- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета..
я кажете интересни начини чрез който са ви сваляли.. интересно ми е на къде се развиваме момчетата от към изобретателност. Нещо различно от черпене, танци в дискотеката и ' имаш много хубави очи ' ( визирайки циците ти ) .. сещате се нали ;d
нещо забавно,готино и различно![]()
![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
За голямо съжаление не се сещам за такъв случай![]()
мъжете оригинални = ХАХА
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Сори, че се включвам, но под общ знаменател си слагай приятелите. Много тъжен подпис имаш...Първоначално написано от kyon
![]()
да слуша
Всички, които са се мотали покрай мен.. иначе знам, че все има някой креативен джентълменПървоначално написано от saskou
мерси
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
подписа наистина е уникален !!!Първоначално написано от saskou
сори за спама![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе може ли само да вмъкна,че е невъзможно да вземат сърцето на здрав човек и да го дадат на някой друг,само защото разбираш ли,го обичал.Толкова се смях като го видях това,пълна глупост.Да бяха го измисли нещо...знам ли,дроб,далак,пък момъка да е умрял от усложнения при трансплантацията,щеше да е трогателно.Първоначално написано от kyon
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да това наистина е много по-трогателноПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Вие май не разбирате смисъла на този текст. Той не е направен , за да бъде като реалност, а метафорично да покажат, че мъжът дава сърцето си, само и само тя да оживее. Боже, никаква романтика няма вече в тия деца беее... далак ще ми викатеПървоначално написано от BlackSugar
![]()
^![]()
![]()
![]()
По темата: Най-милото, сладко и красиво нещо, което са ми казвали, за да ме свалят беше:
той *пише ми във ФейсКЛЮК-а* : Хей, здравей. Ти си от новото ми училище нали така?
аз: мисля, че да.
той: радвам се, всеки ден ще виждам нещо красиво и истинско, което ще успява да ми оправя настроението![]()
аз: благодаря, надявам се да си станем близки.
той: а аз се надявам, да станем толкова близки, че да ми даваш да гледам зеленичките ти очи всеки Божи ден отблизо. (виждал ме е един единствен път през живота си за ДВЕ секунди и вече знаеше какви ТОЧНО са очите ми)...
Знам, звучи малко лигаво, но ми стана много мило, а и момчето си е голям джентълмен и красавец.
Първоначално написано от annonimnna
Можеше просто да кажеш, че не си падаш по оригинални момчета![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да чакаме ли и другите девойки да потвърдят, че не е нужно да си стъпиш на врата, а просто да заговориш мацката? Авторе, спи спокойно, повече не ти се налага да събираш оригинални истории. Ако искаш да си наистина оригинален, не се прави на оригинален.Първоначално написано от annonimnna
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мда.Първоначално написано от Chacho
Аз мразя да ми се изтъкват. Може пича да е наистина умен, да знае кво говори и т.н, ама винаги усещам, когато се опитва едва ли не да ми го навре в лицето. И тва ме дразни, не знам защо.
Иначе мн се кефя на шеговито заговаряне и обмяна на бъзици, без да е селско, вулгарно, тъпо, заучено, клиширано и т.н.
Първоначално написано от antifashionshit
Измисля нещо ОРИГИНАЛНО, нещо което наистина чустваш. НЕ използвай заучени фрази!! Има 90% вероятност да ги е чувала и преди, а е много тъпо да те свалят по един е същи начин. Бъди оригинален, бъди себе си (най-важното)![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Мм.. наскоро едно нещо много ми хареса хах.. пишем си нещо с едно момче, целувки, второ трето .. и той ми вика "ама трябва и да си ги взема" .. не ми се беше случвало до сега, може би защото и много рядко си позволявам да пращам *целувки* на някой .. хахах![]()
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Такъв шамар си ударих през челото, че ми се отбеляза пръстена..Първоначално написано от bloodyred
СъжаляваамммПървоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Успееш ли да накараш една мацка да се засмее, както и приятелките й - бъди сигурен, че е твоя.![]()
Не се прави съвсем на шут, щото така ще привличаш повече кифли.![]()
Истински забавните момчета се тачат от всякакви момичета.![]()
За съжаление обаче в дългосрочен план това само не им помага.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
На мен веднъж ми казаха: Ще вляза у вас, ще убия вашите, ще те завържа за стената и ще те чукам като прасе....
Ами... не знам дали това е оригинално и колкото и странно да прозвучи, с това момче съм вече 8 месеца и СЛАВА БОГУ вече не се опитва да ме сваля с такива фрази...![]()
Бях болна и ми купи противогрипно лекарство <3
Ама тогава още не ме сваляше май .
Едит: После от него по време на курса се задуших, човека умрял от ужас, и ми разправяше , че тръгнал да ми взима и бонбонки за гърло![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това е яка идея. Сега само остава да се науча как да ги разболявам преди това.Първоначално написано от NomNomNom
Пишеш им в скайп от името на рандом гай, уговаряте си среща в дъждовна вечер - за дискотека.
Тя ще се накифли , ще те чака на студено и мокро , ама няма да дойдеш и ще умре от студ.
На другият ден ще е болна и ти , загрижен, се обаждаш ( вече не си рандом типа, а си си ти ) и отиваш до тях ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Момчета,защо си мислите,че е толкова трудно.. Просто се държиш добре с даденото момиче и я разсмиваш,направо става тотално твоя![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
Страх ме е да си пиша с теб, дори и във форума.Първоначално написано от NomNomNom