Искам да споделя за нещо, което се случи и просто не знам как да постъпя.. Вече седмици съм в нова компания, но има едно момче с което си пишем, виждаме се там, говорим си и някак се привързах.. Той сподели на една моя приятелка,че съм му симпатична,, но той скоро приключи една връзка с момиче, което съм сигурна, че няма да забрави.. Та приятелката ми също му каза, че и аз мисля ,че той е симпатяга,,, но аз исках повече да го опозная, защото харектера му е много труден и направо не знам какво иска.. няколко дни подред ходим с него и други приятели на реката.. На третия път обаче нещата се задълбочиха, почти през цялото време се държахме за ръце и той ме прегръщаше, но аз не му отвръщах на прегръдките, просто защото не искам да си мисли, че се бутам, както го правят много други... На вечерта вече излязохме,но не само 2мата и той на моменти пак ме гушкаше.. После заедно си затръгвахме и тогава той нито ме гушна нито ме хвана за ръката.. Вечерта видях, че си е написал на скайпа :* и дори се направи обвързан, но не мисля, че аз имам нещо общо въпреки всичко, защото започна да коментира снимки на бившата си и да й праща :*<3,, и просто не знам да се опитвам ли или да го оставя и ако пак ме хване за ръката или гушне да се отдръпна.. Написах тази тема, защото искам съвет и цял ден съм скапана.. Ако ще пишете гадни коментари по- добре запазете ги за себе си!!Мерси за вниманието!<!!