.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Време

Време

Добър вечер. Искам да споделя с вас моя проблем, който ме измъчва доста в последно време. Става въпрос за едно момче, с което цяло лято си писахме, чувахме и т.н , но той беше много далече по работа, но въпреки това всички беше наред. Сега трябва да си идва и преди 3 дни ми каза, че не ми обещава нищо, че не искал да таим надежди, времето ще покаже.. наистина не знам.. как цяло лято нямаше проблем винаги казваше хайде да мине по-бързо времето да се видим, а сега.. времето ще покаже .. аз наистина много се привързах, защото ние сме се виждали и говорили и общо взето всичко.. много ми е гадно, не знам къде сбърках , но изведнъж броени дни преди да си дойде ме отряза .. благодаря предварително за компетентните мнения..
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Не се занимавай!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Не се занимавай!
    +1
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Сама си прецени. Никой не може да ти каже. Пробвай като искаш, ако не стане-не стане. Поне ще си пробвала и ще си е било твое решението.

Супер фен Аватара на badsector
    Може да иска да те види на живо дали ставаш за секс, което всъщност му е основната цел.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Еми вижте се, пък каквото стане.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Правилно ти е казал човека. Никога не е хубаво да се таят надежди преди всичко да е станало. Ти сега имаш някаква представа за него, но като се видите може и да ти се опровергаят представите. Каквото стане - стане. Не можеш да промениш съдбата си.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Най много да преспите заедно и да те зареже .Ако и на теб това ти е целта отивай...

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Изчакай го като се прибере Той да те потърси да се видите.Независимо от това,имай достойнство и сама прецени струва ли си...
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом те е отрязъл,има за какво.Не се занимавай.Ако се интересуваше от теб,нямаше да се държи така,а щеше да се радва,че се прибира.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Прав е. Времето ще покаже дали нещо ще се получи между вас. Като се върне - излезте и поговорете. Все пак друго си е да пишеш с даден човек по скайп, а на живо е коренно различно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Все пак друго си е да пишеш с даден човек по скайп, а на живо е коренно различно.
    +1
    Вижте се и разбери за какво става на въпрос.

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Ако наистина си се впечатлила, трябва да го видиш и да му кажеш истината и очакванията ти. Бори се, живота е твърде кратък за да си затваряме очите!!
    No one can make you feel inferior without your permission.

...

Сигурно има някаква причина да е постъпил така .. Има два варианта - или да иска да се разделите, но да не иска да те нарани и затова да го е казал толкова мило; може пък и да е друго, сещам се за това какво ми беше казало едно момче "понякога хората поставят стени около себе си, не за да те отделят от тях, а за да разберат дали ти пука достатъчно че да ги разбиеш" ... но няма как да знам какво е момчето, че да разбера дали е 1-то или 2-то .. Ти трябва сама да прецениш дали си струва или не

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не означава, че те е отрязал както дрънкат половината тук. Просто ти казва, че наистина трябва да се видите и времето да покаже какво и защо ще става за да не останете и двамата разочаровани. Не го приемай като отрязване.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това не е отрязване,боже.Ако те беше отрязал щеше да разбереш.

Това е един вид предразполагане,може би не е много сигурен какво изпитваш и така ти дава нещо като "задна вратичка",за да не се чувстваш притисната.Но бъди сигурна че не се е отказал от теб,щом все още ти пише.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Абе вижте се и квото стане-такова.Не е краят на света,пък и ако е задник, е хубаво да ти го покаже още от сега

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Реалността и нет пространството са две различни неща.Приеми това като съвет.Всичко е относително,може да иска само да спи с теб ,до сега да е гледал с какво да си отбива времето ,ама...няма от къде да си сигурна.Просто излезте и се вижте.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си