- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Раница за момче мнение
Искам да ви попитам според вас мешка ,като тази например не с някакви групи става ли за училище,аз лично незнам каква раница да си купя и се спрях на подобна мешка , та какво мислите?Някой ги носят за фитнес,да не да стане смешно .. http://shopix.bg/img/products/401/sp...447_chanta.jpg
Носи каквото ти душа иска . Да не ти дреме какво ще си кажат другите .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
футболистите си носят бyтонките в такива мешки..купи си обикновенна на Nike или Adidas
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
ее чак пък за училище.. така идва все едно отиваш само за час по фвс![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Тук в Германия в това си носим нещата за физическото. Купи си една нормална раница, това така или иначе не е удобно за носене на гърба.![]()
Намирам идеята за глупава и наистина може и смешно да стане.
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Никога не са ми допадали много много за училище,все едно отиваш за един час.Но все пак носи това което на теб ти харесва.
В нашето училище има доста момчета, които ходят с такива на училище. Ти си прецени.![]()
В нащо даскало 80% ходят с такива вкл и аз само, че моята е черна и ми е мн по-удобно от раница
Най-удобно е с хубава раница. Вземи си един Rock Eagle 35 литра на Ташев и можеш да я малтретираш както си искаш. Спокойно може да сложиш и учебниците и маратонките за физическо и екипа и храната.
от моя клас едно момче има същата само,че черна.
Като цяло не харесвам раници, а камоли мешки. Но специално този модел ми допадат , мразя мешки с групи и тези дет ги мъкнат скинове/метъли.![]()
и все пак тези модели са доста актуални
![]()
ла-ла-ла
Специално на мен тия мешки не ми хаерсват особено.Раницата според мен е най-добрият вариант!
Аз лично ползвам такава за фитнес,но за у-ще не ми се вижда удобна.Все пак слагаш химикалки,тетрадки,тук-там учебник.
Първоначално написано от malkasladka
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Един съученик също ходи с такава.
Става, ако не носиш много неща. Примерно можеш да сложиш няколко тетрадки и един среден по размер учебник. Няма кой знае колко място, така че прецени дали ще ти върши работа от тази гледна точка.
Мен ми се струва, че презрамките не са особено удобни и прежулват, ама аз си карам с раница или торбичка.
Раниците, които е поставила eminemfenka са много практични. Аз имам един модел от тях и вършат супер работа, а и са много издръжливи (поне моята) Намират се навсякъде в търговската мрежа.
Само с такива ходя,имам около пет,супер удобни са![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
цялата минала година я изкарах с мешкина всеки 3 месеца ги сменях, за някакво разнообразие
мега удобните са
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free