Харесвате ли?
Носите ли?
А откъде да си купя? :Д Днес се разходих по магазините, но нямаше нищо хубаво... :/
От София съм :Д
![]()
OMG.. и това трябва да е женска обувка? Не,мерси......
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
тва е най- грозната обувка, която съм виждала
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Детските са сладки. Не мисля, че бих носила, но със сигурност не е най-грозната обувка, мога да покажа поне 5 по-грозни, които със сигурност не бих сложила. Например тия Крокита, с които масово се разходждат по улиците, толкожа са грозни, че... Или отвратително грозните гладиаторски сандали, с които се влачите, или грозните обувки на ток, които са нещо средно между сандали на ток и ботуш?! Или може би покъртително отвратителните обувки, смесица между гуменка и обувка на ток, или онези грозотии гуменки на платформа.
Everything changes, but beauty remains ...
Maрката ми харесва, не всички модели естествено,..
но не съм виждала никъде в софия техен магазин ;/
иначе 100% agree с pullmecloser!
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
По индивидуално моделите им са доста груби и грозновати, но съчетани с подходящите дрехи изглеждат доста добре.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ОТ ЕДИН МЕСЕЦ СИ ТЪРСЯ ТАКИВА.
Сънувах такива даже,
в Дайхман има, но са залепени отвратително и ще се отлепят на първото слагане :/
Иначе погледни в Tendenz има няколко модела, може да си харесаш нещо, аз си харесах един мъжки модел, но уви нямаше номер :/
И да, това са обувки, които са красиви, удобни и ако бяхте малко по-отворени към модата, щяхте да знаете,че в момента са IN.
*бтв, баба ми има страхотни, сини, прекрасни кларкове, ама не ми става(от преди 20или30 години са :д)
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Не виждам нищо женствено или модерно, не ми харесват, определено не бих дала пари за такова нещо.![]()
естествено, че не виждате нищо женствено(и модерно, лол), след като не може да си ги представите, съчетани с дрехи
както и да е, де, не съм и очаквала нещо друго
Kalliaa, аз не държа да са на точната марка всъщност, именно защото тук няма
reoffender, видях ги тези в Тенденз, но подметката не ми харесва:Д
бих си поръчала от Интернет, намерих някакъв, който продава много хубави модели:Д, НО номерът ми е 35/36/много рядко 37, зависи от обувката, и се чудя:Д
http://storeappeal.com/wordpress/wp-...Picture-12.png
http://howtobecomeastylist.com/wp-co...deserboots.jpg
http://lookbook.nu/look/1846990-curiouser-and-curiouser
<3
Мда, съчетани с дрехи определено имат друг вид, могат да изглеждат стилно, за разлика от гореизброените от мен модели, които при каквото и да е съчетание са грозни и това е.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Не ми харесват и не бих обула
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ако имаха по-висок и навит като яка на мъжка риза отвор, щяха да седят много яко с дънки.но така не ми харесват. Приличат на Mr. Bean
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не ми харесват особено и не бих ги носила, но както и да е. Не знам откъде можеш да си ги намериш.![]()
![]()
Първоначално написано от PullMeCloser
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ако намериш в някой магазин хубави, моля те, сподели, защото съм резервирана за поръчки (краката ми са особени :д)Първоначално написано от Naive
вече си представям с какво ще ги нося, eiwiahjabdrjeiiapaao :c
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
На мен лично не ми харесват! Въпрос на вкус!..![]()
Don't worry be Happy
моите съм ги взимала от Шишман (на ъгъла до градинката)
иначе Хъш Пъпис имат един много приятен модел, както и не помня коя българска фирма, защото нямаха моя номер:Д
от мейнстрийм брандовете ще те излъжа дали Зара или някой от сходните му имат модел/и в новата колекция;
към дискусията:
кларковете са прекрасни обувки за сУадурски чорапи! т'ва е.
Цвета е свеж, но обувката е адски груба и твърде мажествена аз лично не я одобрявам!![]()
Съчетани с правилните дрехи седи много хубаво![]()
МОМИЧЕ!
На мен лично тези обувки не ми харесват.. Даже не съм виждала по-грозни от тях. Не мисля, че някое МОМИЧЕ ще носи това нещо![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Първоначално написано от cookie_master
Да не го отричам, но зависи от стила ти...