.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

Какво да правя?

Здравейте!Имам малък проблем..Учех с едно момче в едно и също училище 2 години(той сега завърши).В продължение на тези 2 години бяхме само на "здравей" и "чао" когато се разминавахме по коридорите,а понякога и това го нямаше.Това лято той започна да ми пише по-често и да търси контакт с мен,започна да ми споделя какви планове има след като завърши..Ваканцията започна да ми разказва за едно момиче по което тъгувал,но си давал сметка,че няма смисъл,защото тя си имала друг приятел..Казах му да се бори за нея,защото виждах,че му е тъжно.В интерес на истината обаче,аз се привързах към него,защото по цял ден си пишехме и често разсъмвахме отново пред скайп.Заминах за Германия за месец и продължавахме да си пишем..той отново ми споделяше за въпросното момиче и аз отново го съветвах да се бори за нея,макар и да имах малки чувства към него.Започнах да го отбягвам,защото виждах,че няма смисъл и си казвах,че не трябва да се влюбвам..Имах леки съмнения,че може би ме сваля,но не бях сигурна..когато си тръгвах,той ми каза когато кацна в София да му напиша смс,за да бъдел спокоен,че всичко е наред.Занимаваше се с фотография и се бяхме разбрали да излезем да ме снима.Така и направихме.Излязохме,снима хме се и не усетих как бяха минали 4 часа..Същата вечер ме попита кога ще излезем пак,което мен ме изненада,като отново използваше за предлог снимките.Излязохме,подари ми цвете в любимия ми цвят..и аз се обърках.Питах се : Сваля ли ме?Така и така не ми показваше директно има ли нещо към мен и аз се дразнех,защото не знаех какво става..на моменти сякаш се спираше.Същата вечер му намекнах по скайп,че мразя когато хората не си изказват нещата и че така ме карат да се отдръпвам.И така се стигна до това,че той си изля чувствата..искал да е с мен..Попитах го дали е сугурен,защото само до преди мисиц ми разказваше за мъките си по онази.Каза ми,че е напълно сигурен какво иска и това съм била аз.Искал да ми го докаже.Изчаках няколко дни и тръгнахме.Сега обаче,момичето,по което той страдаше и което го отхвърляше му била казала,че иска да се замознае с мен и започна леко да му се натиска,което мен ме подразни,но не му казах,защото не исках да изглеждам като тъпа ревнивка..но това не е единствения проблем-тя учела с нас..на 15 септември ще трябва да се сблъскам с нея,а нямам сили да се боря с простотията..Кажете ми какво да правя
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Голям фен Аватара на Leticcia
    Постъпи, като разумен човек и не се заяждай с нея, но си знай, че той харесва теб, не нея

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Той сега е с теб. Няма от какво да се притесняваш, но нали знаеш чевинаги има едно ''НО'' . Гледай все пак да я държиш далеч от него защото неговите чувства към нея може да се върнат (преживяла съм го това и не е никак приятно).
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Както казаха, бъди разумна и не се заяждай с нея. В крайна сметка ти си с него, не тя. Според мен обаче тя може да се дразни от това, тъй като до вчера е проявявал интерес към нея. Чувсто за собственост.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Внимавай много,жените сме много коварни като става въпрос за момчета
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

Пряк директен разговор с момичето - долу лапите, той е с мен.
    При продължаване на държанието - бой и сръбска музика.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Другото нещо,на което се чудя е-от какъв зор трябва да се запознава с мен..Щом когато той я е търсел,а тя не го е искала му е показала,че не се интересува..защо сега изведнъж започна да го търси?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Дръж се нормално с нея,не се заяждай,но в същото време я накрай да разбере,че двамата с твоя сте щастливи зедно.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се заяждай. Дръж се нормално. Все пак той сега е с теб , а не с нея. Тя си е изгубила шанса .Ако искаш поговори и с момчето по тази тема , може би той ще успее да те успокои.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на leadyflame
    Защото на малката и е домъчняло по това някой да тъгува за нея и да и тича след гъза....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си