,госпожата-"Сега ще изпитам номер..... " и просто в главата нещо ти казва "3-ти,3-ти,3-ти" който е моя и то се случва,имаш чувството,че го предизвикваш
    Може би очакването това да стане те кара да си мислиш,че те наистина ще се случат но да го наричаш предвиждане на бъдещето..

Това не е точния Форум, който може да ти помогне...
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

А аз виждам пишки сутрин.
    cyanide smells nice

Цитирай Първоначално написано от Glorybox
    А аз виждам пишки сутрин.
    То и аз виждам - обаче само 1...А ако си момче и виждаш повече от 1...не е много добре!
    Im back...

denis9988
    Guest
    и на мен ми се случва....в смисъл знам какво ще каже другия, знам какво ще направи, виждам близкото бъдеще. Нямам никаква лампичка но се доверявам на интуицията си и не съжалявам . Прочети статиите за децата индиго ))

И аз понякога виждам бъдещето по тоя начин но не всичко което си го мисля става.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Предскаже те ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си