Права си, но може би има и друг начин.Стереотипът мъжете не плачат не е в моя полза и за това съм принуден да търся друг начин.Но наистина най-важно е да гледаме на пред,в крайна сметка трудности винаги ще има.Първоначално написано от Anja
No one can make you feel inferior without your permission.
Като за начало се махам поне на 2/3 метра от това, което ме е ядосало и почвам да дишам дълбоко...Най-често инстинктивно си стягам челюстта. Понякога, ако съм найстина ядосана си захапвам ръката. Всмисъл тая част, която е между палеца и показалеца... И като ме заболи доста, почвам да мисля за ръката си, а не за тва, че съм ядосана... Действа
![]()
![]()
Последния път един мой приятел така ме ядоса...Обиколих 5 пъти стадиона с него, яки тупалки изяде...беше ми по-наблизкоо..иначе като се ядосам, затварям се в стаята, пускам музиката до дупка и започвам да рева ..
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Чувал, пълен с пясък ??Първоначално написано от JustPerfection
Иначе за вкъщи може от този тип http://img-01.boksbg.com:8181/1547/1709.jpg
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Амии.. дразня се с приятелите ми![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
+1Първоначално написано от Bladedancerr
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Еми бая често се ядосвам. Или си го зикарвам на някой друг. Или съм сърдита на всеки и на всичко. Или плача и си мисля много време. Или почвам да говоря на някоя котка докато я галя много е успокояващо...![]()
![]()
Амии имам с определена песен за успокоение, работи безотказно!
Добре,ама ако няма маса ядосан ли ще си останеш?Първоначално написано от sunflower132
Извинявай за глупавата грешка,трябваше да се досетя по името..Първоначално написано от sunflower132
И съвет,не удряй масата- ще си нараниш раката![]()
Няма проблем.Първоначално написано от Bladedancerr
Мерси за съвета, много пъти са ми казвали, че не е най- безопасния начин да си излееш гнева ама ..........![]()
Не говоря за безопастност а че не е красива гледка наранено момиче.И по принцип като искаш да си излееш гнева не търсиш безопасност...Първоначално написано от sunflower132
Не говоря за безопастност, а че не е красива гледка наранено момиче.И по принцип като искаш да си излееш гнева не търсиш безопасност...Първоначално написано от sunflower132
Избива ме на плач и се карам с всеки, който е около мен.Някой път крещя ама така както лудите в лудницата крещатили просто слушам музика
Но като се извикам много ми олеква, само дето след това ме боли гърлото
![]()