В днешни дни,да работиш за някой в България е крайно рисковано.
Хората живеят в страх да не ги уволнят,да не могат да платят сметките,ипотеката,колата и подобни.И наистина,поради тази причина,доста хора,включително и аз може да имаме някоя идея за собствен бизнес след желаното от нас образование.Моята идея за такъв (и без това уча икономика) е за бизнес свързан изцяло с интернет.Мрежата става се по-голяма и все по-властна над човешкия ум.
Голям мерак ми е,някой ден да направя собствена Gaming Community (нещо от сорта на общество за геймъри),което да е изпипано до съвършенство.Въпреки че има много такива витаещи из мрежата,смятам да добавям и неща които още не са измислили останалите.Хаха,за жалост и аз още ги мисля.Но като цяло представата ми за тва общество е да си имаме главен сайт,да правим ревюта на игри,хардуер,програмки.Да правим guide-ове , walktroughs , tutorials и всякаква полезна информация за братята играчи.Да хостваме десетки сървари на най-новите и най-играните игри.Да предлагаме наем на сървъри,дистрибуция на игри и хардуер и като цяло - ние да сме тези отговори за това вие,да получите най-доброто обслужване във вашето запознантсво с виртуалният свят на игрите.Според мен gaming индустрията има огромно бъдеще и постоянно се развива,и има доста хляб в тази работа.От полза ми е че разбирам доста от компютри (някой да не помисли че се хваля) и имам опит в играенето на конзолни и компютърни игри от 9 годиша възраст.Виждам от гледна точка и на developer-ите и на играчите..Но както и да е, това е просто една идейка която реших да пусна в отговор на твойта темичка,интересно ми е вашите идеи какви са.